Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
1. Isten mentsen meg teged is meg engem is (de kulonosen engem) attol hogy en valaha teged szemelyesen megismerjelek.
2. En ma is szidtam es tegnap is szidtam az AMD-t , az Intel-t es az Nvidia-t. Egyiket sem szivlelem. Miert vagyok ketszinu ? Mert hol AMD hol NV kartyaim vannak/voltak ? Ez ne haragudj de idiotasag .....
3. Megvettem a 7990-et promocioban olcson (mint jopar forumtars) aztan feltettem az angool ebayre es 10 perc alatt el volt adva. Mi piszkalja a csorodet ? Adjad te is dragabban a kartyaidat...engem az nem erdekel.
4. Most sietek nicknevet valtani, ....
. Magasrol teszek valami barnat arra hogy milyen vagyok en a te szemedbe.OFF VEGE ! Ha szeretnel mondani valamit, ird meg privatban. Majd ha lesz kedvem lehet valaszolni fogok. De nem kellene itt vitatkozni .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Magasrol teszek valami barnat arra hogy milyen vagyok en a te szemedbe.