- OLED monitor topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #680 üzenetére
Ne rohogtes mar, ugye azt te sem hiszed hogy abban a lapban nem ment a 4 GHz...? Most abba kell belekotni hogy mas a lap arfekvese.
En szerintem azert teljesit ilyen gyengen az FX mert kicsivel nagyobb a paratartalom a szobaban es kicsit buzeralja az FX-bol bosegesen szivargo elektronokat, ezert neha eltevednek es iranyt valtoztatnak.
Meg nagyon befolyasolo tenyezo hogy a tesztelo mas arfekveso uditot ivott amikor az FX-et tesztelte....Komolyan, masba nem lehet belekotni. Csianlj par kihajcsa videot, elkuldom nekik...bizonyisd be hogy az ok tesztjuk nem realis...hanem a te hozzaerto videod.
@Mackosajt: senki sem hulyezett le, csak vicceltem...ott a troll smiley a vegen.
-
mackosajt
addikt
válasz
rambustibi #680 üzenetére
Figyelj, 8350+lap= 1 db Intel cpu, 2500-at kivéve,árban. Vagy a mérleg az Intel oldalon nehezebb jóval. És lapot még nem tettem hozzájuk.
Ehhez képest nem nevezhető szegyennek az fx eredmény. Tudjuk mire képes, csak az Intel erejét nem biztos, hogy korrekt módon araztak be.
Sassss, angolból érettségim is van, sajnos nyelvvizsga még nincs. De nem vagyok olyan hülye, mint amilyennek kinezek.
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dacia topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest