Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi
üzenetére
Ne rohogtes mar, ugye azt te sem hiszed hogy abban a lapban nem ment a 4 GHz...? Most abba kell belekotni hogy mas a lap arfekvese.
En szerintem azert teljesit ilyen gyengen az FX mert kicsivel nagyobb a paratartalom a szobaban es kicsit buzeralja az FX-bol bosegesen szivargo elektronokat, ezert neha eltevednek es iranyt valtoztatnak.
Meg nagyon befolyasolo tenyezo hogy a tesztelo mas arfekveso uditot ivott amikor az FX-et tesztelte....Komolyan, masba nem lehet belekotni. Csianlj par kihajcsa videot, elkuldom nekik...bizonyisd be hogy az ok tesztjuk nem realis...hanem a te hozzaerto videod.
@Mackosajt: senki sem hulyezett le, csak vicceltem...ott a troll smiley a vegen.
-
mackosajt
addikt
válasz
rambustibi
üzenetére
Figyelj, 8350+lap= 1 db Intel cpu, 2500-at kivéve,árban. Vagy a mérleg az Intel oldalon nehezebb jóval. És lapot még nem tettem hozzájuk.
Ehhez képest nem nevezhető szegyennek az fx eredmény. Tudjuk mire képes, csak az Intel erejét nem biztos, hogy korrekt módon araztak be.
Sassss, angolból érettségim is van, sajnos nyelvvizsga még nincs. De nem vagyok olyan hülye, mint amilyennek kinezek.

Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SONY LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi