-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #697 üzenetére
Felhivtam a gyereket es leforditottam neki a hozzaszolasaidat a tesztrol. Ezt uzeni:
" Legkozelebb puceran fognak tesztelni, nehogy a nem azonos arfekvesu also gatyajuk befolyasolja a kulonbozo processzorok teljesitmenyet"
Ne haragudj, de hulye kerdesre csak hulye valaszt kaphatsz.
-
blu79
addikt
válasz
Érdekes hogyan próbálod megmagyarázni az Amd gyengeségét, a teszt világosan megmutatja mi a szitu. Nem vagyok Amd ellenes de ez a valóság.
-
MrM94
addikt
válasz
Figyu ez már gáz amit művelsz.
Olyan lapokat kaptak tesztelésre amilyeneket kaptak.De egyetlen egy szar lap sincs köztük.Mindegyik lappal, kergetheted onnan az 5 gigát,ha a cpu-d bírja.Innentől fogva szerintem abszolút nonszensz,hogy milyen lapban vannak a cpuk.. Ami nem ROG lap az már nem is jó? Érted mégha hablaty egyel lejjebbi UD3 lappal nem kergetné a rekordokat de vazze így már csak magadat minősíted
(#699) do3om
4 gigát a legocsmányabb asus 6+2es lapban is megy az FX..
sőt még 4,5öt is...amin van VRM hűtés.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest