- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Philips LCD és LED TV-k
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintem hagyjuk a temat. Meg nem dontottem el hogy a kedves kolleganak tenyleg csak ennyi a szakmai szintje, vagy csak trollkodik.
Az alairasa az jo.., vagyis a masodik fele. Tudod van az a mondas hogy az okos mindig tanulna es nem tanitana (tanacsolna) a buta gyerek meg mindig tanitana/tanacsokat osztogatna de sohasem tanulna.
-
mackosajt
addikt
Nekem a "popókavics" 970 eksztrém4444Négy!!4 lapban a 8120 (neked is ez volt a kezdő kombód tudtommal) azt adta, hogy a nevéből az extrém a szívás mértéke.
Tettem én rá a VRM-re ventit, piszkáltam a biosban, egy jobb estén, játék közben bírta ugyan egy darabig, de utána hopp... jött a drop.
Sokadik nekifutásra untam meg, és vettem meg pont tőled a lapot, ami most is van.
Azóta is áldom az eget, hogy sikeresen megszabadultam a "popókavicstól".Szóval lehet zsonglőrködni, de érdekes, mióta "normális" lapban van, sokkal jobb a kapcsolatom a 8120-al.
Mert azt tegyük hozzá, nekem előtte nem volt AMD, csak VGA-ban.Amúgy Habugi, tudom, "Istenkáromlás", de csináld már meg Norbi tesztjeit a te gépeden, 4.0 GHz-en.
Elvileg ha igazad/igazunk van, látnunk kéne így is, és neki nem kéne szerelnie, "csak" neked szívniSzidhatsz az ötlet miatt, de szerintem így lenne a legegyszerűbb.
-
MK VII
veterán
Tessék! Más kipróbálta helyetted!!
HT-on, HT-off. Igaz felcserélte a HT-ON HT-OFF értékeket, de nyilvánvaló, hogy az a bődületes fps többlet a HT-on számlájára írható!
Ebből látszik ,hogy jelenleg még a GTA V sem használja ki a HT-t rendesen.
Annyi a különbség, hogy, ha a HT ki van kapcsolva akkor jobban teker a proci, de érdemi javulás nincs...
Ezért elég játékra a 4690K, ha tuningolni is akar az ember..
4790K játékra tényleg csak e-pénisz kategória.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SSD kibeszélő
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4) ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest