- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #238 üzenetére
1. Amikor te az első pentium II-est húztad meg, akkoriban én már a csajomat húztam meg.
2. VGA sem fele annyi, mint kiderült, itthon meg pláne más árak vannak, te pici englandi srác.
3. "A tesztek fantasztikusak, ahogyan leirtam. De neked nem mutatom meg mert ugysem ertel hozza...menj inkabb tolts le valami amerikai akcio filmet."
Ez mekkora sz@r duma, még ovis koromban löktem ekkora trágya dumát
4. Nem szájkarate amit csinálsz, csak szájalás, mivel az eredményeket nem látni, "mert nem mutatod meg, mert úgysem értel hozzá" (legalább helyesen írni megtanulhattál volna)
Viszlát!
Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest