-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #238 üzenetére
1. Amikor te az első pentium II-est húztad meg, akkoriban én már a csajomat húztam meg.
2. VGA sem fele annyi, mint kiderült, itthon meg pláne más árak vannak, te pici englandi srác.
3. "A tesztek fantasztikusak, ahogyan leirtam. De neked nem mutatom meg mert ugysem ertel hozza...menj inkabb tolts le valami amerikai akcio filmet."
Ez mekkora sz@r duma, még ovis koromban löktem ekkora trágya dumát
4. Nem szájkarate amit csinálsz, csak szájalás, mivel az eredményeket nem látni, "mert nem mutatod meg, mert úgysem értel hozzá" (legalább helyesen írni megtanulhattál volna)
Viszlát!
Aktív témák
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest