- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Az eszmefuttatással egyet értek 1 apró részletet leszámítva (nem kardoskodás). Mindeki az 9590 árát nézi mikor egy kicsit jobban kifogott 8320 is tudja ugyan azt hozni,és mint tudjuk az árkülönbség jelentős majdnem fele ez utóbbi. Az i5 előnyét azért teljesítményben még mindig kétségbe vonom, amennyiben nem a fogyasztás/ teljesítmény arányát nézzük. (Kétségbe vonás alatt azt értem hogy általános feladatok +benchek között még nem nagyon láttam az én fx emnél jobb eredményeket max 1 szálon cinebench-nél. És továbbra is 24/7 felhasználásról beszélek nem extrém tuningról jelen esetben) Az FXes kardoskodás és ongerjesztéssel pedig 110% osan egyetértek
Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest