Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Az eszmefuttatással egyet értek 1 apró részletet leszámítva (nem kardoskodás). Mindeki az 9590 árát nézi mikor egy kicsit jobban kifogott 8320 is tudja ugyan azt hozni,és mint tudjuk az árkülönbség jelentős majdnem fele ez utóbbi. Az i5 előnyét azért teljesítményben még mindig kétségbe vonom, amennyiben nem a fogyasztás/ teljesítmény arányát nézzük. (Kétségbe vonás alatt azt értem hogy általános feladatok +benchek között még nem nagyon láttam az én fx emnél jobb eredményeket max 1 szálon cinebench-nél. És továbbra is 24/7 felhasználásról beszélek nem extrém tuningról jelen esetben) Az FXes kardoskodás és ongerjesztéssel pedig 110% osan egyetértek

Aktív témák
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs