-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Az eszmefuttatással egyet értek 1 apró részletet leszámítva (nem kardoskodás). Mindeki az 9590 árát nézi mikor egy kicsit jobban kifogott 8320 is tudja ugyan azt hozni,és mint tudjuk az árkülönbség jelentős majdnem fele ez utóbbi. Az i5 előnyét azért teljesítményben még mindig kétségbe vonom, amennyiben nem a fogyasztás/ teljesítmény arányát nézzük. (Kétségbe vonás alatt azt értem hogy általános feladatok +benchek között még nem nagyon láttam az én fx emnél jobb eredményeket max 1 szálon cinebench-nél. És továbbra is 24/7 felhasználásról beszélek nem extrém tuningról jelen esetben) Az FXes kardoskodás és ongerjesztéssel pedig 110% osan egyetértek
Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drón topik
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OpenMediaVault
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged