- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Balinov
titán
Hali,nekem is 2200+-os Thortonom van (lockos),A7N8X Basic rev. 2-es lapba.
csávónál,akitől kézalatt vettem MSI nf-es lapba 166Mhz-en gyönyörűen muzsikált 2800+ként. Próbáltam egy gyors FarCry-t (kb negyed óra) és stabilnak tűnt.
Igazság,hogy az ember csak 150-es FSB-n járatta (2600+),mivel bevallása szerint nem egy túl penge coolerje van, meg ha jólemléxem, a ramjai se fullosak voltak.
Nálam érdekes mód az nf2-es lapba 140-145-ös FSB-vel stabil (1egységnyi +vcore-val), 150-es FSB-vel nem akar postolni se (elem ki,jumper át,elem vissza), 166-os FSB-vel viszont postol,de csak akkor stabil,ha majdnem 1,8V-ot adok neki. Hosszútávon nem merem így járatni,1részt, nekem még gagyibb coolerem van,másrészt a ramjaim messze vannak a kívánatostól.(1x128MB 333Mhz,1x256MB 266Mhz,dualba,140mhz-en). Fórumokon olvasgatva azt tapasztaltam,hogy jó ramokkal,hűtéssel viszik rendesen a 166-os FSB-t (2240mhz),de 1-2 srác elért 180-190-es FSB-t is. Eléggé best-buy procinak néz ki.Főleg,hogyha sikerül a letiltött +266Kbyte cache-t is aktiválni. -
CsLaci
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap elballagtam egy bótba, és vettem 13 600 HUF-ért egy 2000+ -os procit. Este nézem, hogy mégis milyen magja lehet neki, és az Istennek sem tudtam kitalálni. Jelölés AXDC2000, a stepping AQZFA. Néztem nagyon, mikor rájöttem, hogy Thorton lesz a lelkem... Az biztos, hogy szorzó LOCK van benne. Csak azt nem tudom, hogy ha ez elvileg egy Fele Cache letiltott Barton, akkor az FSB-je felnyomható-e 166-ra, mert akkor az 12.5x 166=2083 Mhz. Kérdés, hogy ti mit tudtok ennek a procinak a tuningolhatóságáról?
Egyébként akkor lett gyanús, hogy ez nem egy gagyi procc, mikor 32 fokos belső hőmérséklet mellett egy 21 decibeles hűtővel egész 36 fokig melegedett fel...
Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Formula-1 humoros
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest