Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Aktív témák
-
Balinov
titán
Hali,nekem is 2200+-os Thortonom van (lockos),A7N8X Basic rev. 2-es lapba.
csávónál,akitől kézalatt vettem MSI nf-es lapba 166Mhz-en gyönyörűen muzsikált 2800+ként. Próbáltam egy gyors FarCry-t (kb negyed óra) és stabilnak tűnt.
Igazság,hogy az ember csak 150-es FSB-n járatta (2600+),mivel bevallása szerint nem egy túl penge coolerje van, meg ha jólemléxem, a ramjai se fullosak voltak.
Nálam érdekes mód az nf2-es lapba 140-145-ös FSB-vel stabil (1egységnyi +vcore-val), 150-es FSB-vel nem akar postolni se (elem ki,jumper át,elem vissza), 166-os FSB-vel viszont postol,de csak akkor stabil,ha majdnem 1,8V-ot adok neki. Hosszútávon nem merem így járatni,1részt, nekem még gagyibb coolerem van,másrészt a ramjaim messze vannak a kívánatostól.(1x128MB 333Mhz,1x256MB 266Mhz,dualba,140mhz-en). Fórumokon olvasgatva azt tapasztaltam,hogy jó ramokkal,hűtéssel viszik rendesen a 166-os FSB-t (2240mhz),de 1-2 srác elért 180-190-es FSB-t is. Eléggé best-buy procinak néz ki.Főleg,hogyha sikerül a letiltött +266Kbyte cache-t is aktiválni.
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest