- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
radi8tor #6572 üzenetére
mivel játék nem indokolja a fejlesztést... hosszú idő után csak a far cry 3 de inkább a crysis 3 ösztönzi fejlesztésre az embert....utóbbi már tényleg van olyan szép h azt mondja az ember h na ezért fejlesztek már én is. ha évi 3-4 legalább ilyen grafikájú játék jönne (többséget még mindig a grafika érdekli, új hw vásárlásra meg mindenkit ez ösztönöz) akkor nem hanyatlana a pc-s eladás...
szerintem ez az oka. hülye érv h a konzolok miatt...10 éve akkor miért nem hanyatlott? mert megtudtak újulni évről évre. most is megkéne tudni újulni és jobb api-t fejleszteni, megtalálni a legjobb/leggyorsabb tartalomkészítést stb nyilván nehezebb mint 10 éve mert már elértek 1 olyan szintet grafikában ahol olyan nagy léptekkel nem lehet haladni mint akkor de itt már nem csak a pc-ről van szó hanem minden platformon elavult a grafika a legtöbb esetben, az emberek igényei meg nőnek évről évre míg a grafika stagnál.
nem tudom h naiv dolog e de én 7-8 éve azt hittem h ma már szinte fotó realisztikus lesz a fifa és rengeni fog a test talajérkezésnél, valós izomösszehúzódások, önálló életű mez amit le is tud venni a játékos stb....
ennek ellenére messze van a grafika, fizika, animáció attól amit vártam mára....így persze h nehéz meggyőzni h vegyek új gépet
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest