- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
Malibutomi #7166 üzenetére
az intel meg a bedőlés lol xD ők csak az apple-nek leszállított hardverből jól megvannak
nem kell itt senkit sem félteni, mindenki elkezdte az átpozicionálást időben. nem fog fájni se az nv-nek a geforce megszűnése és az amd-nek sem a radeon megszűnése
szerintem ez lesz az utolsó radeon, ezért is akarják 9000es névvel lezárni
-
fatallerror
addikt
már hogyne hozná vissza... bőven visszahozzák... az említett bioshock már most is pluszban van
#7138) WayneGace : ezt úgy mondod mintha csak az első 1-2 hónap számítana és utána nem számolnák az eladásokat
de már visszahozta az árát most is
dede, kb 100-200 millió összehozni 1 nagy játékot, kb mint 1 nagy filmetde megnyugtatlak h nagyon jól tejelő biznisz ez különben nem csinálnák
don mattrick 19 milliót fog keresni a zynga-nál, szerinted miből szülik a pénzt?
nézd meg milyen 1 nagy studio, pl ubisoft toronto (azért ezt mert ez a torontoi helyük elég új). luxusban dolgoznak és senki sem keres 40 ezernél kevesebbet ami mondjuk csak átlagfizu torontoban de azért meglehet élni belőle egész jól. a fontosabb programozók meg 50-60 ezret keresnekea-ről nem is beszélve
-
fatallerror
addikt
válasz
adamssss #7080 üzenetére
ez nem igaz, amerikában (és nyugaton általában) azonos áron van a pc és konzol verzió az esetek 90%-ában
bizonyíték: tomb raider pc, ps3
watch_dogs: mind 60
tegnap amiket olvastam az új radeonokról mégha csak pletyka is nem nagyon tudom hovatenni. most h konzolon már telóval, v tablettel pontos mutatóeszköz (egércentrikus játékokhoz első körben jó alternatíva) is lesz meg lesz moddolhatóság így már a pc előnye kezd elveszni.
meg nem csak nekem sokaknak elege van abból h 4 helyre bekell jelentkezni h tudj játszani....plusz a gépfejlesztés. most már szerintem tényleg a végét járja a pc játék.
de azért várom h mi lesz a radeonokkal -
fatallerror
addikt
kérnék szépen 1 r9-dngaingjidp kártyát :Đ
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6932 üzenetére
1 másik pletyinél arról volt szó 1-2 nappal korábban h hatékonyabb hűtésen dolgozik az amd. erről én egyből azthittem h ők is vmi teljesen fém cuccon dolgoznak de ha ez a kép valós akkor nem fém és hatékonyabbnak sem tűnik
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
amd is fémhűtést fog csinálni? kis morzsa a hd 8000esek hűtéséről
#6910) radi8tor1: kártyánként 6 kijelző nem nagy dolog, ha majd legalább 10et tud az már igen xD
csajszi meg ugyan nem néz ki jól de mégis ******************... -
-
fatallerror
addikt
válasz
WayneGace #6893 üzenetére
[moderálva] ez a szerződés még friss, még nincs benne az eredményben. az első év után lesz először ott (multi-year deal ). ez nem olyan mint 1 játékos értékesítése a labdarúgásban h aláfirkantják és elvan adva és utálják a pénzt (értelemszerűen ez az aktuális eredményhez tartozna tehát a következő üzleti negyedévben tudnál róla először).
tehát röviden, ezt a 6-7 milliárdot még 1 darabig nem fogod látni
[ Módosította: radi8tor ]
-
fatallerror
addikt
árazás igaz lehet, én is mondtam h biztos h követik az nvidia-t (még ha nem is olyan mértékben)
nekik sem fontos már a vga piac, főleg h a konzolokból több mint 6-7 milliárd dollár bejön ( sőt asszem közel a megállapodás az apple-el is, már 1x majdnem amd-re váltott az apple)
amd ha így folytatja akkor már anyagilag is felzárkózhat a nagyokhoz
-
fatallerror
addikt
válasz
radi8tor #6883 üzenetére
és mi lesz a marketingduma mellé ha netán kereskedelmi forgalomra is kitalálják ezt? "jobb mint igazit vezetni mert itt ha ütközöl sem lesz bajod"...
komolyan már annyi idiótaságot kitalálnak.....én tudom h ez csak ilyen "yes we can" dolog rendezvényre de akkor is nevetséges....egyszerűbb lenne letolatni vele a platóról és élesben vezetni....
na de mind1, képpel együtt off az egész ebben topikban -
fatallerror
addikt
csak itt most a vga-król van szó és így meg semmi extra változás nem lesz....ha a 8950es hozza a 7970 ghz teljesítményét már egész jó lenne, de csak lenne mert az ára majdnem dupla annyi lesz mint a 7950 jelenlegi ára....nem hiszem h bármi különlegesre kellene számítani szóval aki vga vásárlás előtt áll az jobban jár ha megveszi vmelyik 7000est
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6863 üzenetére
ennyit írnak csak h ez lesz az első 20nm-en
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6860 üzenetére
vmelyikre írták h 20nm-en jön, volcanic asszem
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
ricshard444 #6830 üzenetére
jaja ez a régi jól ismert cucc
teljesítménynél jobban érdekel h mikor jönnek ki, remélem computexen már tényleg mondanak 1 rendes negyedévet -
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
janos666 #6816 üzenetére
vanvan. külföldi fórumokon vannak emberek 5-6-7000 ezer dolláros gépekkel.nem dolgoznak (gépen) és nem is igazán játszanak (bench nem számít csak pár percig és haszontalan tevékenység), idle megy nekik főleg de megcsinálják az összerakásukról a topikot sok képpel és megy a virtuális szerelem
példáulők olyan kockák akiknek ugyan a jó meló összejött és van pénzük viszont a magánéletben nem sikeresek ezért így lelik örömüket, ez a linkelt srác pl egésznap fórumozik tehát neki tényleg nincs más.
valljuk be akinek van 5000 dollárja pc-re az anyagilag tényleg okés annyira h ha nem lenne magánéletben 1 nyomorék akkor utazgatna a barátaival például
nem hiszem h akinek sok pénze van az (csak) 4 fal közötti hobbit választana mert ez nem olyan hobbi mint mondjuk autókat gyűjteni v bármi ami vizuálisan nagy élményt ad.
ez 1 vasköteg és ennyi, nem a külsejéért veszik, a teljesítményt meg 1 játékos 1000 dollárból is megkapjana de mind1 hagyjuk ezt mert ilyenből szokott indulni a flame
#6819) BomiBoogie: igen? tényleg kifizették az összeget?
gratulálok, az ilyeneket hívják hasznos hülyéknek
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6807 üzenetére
nekem már az 1200 is túl van a józan észen
ha tényleg kifizeti akkor megérdemli a hülyéje
-
fatallerror
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6805 üzenetére
krumpli-burgonya...
am az az összeg ugye kamu? csak belicitálta vki de ugye nem fognak érte ennyit adni?
-
fatallerror
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6799 üzenetére
örülök h megnézted a linkem
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
kicsit régebbi már, tegnap óta számolnak vissza 1 kikockázott 7790-el de miért lenne nagy szám ez a kártya hisz már kapható...
feltételezem h holnap leleplezik a 7990es kártyájukat -
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6787 üzenetére
végül is mind1 mert a kártya valós mert már láttuk h ilyen. nem csipázom a hülye piros-fekete ref kártyáikat de ez egész pofás bár inkább mást választanék
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6785 üzenetére
csak tudnám miért tükörképes
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
ne váljál már te az új löncsivé. kellenek ezek a dolgok h ne 1helyben toporgás legyen. és amíg ezek opcionálisak addig nem tudom minek sírsz
ha nem lehetne kikapcsolni akkor elégedetlenkedhetnél (talán)
hozzáteszem még az én olcsó kártyámon is játszható maradt a játék (30 fps körül volt és ritkán esett le az fps, inkább csak az átvezetőknél és magas beállításokon játszottam kicsi 1680as felbontáson)én már alig vártam h túllépjünk a textúraként testre, homlokra ragasztott hajakon
-
fatallerror
addikt
kicsit off, volt pletyka h később apukhoz és cpukhoz is adnak játékot, ez beigazolódni látszik
ezt csak a never settle miatt linkeltem, bocs h idelinkeltem
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6699 üzenetére
tomb raider most van hozzá az aktuális csomagban
-
fatallerror
addikt
válasz
BomiBoogie #6697 üzenetére
én elképzelhetőnek tartom h az e3-on bejelentik pc-re (és ps4-re )is és amd-s lesz
mégha a rockstar jobb kapcsolatot is ápol az nvidia-val, látszólag őket már nem a nagy aaa játékok érdeklik ezért megcsípheti az amd főleg h a most megjelenő nyílt terepű játékok amd-sekegyébként több olyan játék van ami hetekkel a ps4 megjelenése előtt jön de ps4-re viszont nem jelenik meg, ez elég érdekes nekem mert így sokan nem fognak még ps4-et venni, ez nem ide illik csak megjegyeztem
-
fatallerror
addikt
készülődés az új never settle csomira
battlefield 4 és watch_dogs, előbbiről a 17 perces gameplay 7990el készült
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6681 üzenetére
inkább 1000 dollárról
-
fatallerror
addikt
válasz
radi8tor #6672 üzenetére
ja h felhasználói szemszögből, azt hittem úgyérted h az amd ne gondolkodjon a frissítésen.
nem kötelező újat venned főleg h látom mégis sikerült szerezned sárga 7970est a laphoz
szerintem a 7970 is elég lesz a frostbite 3 futtatására
szóval ha marad a vga-d se kell félve elindítanod 1 next-gen játékot...
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6669 üzenetére
kényszerkártya a titan ellen, nem is kell nagyot ütnie... anyagiak miatt muszáj 1 saját kártya is
nem hiszem, oda egyszerűbb teljesértékű újat kihozni
#6670) radi8tor1: miért?
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6667 üzenetére
annyit tudni amit elmondtak a gdc-n.... nem hiszem h külön elbánásban lesz része a kártyának, rányomatják a 2 lapkát és annyi
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
majd kiderül. bár nyáron szinte nincs is játék... júniusban még 1-2 igen de utána augusztus 20 a következő, splinter cell, azt hiszem ez eddig nv-s volt most gondolom lecsapnak erre is
arról nincs adat h ezek a csomagok mennyire dobják meg az eladásokat? vmennyire biztos máskülönben nem folytatták volna az akciót
-
fatallerror
addikt
válasz
FireKeeper #6637 üzenetére
ja igaz, my bad
-
fatallerror
addikt
válasz
FireKeeper #6633 üzenetére
tegnapi fotón nekem úgy tűnt de akkor mégsem
-
fatallerror
addikt
válasz
FireKeeper #6625 üzenetére
pedig a kaveri hasonló lesz
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6598 üzenetére
eddig én is azt hittem h csak 1 kötelező frissítés lesz de mivel elcsúsztatták mondván h a 7000es sorozat nagyon sikeres ezért én arra tippelek h több lesz itt mint 1 kis órajelemelés meg 1-2 tweak mert gondolom legalább olyan sikeres 8000est is akarnak tehát szerintem legalább 40%-os növekedéssel szeretnék kiadni az újakat.
ezért gondolom h a cu-k száma elég keményen meglesz növelve, még a lapka méretének növelésével is benne maradhatnak a a 250w-banegyébként a kisebb modellek nem lesznek ghz-esek szóval nem vész el az "értéke" a jelölésnek
-
fatallerror
addikt
válasz
ViiiiktorOC #6596 üzenetére
rop-al szerintem megkell h egyezzen de legalább annyinak kell lennie, ha valóban így lesz nem kicsit fog nőni a compute teljesítménye. az össztelj lehet h akár 30-40% növekedésű is lehet
az nem gond mert a 7770 és a 7870 eleve az volt, érthető h akkor már alapból így lesz valószínűleg az összes újnál tehát mind ghz edition lesz
a boost most is 50 mhz
-
fatallerror
addikt
tudom h régóta fent vannak de ezek valóban lehetséges számok? compute units is 48nak kell lennie nem?
ha ezek a számok igazak akkor nem lesz ez olyan sovány frissítés
-
fatallerror
addikt
2011,2012
#6584) Abu85: reméljük ez az új effekt nem olyan lesz h lezuhan 15 fps-re a játék de alig lesz látványosabb
annyira nem szép a tomb raider sem, lara hajremegése elég zavaró, tele van clipping-el meg X alakú a fű... :/ de ez a legtöbb játékra igaz h 1 kurva füvet nem tudnak megcsinálni
na mind1 azért általánosságban elég szép, sztorin nem hiszem h elfog bukni na meg camilla szinkronjától mindenki álló hardverrel fog játszanielég seksi szinkron lett :Đ
-
fatallerror
addikt
válasz
radi8tor #6572 üzenetére
mivel játék nem indokolja a fejlesztést... hosszú idő után csak a far cry 3 de inkább a crysis 3 ösztönzi fejlesztésre az embert....utóbbi már tényleg van olyan szép h azt mondja az ember h na ezért fejlesztek már én is. ha évi 3-4 legalább ilyen grafikájú játék jönne (többséget még mindig a grafika érdekli, új hw vásárlásra meg mindenkit ez ösztönöz) akkor nem hanyatlana a pc-s eladás...
szerintem ez az oka. hülye érv h a konzolok miatt...10 éve akkor miért nem hanyatlott? mert megtudtak újulni évről évre. most is megkéne tudni újulni és jobb api-t fejleszteni, megtalálni a legjobb/leggyorsabb tartalomkészítést stb nyilván nehezebb mint 10 éve mert már elértek 1 olyan szintet grafikában ahol olyan nagy léptekkel nem lehet haladni mint akkor de itt már nem csak a pc-ről van szó hanem minden platformon elavult a grafika a legtöbb esetben, az emberek igényei meg nőnek évről évre míg a grafika stagnál.
nem tudom h naiv dolog e de én 7-8 éve azt hittem h ma már szinte fotó realisztikus lesz a fifa és rengeni fog a test talajérkezésnél, valós izomösszehúzódások, önálló életű mez amit le is tud venni a játékos stb....
ennek ellenére messze van a grafika, fizika, animáció attól amit vártam mára....így persze h nehéz meggyőzni h vegyek új gépet -
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
ricshard444 #6562 üzenetére
nem csak fhd felett nem láttam tesztet ahol elérné (hitman mégis eléri most látom)
ja és nem is írtam h szar a cf/sli
-
fatallerror
addikt
válasz
ricshard444 #6560 üzenetére
azért nincs dupla fps mindennél, de mind1 úgyis fog venni még1 7970est
neked akkor meg szívás h olyan játékokat kellett kihagynod mint a hitman v a far cry 3 mert azok cf-el sem érik el a 60 fps
50et elérik. lehet kihagyod a crysis 3at meg a tomb raidert is
nagyon sok játék nem éri el a 60 fps-t cf v sli-vel sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest