Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz HSM #25893 üzenetére

A tiéden alig van RGB, szerintem 2W se. :D
    Az X470 Gaming 7 Wi-fi lapon volt még úgy rendesen, meg a mostani X370 ROG CH VI E-n is van egy zsákkal.

Mondjuk, mióta 4,35 GHZ AC-n megy, a HWINFO64 Power Reporting Deviation mérője megbolondult. :U alapból 140%+ -ot mutat.
    De a konnektoros mérő szerint nem igazán hízott a fogyasztásom, az idle lett 10W-al több, durván. :))

(#25894) Alpi.: igen, számít. Vagy kell rá dobni aktív hűtést, ha hard ram OC van.
    Amúgy a G.Skill Trident Z 2*8 GB KIT ramomnál ha kikapcsoltam az RGB-t, stabilan ment XMP-vel, ha bekapcsolva hagytam, felállt a rendszer, de elkezdett gondolkozni, aztán rejtélyes hibák tömkelege majd BSOD/restart.
    Dobtam neki 1,35 Volt helyett 1,4 Volt-ot, rögtön stabil lett, mindennel is.
    4 féle lapban produkálta ugyanezt, csak hogy kiszűrjem, mi a probléma.
    :U
    (#25897) Alpi.: default BIOS beállítások+XMP mellett hozta a rendes értékeket, max 100-102 %. A min. talán 40 körül lehetett, vagy kisebb, erre nem emlékszem, a maximum volt a lényeges.

(#25895) hokuszpk: amíg PBO+XFR-el ment a gépem, addig 102% volt a max. Power Reporting Deviation szerint. :DD

Új hozzászólás Aktív témák