- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz SECTORnooB #29562 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz SECTORnooB #29560 üzenetére
Na, az MSI B450 GAMING PLUS remeknek néz ki. Minden téren. Az említett memória rendben van vele?
PS: azt hittem, hogy a Fatal1ty sorozat kiváló...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz SECTORnooB #29558 üzenetére
Ok. Értem. Például?
Plusz: a ház miatt, a hűtő miatt fontos lenne a fekete-piros szín."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Üdv!
Mi a vélemény az ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4 alaplapról? Általános és játék célra lenne. A kinézett proci Ryzen 7 1800X. A memória pedig 16GB 3000MHz DDR4 RAM G.Skill Aegis CL16 (2x8GB) (F4-3000C16D-16GISB). Itt a fő kérdés, hogy rendben az alaplap-memória duett? Nincs vele rossz tapasztalat?
Válaszokat előre is köszönöm.Bónusz kérdés: az új Ryzen procikhoz új lap is kell majd? Vagy elég lesz BIOS frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz Leon77 #18474 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes és megnyugtató választ! A Corsair mizériáról olvastam már én is. Remélem, a G.Skill nem fog gondokat okozni. (egy ismerős gépe lesz, ezért érdeklődtem)
-
Hunork
veterán
Üdv!
Kis útmutatást kérek, mert nagyon erről nem volt szó az összefoglalóban: melyik Ryzen mellé milyen VGA az "ideális"?
Konkrétan: Ryzen 1600X mellé mehet a GTX1080, vagy már "sok" neki?
Az 1500X és 1700X mellé melyik passzol?
Továbbá: ha támogatja az alaplap, akkor nyugodtan mehet egy 2x4 vagy 2x8GB 3000MHz memória melléjük?
Köszönöm előre is a válaszokat![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ryzen 5 1600x six core am4
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest