-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27 #32622 üzenetére
ismerem a márkát
mikor még számtechbe dolgoztam csak team group rammal dolgoztunk, mert az volt a legolcsobb. ahhoz képest hogy mennyit adtunk el, viszonylag kevés jött vissza.
Az is inkább rögtön mikor beraktuk a gépbe nem ment. meghibásodni nagyon nem akartakDDR1 - DDR2 idején rengetek mára már feledésbe merült gyártó volt sokkal jobb mint a mostani ismert márkák akkori termékei.
Csak a mostaniaknak jobb a marketingje.elötte aegis volt a gépbe, kama wing hütövel, de végül a htpc is trendi lett, kapott rgb-s ramot
elég jó áron jutottam hozzá 3600-os ramokhoz, legkevésbbé se gondoltam, hogy a proci lesz a szük kereszt metszett.
Nem baj, igy, abban is cserélek még egy procit és egy életre befejeztem a PC fejlesztést.
nem szeretnék költeni rá, csak ha valami behányikCorsair párti vagyok, bár a G.Skill Trident Z Royal nagyon tetszetős, de annyit már nem adnék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest