- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
Haladunk
Ha visszaveszi a frekit idle állapotban az normális működés. Én mondjuk felfelé lépkednék a fesszel és Mhz-val de ha te 3,95-ön kezded akkor lelked rá. Kövi lépés, hogy fixáld le a feszültséget. Ennek két módja van attól függően milyen lehetőségeid vannak biosban. Ha van fix fesz akkor csak írd be (nem tudom 3,95-re ált. mennyit kér ebben nem én leszek a te embered). Ha nincs fix fesz akkor offset-el tudod állítani. Tedd vissza alapra a frekit nézd meg úgy mennyit ad neki és +/--t kiválasztva lépésenként tudod neki adagolni az alaphoz képest. Ha megvan tesztelhető, ha teszt alatt lehal akkor vagy több fesz (ha még barátinál vagy) vagy alacsonyabb freki.
Tesztelni lehet prime-al IBT-vel játékkal. Én anno Aida-val kezdtem ami nem olyan durva mint az első kettő de ha ennél lehalt akkor az előzőeknél is le fog és gyorsabb volt így.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest