-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Dijundisun #3295 üzenetére
Meg fogja mikrózni?
-
westlake
félisten
válasz
Dijundisun #3295 üzenetére
Ennyire nem vagyok kezdő. Van mögöttem néhány év "szakma". Igen, átállítottam, de ha nem tettem volna, akkor sem lenne indokolt, hogy ne lehessen adatokat kiolvasni a kártyából. Vagy szerinted az alap állás a "gyári hiba", az uber mod meg a normalis? Ezt te sem gondoltad komolyan.
Mondtam, hogy nem vagyok nagy AMD-s, ezért is próbáltam ki másik gépben, másik driver-rel, másik BIOS-szal.
-
westlake
félisten
válasz
Dijundisun #3293 üzenetére
Ha csak terhelni akarom, akkor jól működik. Mivel nincs OverDrive, nem lehet tuningolni, se profilokat állítani. Látszólag jól működik a kártya. Ha egy otthoni felhasználónak adnám, aki nem akar elmélyülni benne, akkor nem venné észre, hogy nem működik. Nem fognak kötözködni a cserénél, mert akkor már nem fog működni a kártya.
-
janos666
nagyúr
válasz
Dijundisun #3276 üzenetére
Néha (ha nagy szerencséd van) kinyitja a lezárt shaderblokkokat is.
Egy próbát szerintem megér. -
janos666
nagyúr
válasz
Dijundisun #3261 üzenetére
Ez miért csak akkor lesz szakmai fórum, ha én offolok?
Szerinted ha egy VGA 350W-ot eszik, akkor az hány Wattal fűti a szobát?
(Vigyázz, beugratós kérdés.)
-> Szertinted ezen változtat az, hogy kicsi vagy nagy alu vagy réz bordák, halk vagy hangos ventilátor, netán nikkelezett réz és csurdogáló víz van rajta, míg mind a szoba levegőjének adja le végül ezt a 350W hőt? -
Asbee
veterán
válasz
Dijundisun #3255 üzenetére
Nekem a beta 17 valamiért fagy, pedig ott lehet már feszt is állítani. Amúgy igen semmi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest