- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
chopin42
üzenetére
Mennyibe került a bányászat előtt mondjuk március/április körül egy használt r9 390/x egy jobbfajta hűtéssel, papiros bolti garanciával?
Ez ne érdekeljen, a piac nem így működik. A piac úgy működik, hogy annyiért adják a portékát, amennyiért megveszik. Nyilván a vevők többsége is tudja, hogy az 290/390(X) nagyjából az RX480/580 teljesítménye körül van, csak persze régebbi GCN és nagyobb fogyasztás mellett. Tehát az 290/390 mindig olcsóbb lesz, mint az RX480/580. Bolti garit viszont egyre kevésbé fogsz tudni kapni, ez megint árbefolyásoló tényező.
Azért érdeklődöm főleg, mert most 90-100 körül látom ezeket a kártyákat.
A sima R9 390-ek 80 körül mennek, a 390X-ek mennek 90-100 körül. Ez reális a mostani általános árak mellett. Sajnos.
Szívesen vennék ilyet, de csak ha tudom, hogy ennyiért nem fogom sajnálni, ha szeptemberben leesik az rx-ek ára 90 alá.
Így sose fogsz semmit sem venni.... Ha mindenki tudná mikor merre mozognak az árak, akkor mindenki előre bespájzolna abból, aminek felmegy az ára, ha meg elad, várna, hogy feljebb menjen...
Másik: 290/x mennyire vállalható? (az olcsóbb, de -4g vram).
Le is írtál mindent róla, a döntés a tied. Oké, pár extrát a T. AMD úgy intéz, hogy csak a 390-esek támogatják (pl. FreeSync). Ha belefér a keretbe, inkább 390(X), de ha pénzügyileg kötött a kezed, akkor jó a 290(X) is.
-
R3laX
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Én márciusban vettem a 8GB MSI GamingX 480-at 78-ért. Ekkor volt használtan egy R9 390 65 körül. Ha normalizálódnak az RX-ek árai, akkor valószínűleg megint nem lesz nagy különbség a kettő között.
TeeBee73, te hol látsz most 60-ért 390-et?
Én nemrég 80-ért vettem és ez egy jó árnak mondható még.
Mondjuk az RX 480-at akkor 115-ért adtam el
. Segített is az a +35k, hogy lecseréljem az I7 3770K masinát, egy adatlapomon szereplőre. Nem bántam meg, túl nagy különbség nincs a kettő között, na meg a minimum FPS-eim igencsak emelkedtek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Opel topik
- Automobilista 2
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én nemrég 80-ért vettem és ez egy jó árnak mondható még.