- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Raggie #40465 üzenetére
Volt ilyen baja az egyik 280X-emnek. Azon lehetett úgy használni, hogy felpörgetted 80%-ra, bekapcsolt a hibás venti is, és utána már az is működött rendesen tetszőleges fordulaton, csak macerás volt nézni, pörög-e már.
Amúgy a venti alján rajta van, pontosan milyen típus, de szerintem sok más Vapor-X/Tri-X/Dual-X kártyán hasonló van, szóval tuti lehet olcsóbban is találni rá pont ilyen ventilátort, legfeljebb nem golyós, hanem az egyszerűbb csúszó csapágyasat.
Ez pl. jónak tűnik, de azért csekkolni kéne a típust, tuti jó legyen a mérete: [link]
Sajnos 290 Vaporra nem tudom pontosan, mekkora méretben szerelték ezt a ventit, szemre kb. ekkora, de nehogy berendeld utánanézés nélkül.Nekem sajna nincs ilyen kártyám ellenőrizni, neten meg nem találtam róla képet.
Ami szerintem fontos, hogy hasonló típus legyen, hogy azonos módon vezérlődjön, mint a többi. Az Asus-os történetnél azért elég lutri, milyen hangja lesz a tök különc ventinek a többihez képest, +hogyan szabályozza a fordulatát ugyanarra a jelre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Robot fűnyírók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest