Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Raggie #40465 üzenetére

Volt ilyen baja az egyik 280X-emnek. Azon lehetett úgy használni, hogy felpörgetted 80%-ra, bekapcsolt a hibás venti is, és utána már az is működött rendesen tetszőleges fordulaton, csak macerás volt nézni, pörög-e már. :B

Amúgy a venti alján rajta van, pontosan milyen típus, de szerintem sok más Vapor-X/Tri-X/Dual-X kártyán hasonló van, szóval tuti lehet olcsóbban is találni rá pont ilyen ventilátort, legfeljebb nem golyós, hanem az egyszerűbb csúszó csapágyasat. :K
    Ez pl. jónak tűnik, de azért csekkolni kéne a típust, tuti jó legyen a mérete: [link]
    Sajnos 290 Vaporra nem tudom pontosan, mekkora méretben szerelték ezt a ventit, szemre kb. ekkora, de nehogy berendeld utánanézés nélkül. :B Nekem sajna nincs ilyen kártyám ellenőrizni, neten meg nem találtam róla képet.

Ami szerintem fontos, hogy hasonló típus legyen, hogy azonos módon vezérlődjön, mint a többi. Az Asus-os történetnél azért elég lutri, milyen hangja lesz a tök különc ventinek a többihez képest, +hogyan szabályozza a fordulatát ugyanarra a jelre.

Új hozzászólás Aktív témák