- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ott a Strange Brigade meg lehet nézni hogy működhetne ha akarnák...
-
HSM
félisten
válasz
hobizoli #28695 üzenetére
A probléma ott van, nem tudod hatékonyan megosztani a munkát. Ha AFR van, akkor a képkockák közötti függőségek okoznak gondot, és az input lag is lényegesen rosszabb, ha pedig más módon osztod meg a munkát, akkor meg azért nem lesz hatékony.
Driverből meg van oldva, amennyire ezt támogatni lehet, de nem minden játék működik úgy, hogy profitálhasson ebből. Ami 1998-ban működött az akkori technológia mellett, az nem biztos, hogy a mai környezetben is megállja a helyét.
-
Devid_81
félisten
Ezt mindenkinek javaslom kicsit atnezni, ugyan angol, de a tablazatok egyertelmuen mutatjak a helyzetet.
Kar, hogy a multi GPU amiota ismert, soha nem jutott el olyan szintre mint azt mindig is remeltuk, vartuk tole -
Speed®
titán
válasz
szabimabli #28691 üzenetére
Ilyen nincs default, csak mókolt BIOSal történik.
-
CirrMee
addikt
Kis segítségre lenne szükségem: ismerős hozzájutott egy komplett géphez, amiben egy Sapphire Nitro féle 570 8Gb kari van. Ha a BIOS switch egyik állásában RX580 -ként azonosítja pár dolog (pl GPUz, windows eszközkezelő, stb), diagnosztikai proggik részletes jelentése alapján viszont 2048sh dolgozik, az valami mókolt VGA BIOS lesz? Másik állásban valami default szerű órajelekkel 570 -ként ismeri fel minden.
-
Speed®
titán
válasz
pistabyte #28686 üzenetére
Nem véletlenül van annyi PState, értelmetlen is lenne fixálni.
Mivel procilimit lesz az esetek többségében, pihizik legalább.
Annak nem sok értelme lenne, hogy fullon pörögjön 24/7ben.
De ha feltétlenül piszkálni akarod, HSM írásait nyálazgasd át. -
pistabyte
tag
Sziasztok. A napokban leváltottam a Sapphire r9 280 dual x karimat egy Sapphire r9 580 4gb-os tipusra. 70 korul volt nem tudom mennyire volt jo veltel,de eddig meg vagyok vele elégedve. Viszont szeretném kicsit finomhangolni ahogy anno a 280-at is. Szeretném beállitani bios moddal hogy ne legyen ennyi orajel ugralas benne,ha jol lattam 6 fajta orajelben tudna ketyegni. Milyen orajelben lenne erdemes hasznalni? Gondolom 3 orajeleleg lenne. Tovabba mennyi lenne az idealis feszultseg neki? Nem akarom huzni boven eleg az alap 1300 koruli orajel,hisz vegso soron egy i5 4400 procim van,gondolom mar 100%ban nem hatja ki a kartyat.
-
Beuzemeltem en is ketto MSI RX580 8GB GAMING X-t crossfire-ben.
-
lacus83
senior tag
Sziasztok!
Ismételten kérem játék piacolást, árakat, ki hol mennyiért vett vesz játékot, mennyiért adja el a kuponját Off ot fejezzük be. Van erre topik, szakmai Vga topikot ne Offoljunk szét. Vagy beszéljünk meg a kenyér árát is?
Nem szeretnék többet erre figyelmeztetés írniÜdv Lacus
-
Televan74
nagyúr
Shadow of the Tomb Raider Trial alatt be kellett állítanom driverben a megcélzott fps -t 60 -ra. Chillt is belőttem 54-60fps -ig.Most így 69-72C° a kártya. Előtte mikor szabadon engedtem elment 79C° is.
Amúgy nagyon szép a játék és ilyen beállítások mellett ritkán látom 52 fps alatt.Lehet megvan a karácsonyi játékvásárláson alanya. -
válasz
szabimabli #28680 üzenetére
Az ok de 13-14-ben a kettő együtt annyira nem szar szerintem.
-
Én a két választhatót 15-ért raktam fel kis alkuval egyenlőre egy pisszenés nem volt rá
Nem kenyérre kell max ajándékba adom valakinek vagy megtartom ha nem viszik el.
-
Televan74
nagyúr
válasz
#48613632 #28675 üzenetére
Vettem valamikor. Főleg mikor még tényleg kupon formájában volt.Vásárlókhoz el nem jutott kódok voltak ilyen olcsók.De itt egy példa a Devil May Cry 5 11.000Ft körül vihető. A 15.000Ft ár egy kicsit húzós. Oké hogy sokan ennyiért árulják most,de sok sikert nekik hozzá.Egy 8.000-10.000Ft -os ár még el menne szerintem. Abban igazad volt hogy a 5.000Ft ár egy kicsit túlzó volt,nem néztem körül a HA árak között,már régen vásároltam ott játékot. Van egy pár megbízható CD-Key helyem most már inkább ott vásárolok, többnyire 10.000Ft alatti játékokból.
-
törölt tag
válasz
bogarfx #28672 üzenetére
Nem biztos, hogy a megjelenéskor kapod meg. Sok játék esetében, már a megjelenés előtt vásárolhatsz. Bár valószínű, hogy jelen esetben erről lesz szó.
Azonban azt tényleg nem hiszem, hogy le fognak esni ez miatt az árak. Legalább is, ennyire nem. Ezek £50/Ft15000 körüli játékok, a megjelenésükkor. Ilyen szinten, szerintem 10 alá nem fog menni.
De ne legyen igazam. -
bogarfx
aktív tag
A kártyához kapott kódot egyébként csak a megfelelő RX kártyával lehet aktiválni.
Nekem is volt, be is akartam regisztrálni másnál, de szólt, hogy nem talált kártyát.
Később beaktiváltam magamnál, most ott van a választott játék az amd-s fiókomba, de ha jól gondolom csak megjelenéskor fogok kódot kapni.
Ha így van, akkor rengeteg eladó kód lesz majd a hardveraprón, ami le fogja vinni az árakat, így én kb 5 ezret számolok egy játékra. -
törölt tag
válasz
szabimabli #28666 üzenetére
-
Speed®
titán
válasz
Pécsi gyerek #28668 üzenetére
Jó ideje vannak akciók, igazából csak szét kell nézni, ha kő valami
-
Tarill
őstag
570 nem megy crossfirébe 580-al ugye?
-
válasz
szabimabli #28666 üzenetére
Nekem a vásárlásútán kellett mailt küldenem a boltnak,ekkor elküldtek egy codot amit az amdrewards.com-on lehet élesíteni.
Na én már azt nem élesítettem hanem azt a codot adom el. -
Televan74
nagyúr
Sapphire Nitro+ OC. RX 580 4GB Vs. RX 580 8GB -még kevés játéknál van előnye a 8GB -nak,bár ez jövőben változhat,de ahova a nem lesz elég a memória mennyisége,ott a GPU is el fog fogyni.
-
t1
veterán
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4G
vagy
XFX RS Radeon RX 570 8GB TripleX Edition
Ár difi 8k-val drágább a 580. FX6300 proci mellé mennének.
-
fanti
addikt
Gyerekek!
Az Alzánál van most akcióban ez az XFX RX570 8GB.
A hozzá kapott játékokat 15-ért el lehet adni lazán bármikor, és így 43-ból van egy jó kis gamer kártya!
Olcsóbb mint a 1050Ti és azt még jócskán el is pics@zza! -
Looserke
őstag
válasz
sarkadifeca #28649 üzenetére
monitoron az LG logó alatt van egy kis pöcök, nyomd be, akkor megjelenik a monitor beállító menü, ott pedig tudsz a kis pöcök mozgatásával navigálni:
menu - picture - game adjust és azon belül a freesync-et kapcsold be
ja és hdmi-vel megy a freesync, én is azzal használom, amit a monitor mellé adtak (nekem ugyanilyen moncsi van csak 24"-os)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest