- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkadifeca
tag
válasz Cyberboy42 #33958 üzenetére
Értem, ezt még kiprobálom este!
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
sarkadifeca
tag
válasz paprobert #33948 üzenetére
A win-ben teljesítmény centrikusra van állítva. Bár játék közben tényleg nem okoz gondot, csak figyeltem a BF-en kívül a többi játékban teker 100%on.
Köszi azért a válaszokat!
Lehet egy másik driverrel nem csinálná, de most már nem kisérletezgetek vele jó ez így ahogy van.régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
sarkadifeca
tag
Sziasztok!
Battlefield V már megint . . .
BF1-nél is csinálja a kártya (Sapphire RX 580 Pulse 4GB), hogy ami látható a képeken nem értem mi lehet a baj? Miért ugrál ennyit a gpu usage?
A többi játék megy 99-100 %-os gpu kihasználtság mellett, csak a BF1 és BF V csinálja ezt.
Észrevettem, hogy DX12-ben mintha jobb lenne a helyzet. A játékon belül nem lehet észrevenni nagyon az ugrálásokat, lehet a freesync miatt.Wattmanban a power limit kitolva +15%-ra. Minimális órajel emelés 1400Mhz-re, feszültség State 7-es értékét lejjebb vettem 20Mv-al. Mást nem csináltam.
Far Cry 5-nél így néz ki :
Kb. két hetes Win10 van fent direkt amiatt raktam újra hátha ott lesz a baj de nem sajnos.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
sarkadifeca
tag
Sziasztok!
Vettem egy LG 27mp59g-p monitort ami ugye freesync-es. AMD Rx 470-em van. És bekapcsolás után azt írja ki a radeon driver hogy a freesync nem támogatott!!! Az igaz hogy HDMI-vel van összekötve a géppel, mert ez volt eredetileg a monitor dobozában !
Ilyenkor mit csináljak? Hdmi-vel nem megy a freesync?
-
sarkadifeca
tag
válasz Lacccca87 #28336 üzenetére
Köszi mindenkinek! Letöltöttem a legfrissebb win 7 drivert, fel tette hiba nélkül. Jelentős javulás van a BF 5-ben !! Folyamatosabb a játék, mikroakadások igaz még vannak de most már sokkal jobban fut.
-
sarkadifeca
tag
-
sarkadifeca
tag
Sziasztok!
Azt hittem a BF 5-ben már jobb lesz a helyzet, de ugyanazt csinálja a Vga mint a BF1-ben. Minden ok nélkül leesik a Gpu usage 0-ra, utána meg megy 100%-on. Nem értem mi a baja, többi játékban teker 100%-on nem csinálja ezt.
Mellékeltem képeket is a BF 1 és az 5-ből is. Rendszer az win 8.1 , crimson 17.4.4-es driver, újabbat nem enged fel a windows. Wattman-ban csak a power limitet huztam fel teljesen, mást nem állítottam.
Tudom hogy jó lenne a win 10-et felrakni, de nem hiszem hogy a windows lenne a baja.
[ Szerkesztve ]
-
sarkadifeca
tag
válasz sarkadifeca #9785 üzenetére
Mondjuk előtte 7970-em volt, ahhoz képest megéreztem a változást, több fps, szebb a kép, folyamatosabb a játék, lényegesen halkabb a VGA .. stb. stb. Szerintem Nekem megérte váltani! Üdv!
-
sarkadifeca
tag
válasz ncc1701 #9765 üzenetére
Nincs bekapcsolva v-sync és más sem. Bár amíg játékban nincs gond addig lehet nem érdemes foglalkozni vele. Lehet egy teljes win telepítés nem ártana.
[ Szerkesztve ]
-
sarkadifeca
tag
Sziasztok!
Egy XFX RX 470 4GB (RX-470P4LDB6) boldog tulajdonosa lettem a hétvégén! Minden rendben működik, a ventit leállítja ha nincs terhelés semmi gond nincsen vele látszólag! DE figyeltem Afterburner-el a gpu kihasználtságot és azt vettem észre hogy nagyon ugrál _ lásd képeket
Próbáltam már mindent feltoltam a power limitet +50°-al! először wattman-ban próbáltam kicsit alulfeszelni ahogy olvasgattam az jó lehet neki. De nem segített. Felraktam a Sapphire Trixxx programot ott is megcsináltam ezeket de ugyanúgy leesik a gpu usage akár 0-ra is!
Hozzáteszem pl. BF1 alatt FPS drop nincs folyamatos a játék ezért nem értem mi van? Lehetséges hogy az i5-4460 nem bír el a kártyával?
Köszi előre a segítséget!
-
sarkadifeca
tag
Üdv Mindenkinek?
Olyan kérdésem lenne, hogy egy alap Sapphire HD7970-hez képest kb. hány %-al erősebb egy RX 470? Mostanában akarnám lecserélni.
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest