- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
füles_ #28266 üzenetére
Nem hinném, hogy az AVFS lenne. Az AVFS szerintem egy órajelre belövi az adott körülmények között és annyit csinál. Én is kiteszteltem ezzel a kis GPU-Z-s teszt renderrel és tökéletes mindenben azóta is, pedig vagy 50mV-ot le is csíptem P6-P7-ből.
Ja, és fix feszültségeket kapott ehhez a terheléshez nagyon szépen látszott, az AVFS ott szólt bele, hogy szinte minden órajelhez belőtte a megfelelő feszültséget, tehát nem csak azokhoz az órajelekhez volt, amit a táblázatban látsz, hanem szinte minden lehetséges feszültségen végigment valamilyen órajelen, szinte egy folytonos görbét lehetett volna belőle rajzolni.
Azért gondoltam is magamban, ez elég durván frankón meg lett ám csinálva.
Én amúgy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy az én esetemben ez nem gyári alapfesz [link], egyszerűen teljesen agyrém. Gondold végig, P5-P6-P7 1150mV-on végig, miközben az órajel 1255-től megy 1410-ig? És utána megkoronázva az egész P4-ben 1175mV-al 1215Mhz-hez? Ezt biztosan nem egy csipekhez értő mérnök állította be.
Gondold végig, 0,95V-on beton stabil 1215Mhz-en, gyárilag is annyit ad magának ott (mindkettő tesztelve, röhögtem is, hogy itt már kb termeli az áramot a GPU), erre ide meg berakna ehhez 1175mV-os alapfeszt, amivel 1400Mhz felett megy a GPU?Na neeee.... Ez nem AVFS, hanem valami óriási FAIL az overdrive interfészben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest