-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
füles_ #28266 üzenetére
Nem hinném, hogy az AVFS lenne. Az AVFS szerintem egy órajelre belövi az adott körülmények között és annyit csinál. Én is kiteszteltem ezzel a kis GPU-Z-s teszt renderrel és tökéletes mindenben azóta is, pedig vagy 50mV-ot le is csíptem P6-P7-ből.
Ja, és fix feszültségeket kapott ehhez a terheléshez nagyon szépen látszott, az AVFS ott szólt bele, hogy szinte minden órajelhez belőtte a megfelelő feszültséget, tehát nem csak azokhoz az órajelekhez volt, amit a táblázatban látsz, hanem szinte minden lehetséges feszültségen végigment valamilyen órajelen, szinte egy folytonos görbét lehetett volna belőle rajzolni.
Azért gondoltam is magamban, ez elég durván frankón meg lett ám csinálva.
Én amúgy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy az én esetemben ez nem gyári alapfesz [link], egyszerűen teljesen agyrém. Gondold végig, P5-P6-P7 1150mV-on végig, miközben az órajel 1255-től megy 1410-ig? És utána megkoronázva az egész P4-ben 1175mV-al 1215Mhz-hez? Ezt biztosan nem egy csipekhez értő mérnök állította be.
Gondold végig, 0,95V-on beton stabil 1215Mhz-en, gyárilag is annyit ad magának ott (mindkettő tesztelve, röhögtem is, hogy itt már kb termeli az áramot a GPU), erre ide meg berakna ehhez 1175mV-os alapfeszt, amivel 1400Mhz felett megy a GPU?Na neeee.... Ez nem AVFS, hanem valami óriási FAIL az overdrive interfészben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest