Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz füles_ #28266 üzenetére

Nem hinném, hogy az AVFS lenne. Az AVFS szerintem egy órajelre belövi az adott körülmények között és annyit csinál. Én is kiteszteltem ezzel a kis GPU-Z-s teszt renderrel és tökéletes mindenben azóta is, pedig vagy 50mV-ot le is csíptem P6-P7-ből. :DDD Ja, és fix feszültségeket kapott ehhez a terheléshez nagyon szépen látszott, az AVFS ott szólt bele, hogy szinte minden órajelhez belőtte a megfelelő feszültséget, tehát nem csak azokhoz az órajelekhez volt, amit a táblázatban látsz, hanem szinte minden lehetséges feszültségen végigment valamilyen órajelen, szinte egy folytonos görbét lehetett volna belőle rajzolni. :Y Azért gondoltam is magamban, ez elég durván frankón meg lett ám csinálva. :K

Én amúgy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy az én esetemben ez nem gyári alapfesz [link], egyszerűen teljesen agyrém. Gondold végig, P5-P6-P7 1150mV-on végig, miközben az órajel 1255-től megy 1410-ig? És utána megkoronázva az egész P4-ben 1175mV-al 1215Mhz-hez? Ezt biztosan nem egy csipekhez értő mérnök állította be. :N
    Gondold végig, 0,95V-on beton stabil 1215Mhz-en, gyárilag is annyit ad magának ott (mindkettő tesztelve, röhögtem is, hogy itt már kb termeli az áramot a GPU), erre ide meg berakna ehhez 1175mV-os alapfeszt, amivel 1400Mhz felett megy a GPU? :Y Na neeee.... Ez nem AVFS, hanem valami óriási FAIL az overdrive interfészben.

Új hozzászólás Aktív témák