Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Egér probléma
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az nVidia rosszab képe nem urban legend, nekem 1 évig volt GTX 960 és minden játék alatt tapasztaltam, főleg az idegesített, hogy az élesebb texturákat már csak akkor töltötte be, ha ott volt az orrom előtt az ojjektum. AMD kártyáknál ilyen nem tapasztaltam. Az biztos, hogy soha többet nem veszek zöldet, ez is csak kényszer hatására volt.
A másik problémám az volt, hogy amikor full képernyőre kapcsolt némelyik játék, akkor a TV azt írta ki, hogy nincs video jel (HDMI 2.0 alatt), aztán legközelebbi indításnál meg jó volt. RX 480 alatt egyelőre ilyen még nem volt.
Egyébként annak ellenére, hogy néha iszonyat hangja van, Vega érkezéséig meg fogom tartani. Egyébként érdekes ez a kép minőség. Ma éjszaka melóznom kelett és a munkahelyi gépemet NoMachine-el érem el.
A távoli linux terminálokon olyan színeket láttam, amiket GTX 960 alatt eddig nem, sokkal élesebb és kontrasztosabb volt a kép. És ez nem a progi átvitelén múlott.Sajnos az emberek túlnyomó többsége megvezethető és a több FPS miatt vakon rohannak megvenni a konkurencia kártyáit. Nekik azt üzenem: egyszer próbálják ki az érett gyümölcsöt, ne csak az éretlent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest