- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raymond
titán
válasz
AVarice #4161 üzenetére
Nalam csak akkor melegszik a kartya ha valamit csinal is, idle-ben (GPU300/MEM150) nem melegszik, ott marad azon a 35-35 fokon es alapon 30% ventikkel. Engem mar 40% korul es afolott idegesit ezert igy allitottam be:
0-rol indul es 38 foknal eri el a 38%-ot ahol marad egeszen 83 fokig es csak utanna kezd emelkedni 2% per hofok sebessegel. A legtobb jateknal igy 38%-on marad, csak hosszabb ido utan megy a jobban terhelo jatekoknal feljebb, de 42-nel tobb nemige szok lenni.
A multi monitoros tema nem tudom mi, lehet hogy bug.
-
Apucy01
őstag
válasz
AVarice #2996 üzenetére
nyugi az asus is kinában készül és szerintem a giga is de még a sapphire is az asus tuti mert az a monitorom a deszkám és a vga is és mindegyik dobozon kina ál... ebben már nincs semmi különös..
ahogy Mao Ce-tung mondta vala " az a hamisitott termék amely nem kinában készül."
-
Apucy01
őstag
válasz
AVarice #2994 üzenetére
Kina??? én magyar boltot linkeltem neked és ők a felelősek minden garis gondal kapcsolatban vagyis a magyarországi forgalmazó
ha kinából rendeled eleve rá jön a vám és az sem biztos hogy eredeti lesz a termék, másik topicban volt valaki valamilyen zőld vga val ami elvileg asus volt de mégsem az hanem valami Jangce parti sufniban készült vas volt és a pci-e csati sor is olyan volt mint egy 90 éves busman harcos fogazata! vigyázz ezzel.. -
Apucy01
őstag
válasz
AVarice #2937 üzenetére
Szia!
A configomat az adatlapomon látod nekem csak egy amd 860k van jelenleg 4.5 ön megy ha ez elég a karinak akkor a te kiszemet procid is az.
szerintem ne hagyd ki a játékból az XFX 380x BE verzióját sem én ezt bátran merem ajállani
a szomszédom sima 380 at vett xfx ben nem rég cserélte ilyenre és baromi erős igaz ott egy i7 van de szerintem amit te kinéztél procit bőven elég hozzá.
A melegedés az msi AB ban csinálsz magadnak olyan ventilátor profilt amilyet szeretnél... "profil nélkül az asus az egyik legmelegebb kártya ez tapasztalat!" de ez szellőzéstől is függ.
-
jani04
aktív tag
válasz
AVarice #2937 üzenetére
Szia.
Én nem bántam meg,hogy a Gigabyte Gaming r9 380x mellet döntöttem.Egy gtx 970-ből szálltam ki.Járt nálam egy ilyen 960-as kölcsönben:[link]
Engem nem győzött meg sem teljesítményre sem hűtésre.
Ezzel nem azt mondom,hogy rossz a gtx 960 általában hanem,hogy ami nálam volt nem hozta az elvárásaimat.
Jelenlegi kártyámmal semmiféle melegedési problémát nem tapasztaltam.Nálam profil nélkül megy.Minden gyári beállításon.
Az a proci szerintem elég hozzá bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest