- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
belaazallat #4358 üzenetére
Nekem szellős hangszigetelt házban van a sapphire 380, max csak a vinyó kattogását hallom, játékok alatt van egy pici hangja ha felpörög, de akkor se vészes.
Tésztaszűrős házban se volt különösebben zavaró, ott is csak terhelés alatt halottam, hogy forognak a ventik. -
vendingo
veterán
Van ajánlott újabb kiadású driver, ami működik is?
3-4 hónapja nem merek frissíteni. -
vendingo
veterán
Az normális, hogy BF1 medium beállításokon a VGA memóriahasználata 2000mb, ultrán meg max 2500mb?
Nem kéne több VGA memóriát fogyasztania ennek a játéknak?
Bezzeg a CPU meg leolvad.(sapphire 380 4gb)
-
vendingo
veterán
Köszönöm a tippeket.
-
vendingo
veterán
Honnan lehet leszedni a régi crimsont meg drivereket? A mostani egy rakás fos!!!
-
vendingo
veterán
válasz
Psych4d3l #4063 üzenetére
Semmi képet nem ad?
Nálam is volt hasonló, akkor megoldódott, hogy másik csatlakozóra dugtam a vga-t, majd telepítettem a drivert. Utána már bármelyik csatlakozóból volt kép.
Nem tudom milyen hangkeltőd van, de ha van lehetőség, akkor próbáld ki, hogy a hdmi ad-e hangot.
-
vendingo
veterán
Áprilisba frissítettem utoljára a drivert a sapphire 380-on, most, hogy megvettem a battlefield 1-et, gondoltam csinálok egy frissítést, mert néha szarul futott.
A játék most sokkal jobban fut, de a korábbi max 55-65 fokos vga, most 70-75-re is felmegy. Ez mitől lehet?
-
vendingo
veterán
válasz
Hegyirabló #3988 üzenetére
Próbáld meg crimson-nal. Nekem a catalyst csinált anomáliákat.
-
vendingo
veterán
Idle és komolyabb játékok alatt hány fokos nektek a kártya? Dobtam egy ventit a kártya elé, -5 fokot csökkent az idle hőmérséklet, most 33-35 fok körül van. Holnap tesztelem terhelés alatt is.
-
vendingo
veterán
Mennyire bírja a 4k videókat a sima 380?
-
vendingo
veterán
válasz
djsiegfried #3350 üzenetére
Én nem szenvednék ennyit vele. Vidd vissza gariba.
-
vendingo
veterán
Az X-es modellek mennyivel erősebbek jobbak a sima változatokhoz képest?
Csak azért nem vettem X változatot, mert nagyon jó áron szereztem simát. -
vendingo
veterán
válasz
Plasticbomb #2551 üzenetére
A monitort ne keverjük már TV-vel. Nincs az a pénz, hogy én TV-t használjak monitornak, nem arra való.
-
vendingo
veterán
válasz
mildwood #2526 üzenetére
Én is csalódtam a sapphire r9 380-ban.
Kapásból azzal indult a dolog, hogy 3 nap volt mire beüzemeltem, mert BUG-os volt a kártya.
Játékoknál is vannak problémák vele, crimsonról nem is beszélve.
Megbántam a vételét, jobban belegondolva zöld kártyát kellett volna vennem, mert azokra fele ennyi panasz se érkezik, mint ezekre.
Hozzáteszem, hogy én is rengeteg fórumozás és utánaolvasás után döntöttem ennél a kártyánál, na meg korábban is AMD volt, amivel maradéktalanul elégedett voltam, de ezzel elég nagy csalódás ért.
Erősen gondolkodok az eladásán/cseréjén. -
vendingo
veterán
válasz
szivacs1987 #2423 üzenetére
"ui.: catalystot valamiért nem tudom feltenni. Amint felteszem(jónak tűnik minden), újraindítom a gépet és 640x480-as felbontás van csak akármit is csinálok. Driver nélkül szépen fullhdig lehet állítani a felbontást."
Ugyanilyen problémám volt nekem is a múlt héten. Próbáld meg más csatlakozóra dugott megjelenítővel a telepítést. Nálam ez segített.
3 napig szenvedtem, mire erre rájöttem. -
vendingo
veterán
válasz
szasanyi #2360 üzenetére
"Sikerült beüzemelni!
Az volt a probléma, hogyha a dvi kábellel volt összekötve a gép, akkor se a crimson, se a catalyst nem települt.
Ha felbarkácsoltam csökkentett módban az említett progikat, akkor normál indításnál folyamat hibaüzeneteket dobott és összeomlottak az AMD progik. Manuális driver telepítésnél folyamatosan fekete képernyőt dobált a gép.
Ma utolsó próbálkozásként kerítettem egy HDMI-DVI kábelt, ezzel kötöttem rá a monitort. A driver felment, crimson felment, üzemelt a gép. Ezután rádugtam a DVI-DVI kábelt és egyből működött.
Amíg csak a DVI volt rákötve folyamatos hibák, errorok és fekete kép fogadott.
Azért vicces, hogy DVI kábellal nem lehet beüzemelni egy VGA kártyát.
Szerintem ez nem normális dolog." -
vendingo
veterán
válasz
szasanyi #2350 üzenetére
Win7 van rajta, nem tudom mikori, pár hete lett rendbe rakva a rendszer.
Előző driver DDU-val lett lekapva.Tuning egyedül a procin van 3.3-ról 4.4 Ghz-re.
Gép:
i5 2500k @4.4
2x4gb ram
CTG 50070hook: Házimozi erősítő van még rádugva, amit monitorként érzékel a gép, de se vele se nélküle nincs kép. Telepíttettem drivert úgy is, hogy rá van kötve, úgy is, hogy nincs rákötve, mindent próbáltam.
Hangot tolja a házimozira, csak kép nem jön a monitorra. -
vendingo
veterán
Segítség kellene.
Vettem egy saphire r9 380 4GB VGA-t.Az a probléma, hogy amint felkerül a vga hivatalos drivere, gép restart után az asztal betöltése helyett kikapcsol a monitor.
Amit a win barkácsol rá, azzal működik valamennyire a gép, csak ugye azzal nem az igazi, nincs hang a házimozin, nem lehet játszani, stb.
Előtte egy HD6950 vga volt a gépben, működött szépen catalystal és crimsonnal egyaránt.SOS, nem akarok kicsúszni a 3 napos visszaküldésből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest