- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fagylalt
senior tag
válasz
Steven88 #4577 üzenetére
A-A!
Nem abba a gépbe megy. Egy másikba. Egy i5 3570K tervezek bele. Mit szóltok ahhoz?DroiDMester:Csak a ventiprofilt szándékozom majd átállítani /egyenlőre
/. Azt is Asus GPU Tweak-el, ugye?
mod:
OFF: Nem rég küldött egy SMS-t az iPon, hogy holnap jön a kicsike. Már NAGYON várom! -
válasz
Steven88 #4189 üzenetére
És mennyit megy így stabilan a 1,038.v al? ~1050-1100 körül?
Sz.tem 1,15.v nál nagyon nem kell feljebb menned ha ennyire alacsony a vid -je a GPU nak! Én AC TT Pro val hűtőm fix 35% os ventivel így ~50.fok körül megáll és néma!Gyári hűtővel ha 1,20.v -ra feltolod egy +8-10.fokot biztosan fog emelkedni a hőfokod de mind írtam sz.tem nem kell annyira felemelni 1,15 el menni kéne a 1200.MHz nek!
-
válasz
Steven88 #3593 üzenetére
akkor nálad is valami gond van, olvastam én is fórumon hogy valaki(k)nek 24P be megy a játék kapcsold ki a VSync -et meg próbálj drivert frissíteni VGA -n (és ha van a monitornak is!)
én a Catalyst 12.x (8.981.0.0 July 4) -et használom nálam bevált már csak azért is mert tuningnál nem ragadnak be az órajelek vele!
-
varmi2
nagyúr
-
válasz
Steven88 #3347 üzenetére
akkor veszel egy DVi to HDMi kábelt és probléma megoldva! HDMi megy a TV -be és a gépen meg kötöd a DVI -ra! vagy pedig kell egy DVI to HDMi átalakító és akkor mehet rendes HDMi kábellal a lényeg hogy a kártyán vagy a DP -t használd vagy a DVi -t! HDMi nél mindegyik kártyánál akadnak problémák!
(nem csak ennél a 78xx nél de a zöld oldalon is)
-
lowzor
veterán
-
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Steven88 #3046 üzenetére
Az első problémára egy ilyent tudok mondani, hátha ez segít: http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_hd_7850_7870/hsz_3022-3022.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- Nyaralás topik
- EAFC 25
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged