Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
tojaaji #4041 üzenetére
Persze,hogy jó.
De a helyedben én az élsimitást 4x-re venném és a tesselációt pedig normálra.
Jobb eredményt kapnál.Tudom most nem az a lényeg,hogy az eredmény jó legyen mert akkor minimum beállítások mellett lenne a legkiválóbb.Viszont általában úgy érdemes beállítani a tesztet /szerintem/ ahogyan pl játék közben használnád a grafikai beállításokat.Átláthatóbb lenne a vga/konfig teljesítmény.
És mivel a teszt alapján látszik,hogy ilyen beállítások mellett 8x-os élsimítás,extrém tesseláció használatával valószinű nem futna túl szépen egy játék.Így érdemes lenne egy átlag/normál általad használt beállításokkal lefuttatni.
De lehet csak nálam akadna pl a BF3 8x-os élsimitással ultrán.Szóval ha neked extrém beállítások mellett akadás nélkül min 30fps-el futnak a játékok akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest