Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Ennyire számítottam, anno a 6870-et is hasonló helyzetben választottam, 78xx-nél már az 50-es nyert, sokkal több bennük a tuningpotenciál.
680 megvan persze, hangkártya buli miatt elsődlegesen, aztán meglátjuk mi lesz. Még csak tesztüzem van, számban kevesebbet hoz, mint a cf, de így befér az xfi és egy kártyás rendszerként jobban ki tudom hajtani. Amiről volt szó többször az jelen van, nevezetesen ez az új nVidia "platform" komolyabb számításokban bajba kerül, de hát ők így döntöttek, hosszú távon szerintem rosszul. A tervem az, hogy addig fogom tartani a 680-at, amíg jön a 8xxx ATi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest