- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
miresz
üzenetére
Az msi-n is sípol a vrm pedig valami katonai minőséggel ijesztgetik a vásárlókat
Végül is nem rossz duma
Én alapból nem hiszek el semmilyen marketing dumát (foglalkoztam marketinggel is), de mégis jól esett olvasni a dobozon miután megvettem 
( egy sapphire is sípolt egyébként) -
R3laX
addikt
válasz
miresz
üzenetére
Ne ijeszd már meg, ha elromlik, hát elromlik. Nem tudod megjósolni. Asusról nem terjed hogy fos a 270-es széria, pedig manapság abból volt egy jó pár szarság. 270x zörgő ventis-re ráfizetett a srác +13 000-et, aztán kapott egy ugyanúgy zörgő ventis sima 270-est
. Bedöglik az olcsó giga lapod a végén, és viszi a egyáltalán nem bele való 4770k procit
. -
Gaboman
nagyúr
válasz
miresz
üzenetére
Na most ezt elmondták a Sapphiról is páran azt nekem az ég világon semmi bajom soha nem volt egy Sapphire kártyával sem.
Más:
Ha DVI-D kétvégű kábelt veszek úgy hogy a kártyán DVI-I van akkor az nem fog bezavarni?
Megszűnik majd a fehér csíkozás?EnterR
Így van, minimális, de csak akkor hallod ha leveszed a játékról a hangot, úgy meg senki sem játszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Végül is nem rossz duma
Én alapból nem hiszek el semmilyen marketing dumát (foglalkoztam marketinggel is), de mégis jól esett olvasni a dobozon miután megvettem