- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #13267 üzenetére
Én a min. FPS-ekből indultam ki, mer az a fontos
neked ez az érték 39, nekem 38, tehát mérési hibát is belekalkulálva, mondhatni azonos a két pontszám.
Ezért is írtam, hogy szép dolod egy 7870-től egy 925MHz-es 7950 teljesítményét hozni....még ha ezt ilyen tuning mellett is teszi
Azt, hogy a 7850 semmi esetre, semilyen órajel mellett, nem képes még az alap 800-as 7950-et sem befogni.....ennek tudatában az eredményeket láttán nem csodálkozom, de hozzá teszem, hogy ennek az ellenkező állítását sem én találtam ki....
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #13267 üzenetére
Szerintem ez játék függő, mint minden. Attól függ melyik játéknál hol a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest