- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
válasz
zserbox #27682 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=iOq-y5bfZK4
az első gyroscopos fegyver a piacon. jó cucc. én ezzel csapatom.
kb 15ezerszer jobb mint nyomkolászni a gombokat meg egerészni.
ráadásul rezeg is ha lősz -
Ágógreen
senior tag
válasz
zserbox #27673 üzenetére
1-2 FPS minusz az én olvasatomban még nem bug.
persze tudom, hogy itt sokan ezzel az állításommal nem értenek egyet, de ez az én véleményem.
de én nem rekordokat akarok döntögetni hanem egy használható gyors passzív gépet összerakni.ja jó a directx meg a felbontás,
de azért fegyverrel a kezemben a 4 méteres projektor vászon előtt online nyomni PS-en mégiscsak egy más világ, hidd el. -
Anaren91
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zserbox #27486 üzenetére
(#27488) miklosss2012
semmi baj... én is CF párti vagyok. csak akadnak hibák. mint kiderült
én már megszoktam az X év alatt itt a PH-n, hogy a fele csak ugat, tapasztalat hiányában. hallotta a sokadik haverjának egyik kutyafuttató társától, hogy így car meg úgy.... aha, sztem is -
mcmike
őstag
válasz
zserbox #27164 üzenetére
Akkor ezek szerint Beta driver az ajánlott, nem pedig a hivatalos utolsó. Köszi a tippet, ahogy hazaértem mindenképpen kipróbálom.
@darky@: elsődleges prioritás hogy megoldjam OS reinstall nélkül, de ha nem tudom megúszni akkor sajnos rá kell szánni magam. Ahhoz viszont jó adag xanax kell majd...
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zserbox #26397 üzenetére
röviden összefoglalva általában a GPUigény szokott jelentősen nőni 3 kijelző esetén a háromszoros pixelmennyiség miatt. viszont egyben változik a FoV, avagy látótér. utóbbi akkor gáz, ha hirtelen az extra látótérben is megjelennek olyan dolgok, amiket a proci számol, és ezen egy monitoron számolt dolgok száma magas.
pl Dirt3nál CPUlimitbe futottam egy 3.0án járó q6600al és egy 6950 2GBvel, 3840x1024 very high beállítások mellett. Shift1 szintén pár helyen cpulimites benyomást kelt. Metro2033 és Crysis1 szintén nagyon furán skálázódik.
olyan, hogy a cpu szinte semmi extra terhet nem kap, ellenben a sebesség lineárisan a harmadára esik vissza nagyon ritka, talán a Stalker CoP ultra beállítások mellett az összes eyecandyt (az AA kivételével, úgy 2GB VRam fölé ment volna az igénye) bekapcsolva ilyen. viszont most, hogy újramértem, az a vicces helyzet állt elő, hogy CoP alatt sincs tiszta GPUlimitem. lehet húzni kéne az i5-760on
.
nézz be a logoutomba, a játéktesztek az érdekesek neked.
szerk:
okok, a logoutot amiatt írtam, mert lusta vagyok minden alkalommal kisregényt írni, viszont az adatok megvannak. az eredmények pedig tényleg furák voltak, a Dirt3 cpulimit annyira váratlan volt, hogy többször utánnamértem több beállítás mellett, mert annyira hihetetlen volt, hogy nem a GPU a bottleneck.
meg érintőlegesen pont azt nézegetem, hogy mi történik pciE2.0 x8on egy sima i5ös procival.
mehehehe
-
kovsol
titán
válasz
zserbox #26397 üzenetére
CPU igény nő akkor is, meg a GPU igény is, viszont a CPU:GPU arány ami viszont erősen a GPU irányában billen több monitor esetén
(#26399) zserbox végülis igen, de szerintem kicsit félreérthetően írtad, lehet valaki azt gondolja a cpu igény csökken az 1 monitorhoz képest is.
-
lowzor
veterán
válasz
zserbox #26361 üzenetére
Mennyire foghatja vissza az X4-es port? Nálam X8-X8-ban menne, uh ezzel nem lenne gond. 7850 CF-et terveznék én is, csak jó lenne tudni, hogy kb mennyivel lenne jobb 1 1200-as 7950-nél úgy, hogy 1150-en használnám mindkét kártyát. Ez majd sok fejtörést fog okozni, hogy 7850CF, vagy 7950...
-
-
raggg
senior tag
válasz
zserbox #26017 üzenetére
Egy párszor néztem rá, amikor (számomra) hosszabb ideig játszottam. 55 fok felett nem volt. Az igazság az, hogy elsősorban hétvégén van hajtva, hétközben legfeljebb egy órát van időm játszani. A házam meg gyakorlatilag egy kalitka, lyukas minden oldalán, plusz a kábeleket is igyekeztem szépen elrendezni (ennek a Thermaltake háznak megvannak a hiányosságai, de nem is volt túl drága, a lényeg, hogy nem lehet eldugni a kábeleket az alaplap mögé, de azért megtettem mindent a szellőzés érdekében).
-
Anaren91
senior tag
válasz
zserbox #25708 üzenetére
Nem tuningolok. És kb annyit csináltam ma a géppel hogy az oldalára raktam 1 ventit hogy fújja a levegőt a kártyára mert szeret 80 fokra hevülni a kicsike...de hát annyit értem el vele hogy semmit...Nem hiszem el hogy nem lett kevesebb a hőmérséklete a kártyának attól hogy egy 9 centis 2500 rpm es venti küldi rá a hideg levegőt...
Edy92: VGA frissítés? Ugye csak driverra gondoltálNem szeretném gariztatni a kártyát mert akkor sose látom viszont...
Komolyan mondom mióta váltottam 12.11 ről csak a baj van a géppel...
-
Algotis
addikt
válasz
zserbox #25642 üzenetére
Az eddigi 55 fok max. helyett mennyivel várható több?
Ha auto-ra van állítva, akkor állítani fog a ventiken magától? Mert alapból 40%-on megy ha játszok ha nem, és ezt emeli a 40% fölé ha melegebb lesz?Z()L3: A Gigabyte féle OC-s 2 gigás sem foglal nagy helyet, szóval akkor az is beférne szerintem, arra is ránézhetsz, nem is drága. XFX-hez képest jobb is.
-
Con Troll
senior tag
válasz
zserbox #25473 üzenetére
Itt ezt írta az egyik hozzászóló:
--> Recommended system requirements for Battlefield 4 <--
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 660 Ti or AMD Radeon 7950.
Graphics card memory: 1 GB
Sound card: DirectX compatible sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version--> Minimum requirements for Battlefield 4 <--
Processor: Core 2 Quad 2.4 GHz or AMD Athlon II X4 2.8 Ghz
RAM: 3GB
Graphic card: DirectX 11 or 11.1 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 6450 or higher, Nvidia GT 520 or higher.
Graphics card memory: 1024 MB
Sound card: DirectX compatible sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
zserbox #25446 üzenetére
smiti kollégának 2013 márciusában sem törölt, sem moderátor által módosított hozzászólása nincsen.
A moderációt az Alapelvek figyelembevételével végezzük.
A továbbiakban kérlek, a félreértések elkerülése érdekében kerüld az ilyen tartalmú hozzászólásokat. Amennyiben probléma merül fel, konkrét, az adott regisztrációra vonatkozó moderációval kapcsolatban van megfelelő topik, egyéb esetben pedig fordulhatsz a moderátorokhoz. Éppen ezért látható, melyik moderátor módosította a hozzászólást, ki figyelmeztetett.
-
belinho
senior tag
válasz
zserbox #25438 üzenetére
Nem lett törölve semmi, csak pár oldalt kéne visszamenni, vagy használni a keresőt ha már ott van!
-
Romeo619
senior tag
-
Karesz2300
csendes tag
válasz
zserbox #25228 üzenetére
Na ad1: azért gondoltam hogy olyan valakiktől kérek ilyen lényegű infót akiknek ilyen kártyájuk van és kitapasztalták már hogy mit is bír a kártya nagyjából!
Ad2: Nem értem, hogy minek írsz ha lényegi infót nem tudsz adni a kérdésre!
Ad3: Mielőtt elkezdenénk erről vitatkozni zárjuk is le annyival a dolgot,hogy ez nekem nem segítség amit te nyújtottál, nekem az lenne a segítség, hogy pl xjakab : nekem van ilyen kártyám és probáld meg a gpu:x mem:y beállításokat mert az Én kártyám bírja.-
Finomítva.
[ Módosította: proci985 ]
-
Algotis
addikt
válasz
zserbox #24955 üzenetére
Az volt a lényeg igazából, hogy azt mondtam hogy Sapphiret ne vegyen.
Ugye, az itteni tapasztalatokból, mert nagyon sok BS-es.
Azért mondtam Gigabyte-ot, mert abban az árban kb. ez van a legközelebb, jó a hűtése, nincsenek gondok vele és itt os dicsérik.
Nem az, hogy OC-s, vagy nem, de Gigabyte-ból csak OC-s van... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
zserbox #24684 üzenetére
hát, ebben nem lennék biztos.
cég elszúrta a rendelésem, úgy kaptam a jelenlegi kártyám egy 6970 ICEQ helyett. de második kártyának nem véletlenül jön egy PowerColor mellé, és nem még egy HIS. elfogadható, de a 6950 ICEQ után a 7850 nekem a hűtése miatt csalódás. a 7870nek elvileg már jó a hűtése, de a Gigán meg mégiscsak egy Accelero Extreme van.
-
bombibmw
veterán
válasz
zserbox #24403 üzenetére
Természetesen lutri,én csak azon hozzászólások alapján írtam ezt a kijelentést,amelyek itt(és máshol is) voltak fellelhetőek korábban.
De természetesen kaphat egy olyan példányt is,ami tök antituning.
Az enyém szerencsére nem ilyen.(#24404) GergoHD :Valami nagydarab embert vigyél magaddal(küldj) és tuti a csere.
Az ügyintézés viszont már nem ennyire vicces.
Ha jófejek gyorsan megvan,ha nem 1 hónap is lehet(garis csere).
Ha másra cserélik,akkor azonnal,ha van raktáron az,amit szeretnél. -
GergoHD
tag
válasz
zserbox #24391 üzenetére
Azt tudom de azt figyeltem meg a processzor általában hasonló módon és ütemben melegszik mint a videokártya és esetleg annak a hőmérsékletével tudnám szabályozni. Mondjuk tudom hogy ez nem valami biztos megoldás mert ha pl. valami olyan programot használok ami főleg a processzort használja akkor pörögni fog miatta a videókártya is, vagy olyan programot ami a videókártyát használja nem pedig a procit és akkor meg melegszik. Vagy keresek egy olyan fordulatszámot amivel még épp hogy hallható de jól hűt kb olyan 1600-1800 RPM. Avagy egy olyan programot ami felismeri a gpu érzékelőjét és azalapján lehet vele állítani a sebességet bár ezt kétlem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest