- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cami][us
senior tag
-
zolka95
őstag
Hogy jön ide hogy hol lakom?
Ezeket az interneten láttam. Rengetegen vannak akik tiktokon bohóckodnak élőben. Lásd: a nemrégen póló felgyújtós challenge-ben elhunyt szerencsétlen.Ezeket moderálni kéne, csak hát a kínaiakat nem érdekli, sőt még lehet jobb is nekik ez a züllesztés. Pörög az algoritmus, nagy a nézettség azt ennyi nekik elég, mint minden másban is.
Igénytelen, silány minőség de legalább terjed. Temun is, tiktokon is. -
zolka95
őstag
válasz
FattyDove #26 üzenetére
És mondhatni a c-típusú kisebbség platformja itt magyarországon.
Igénytelen, tróger emberek lepik el sipákolós-veszekedős "tartalommal". "Rózsákért" kunyerálnak. Ha jól tudom azért kaphatnak némi pénzt.
Ez a kínai sz*r csak méginkább lezülleszti az ilyen embereket, ahogy a temu is a minőségibb nyugati piacot. Az olcsó kínai narkó szintén letarolta az országot. A legkisebb falvakba is bejutott.
Ami kínából ered az csak rossz.Videók pörgetésére az instagram sokkal igényesebb.
-
FattyDove
őstag
A tiktok nem egy telefon, hanem alkalmazás (ráadásul kínai), és de, kína már lebukott azzal, hogy adatokat küld haza rendszer szinten.
-
-
zolka95
őstag
válasz
Kolondrum #22 üzenetére
Nézhetik az enyémet is, mert nem találnak benne semmit, de ne nézzék. Ne alkossanak rólam profilt.
Akkor neked nincs is beállítva semmilyen képernyőzár?
Oda adnád bárkinek a telefonod hogy nyugodtan kutakodjon benne? Tegyük fel hogy nem tesz kárt, csak nézelődik.Mert én nem, akkor se ha nincs benne semmi olyan. Mindenkinek van egy magánszférája, amibe nem enged be akárkit, akkor se ha csak macskákkal él együtt.
-
Engem nem érdekel. A cicás képeimet nézhetik a kínaiak. Szegény is vagyok, vegyék el, vegyék el.
-
-
zolka95
őstag
Nem mennék oda soha.
Szerintem félreértettél.
Amikor kínát kritizálják a kémkedéssel, akkor azzal jönnek hogy hát a nyugati tech cégek is gyűjtik az adatot.
A "gonosz, pénzéhes kapitalista cégek akik csak kihasználják az embert stb."Igen, semmi sem tökéletes, de ők csak rád akarnak sózni valami terméket az irányított reklámokkal. "Legalább lesz@rják" az embert amíg betartja a törvényeket.
Keleten ez nem elég. Ott azt kell gondolnia mindenkinek amit fent gondolnak. Ezt segíti a mindent megfigyelő rendszerük is. Elvégre kommunisták. Besúgó társadalom, mint régen csak most kiegészítik fejlettebb technikával.Kínait nem veszek. Akármilyen olcsó, akármilyen jó.
Nem is értem, hogy az eu mért nem tiltja már be a temuval együtt. Az usa-ban már betiltottak néhányat vagy legalábbis szankcionálják, tesznek ellenük (huawei, tiktok stb). -
zolka95
őstag
Inkább a kapitalisták használják az adataimat minthogy a kínai kommunista párt, ahol nem igazán van szólásszabadság és ezt szeretnék kiterjeszteni a világon.
A pénzéhes nyugati világ sz@rik rá hogy mit gondolok, addig amíg terrorcselekményre nem készülök.
A kommunizmus egységes gondolkodást követel.Hát inkább verjen át a pénzéhes nyugat egy túlárazott mosópormárkával, minthogy egy átnevelő munkatáborba kerüljek mert kritizálni mertem az rendszert.
-
totron
addikt
OnePlus jó, vizsgálat rossz.
-
tibaimp
nagyúr
Mert a nagy USA cégek nem lopkodnak adatokat mi....
-
kbyte1024
veterán
Márpedig én nem adom a Nord 4-em
menjenek a P....ba már tényleg. Marad majd 2 márka amiből választhatunk?
-
tasiadam
veterán
Bocs, de nem open source az OS? Ha igen, mert ugy tudom, igen, akkor valaki rabokne, hol vannak azok a biztonsagi problemak?
-
worxland
addikt
Mire ebből lesz valami, úgyis csereérett lesz az Open-em. Majd veszek Trump-telefont, az Made in USA.
-
Egyszer ezért már elmeszelték őket, arra is lett szoftveres megoldás, remélhetőleg most is lesz.
Egyébként meg sz_rjanak már sünt ők is, meg azok a gyártók is, akik ugyanezt a gyakorlatot folytatják.
-
Ribi
nagyúr
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Nyilván nem a te adataid kellenek nekik, de ha olyan is vesz problémás mobilt akinek az adatai érnek is valamit az már baj.
-
Chp
őstag
Ennek is annyi lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest