Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerto84
csendes tag
Sziasztok!
Vga vásárlás előtt vagyok és 7790-en gondolkodom.
Mennyire jó ez a kártya a mostani játékokra pl: Crysis3, Far Cry3
1280*1024-ben használnám.
Gondolkodom esetleg 6850/6870-ben az árban sokkal jobb
ha találok használtan,de szem előtt van a garancia és a
fogyasztás is.Köszi!
-
Stonerice
őstag
válasz
Lacccca87 #13887 üzenetére
Szerintem nem kazánok az Nvidiák már a 600-as sorozat óta. Például, hogy topic-on belül említsek valamit. Gtx 650ti kevesebbet eszik a HD 7770-nél (játékban). Nem az OCCT_s eredményt mondom
, az más tészta. Vagy ottvan a gtx 680 ami kevesebbet eszik a hd 7970-nél. Persze sokszor gyorsabb már a 7970 a kiváló drivereknek köszönhetően, de ha összehasonlítod az OC-s fogyasztást is akkor igencsak megugrik a 7970 fogyasztása, holott a GTX-nek alig. Esetleg ott a TITÁN is példának. Nagyon keveset fogyaszt a teljesítményéhez képest.
-
TechN7ne
nagyúr
-
John Rose
aktív tag
válasz
TechN7ne #13873 üzenetére
Ez mind szép, de az összképből kimaradt, hogy az OC-s Sapphire kártyák eleve magasabb feszültséggel üzemelnek, emiatt ráadásul jobban is tuningolhatóak. A többi gyártó megoldásainál nehézkesebb a feszállítás és kérdéses, hogy a GPU bírja az emelt órajeleket (Lásd Gigabyte OC, Asus OC stb.). Sokan panaszkodtak, más gyártók kártyái nem bírják a gyári OC-t sem és emiatt vissza kellett venni az órajelből.
-
csiga8
senior tag
Sziasztok!
Beszálltam a "klubba" egy Sapphire 7790-el!
-
Attix82
addikt
válasz
Gyakorlatilag 1 év garancia van hivatalosan az XFX VGA-kra ezért is olcsóbbak a többinél. Vagy ha egy árban van több mindent tudnak beletenni a dobozba ugyan annyiért. Lec lehet kivétel, vagy csak benézte ezt a garis időt, + árba egy Boltot és egy nem Boltot hasonlítasz össze.
Természetesen 2 év garisan XFX 2 ventis jó választás, 1 évesen már nem, mivel +2 e ftal már ott az Asus 3év garisan + hőcsöves hűtésű kivitele.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Na, ez már részletes beszámoló. Mindazonáltal egyetlen ilyen esettel nem jelenteném ki általánosan a minőségbeli különbség mértékét. Hogy ki mit pakol a dobozba, nyilván gyártója válogatja. Hogy az XFX nehezebb...naés? MSI is kínál dupla ventis 7770-et, a tuning pedig még mindig lutri.
-
WP14
őstag
válasz
Kérj kölcsön egy ilyet és vesd össze az "ólomsúlyú" versenyződdel minden szinten, de akár az OC nélküli változatát is, kíváncsi vagyok mit mondanál rá, mert ez sem egy könnyű darab, nem lopták ki belőle a réz hőcsöveket
Ja, nekem OC nélküli GHz Edition van, de 1150/1250 órajelen stabilan fut, sőt már ment Simraceway alatt 1200/1350-en is és nem esett össze
Tesztek alatt max hőfoka 59-60 fok volt és játék alatt sem volt több
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Attix82 #13868 üzenetére
Akciósan elkaptam az iPon-ál egy MSI 7770-et pontosan 23800ft.-ért. Haza hoztam,ahogyan kibontottam láttam,hogy nem pakolták túl a dobozt,benne a kártya egy hungarocell szivacsban,alatta egy Driver CD,és egy 6pin-es átalakító.
Kártya magában könnyű súlyra és elég gagyi hűtéssel rendelkezett. Bekapcsoláskor felpörgött szokás szerint,terhelés közben hallatszott a venti elég rendesen,alapjárat visszakapcsolásnál elég sokáig hűlt,így akkor is még egy jó 5 percig lehetett hallani. Gondoltam megnézzem mit bír húzva,1100/1200-ig elmentem,mikor játék közben hirtelen elsötétült a kép,aztán visszajött,de már a játék FPS-e lement legalább 3-5-re. Kiléptem a játékból,újra elindítottam vlmit gyári órajelen,ugyan úgy 3-5 fps-el ment. Gép újraindításnál már nem volt gond,megint minden játék hibátlanul futott.
Úgy döntöttem felrakom ide PH-ra,aztán eladom,pár ezret keresve még rajta. Nem telt el 2 óra a hirdetés felrakása után,már jelentkeztek is érte és el is vitték. Természetesen 3 év garancia járt hozzá,szóval ha ténylegesen hibás kártya volt,kárpótolja a vásárlót.
Továbbra sem találtam normális teljesítményű új Nvidia kártyát,mert GTX 650-et nem nevezek annak.
LeC-nél észrevettem egy bontatlan 2 év garanciális XFX 7770-et,dupla ventis hűtéssel,ré kérdeztem minőségileg,megerősítette LeC,hogy nagyon rendben van.. 25K-ért jutottam hozzá,1k-t lealkudva.
Hazahoztam a kártyát,kibontottam a dobozt,tele marketing poszterekkel-matricákkal és leírásokkal. MSI-vel ellentétben kaptam hozzá Displayport to DVI átalakítót,HDMI kábelt,DVI to D Sub átalakítót,6 pin-es átalakítót és természetesen egy Driver CD-t. Kártyán a dupla ventis hűtés le fóliázva teljesen,maga az egész kártyának 2X nagyobb súlya van,mint a volt MSI-nek.
Alapjáraton és egyaránt terhelés közben sem hallani a hangját,bekapcsoláskor portalanítás céljából szintén felpörög,ezek mellett porgátló hűtéstechnológiával van ellátva. részletek
Kártyát jelen esetben is 1100/1200 órajelen használom stabilan,de volt már 1100/1250-re is felhúzva,hibátlanul üzemel.Összemérve a két kártya összetételét,ég és föld,ezért volt ez a kijelentésem.
-
-
John Rose
aktív tag
válasz
TechN7ne #13867 üzenetére
A befürödni szó nem a garanciára értendő, hanem a vga használhatóságáról. Ezelőtt egy VTX3D HD6850 OC kártyám volt és az is nagyon jól végezte a dolgát függetlenül attól, hogy nem egy nívós darab volt. Hasonló volt a hűtése a mostani Sapphire kártyához és megfelelő hőfokai voltak a GPU-nak. Köszönöm a kollégáknak, akik ezt HD7770-et ajánlották, mert tényleg nincs vele semmi gondom.
-
John Rose
aktív tag
válasz
NIKI92 #13856 üzenetére
Annak idején még 31k-ért ezt vettem és nem bántam meg a plusz pénzt a többihez képest. Nagyon kellemes kis vga és nekem 1280x1024 felbontáshoz untig elég. Az MSI-XFX kollégának meg azt mondanám, hogy érdemes mások véleményét is kikérni, mert hamar be lehet fürödni egy rossz választással.Én is örülök, hogy annak idején többen ezt a vga-t ajánlották és tényleg nem csalódtam benne.
-
bozont
veterán
Megnéztem ezt a Split/second játékot, van belőle demo. Felbontást, grafikát ugyan nem lehet állítani, de stabil 30fps-sel fut, vagyis megtartották a korlátozást portoláskor. Így esélye sincs gyorsabban futni erősebb hardveren.
-
PeL
addikt
válasz
kriszpontaz #13852 üzenetére
Igazából engem már nem zavar, meg kell szokni a hangját. Régebbi kártyáim is szokták ezt csinálni, a legdurvábban anno egy Aopen Aelous 6600GT csinálta. Akkor még nem tudtam mitől van ez és azt hittem meg fog halni a kártyám, fel is hívtam a helyet ahol vettem és mondták hogy ezzel nem lehet mit csinálni, meg kell barátkoznom vele
-
>Deego..
senior tag
válasz
kriszpontaz #13852 üzenetére
Én is használtam Vapor- X et, nekem sokszor ciripelt. (PL: Fifa, Dead Island).
-
Melorin
addikt
válasz
MrBrook #13846 üzenetére
Hát, nem tudom. Csak nekem furcsa ez a GCN dolog egy belépőszintű 7xxx kártya esetén?
Pl. a 7770 már most a legalja azoknak a kártyáknak, amivel normálisan játszani lehet (7750 fHD-ban már gyenge), és arra várunk, hogy majd a jövőben a játékok jobban fognak futni rajta? Szerintem mire kijönnek tömegesen ezek a várt játékok, addigra a 7770/7790 már egy elavult, Graphics Core Back lesz.De mivel 7790 tulaj vagyok, remélem, hogy nem így lesz.
-
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Melorin #13845 üzenetére
nah, mjad talán a frostbite 3+dx11,1es új nfs elhozza a kánaánt
láttátok amúgy, hogy milyen címek jönnek ki majd az új frostbite motorral? mirrors edge2, valami szerepjátékos, stb
remélem lesz új autós is, nagy reményeim vannak
de már szerintem mindenkinek a fülén jön ki MrBrook és a dx11.1hez fűzött reményei
szóismétlés és vbk + weed powa!
-
MrBrook
aktív tag
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
NIKI92 #13839 üzenetére
Szó nincs róla hogy bajom lenne vele,sőt,érzem rajta a minőséget. Maga az AMD kártyákat nem szeretem,gondoltam kipróbálom a 7-es szériát is,de nem estem ettől sem hanyatt.
(#13838) Stonerice Játék alatt MSI AB kimutatja,hogy kihasználom a gpu-t 99%-ra,szóval kétlem,hogy proci gyengeség lenne.
Abban az esetben mikor gyenge a proci,időben értesülök eme varázsprogram segítségével.
(#13840) MrBrook Sztem is,ismét rá vezettél az igazságra,rosszúl van megírva a játék. Igazából az NFS Carbon-ig fejlesztett normálisan játékot,Pro street óta akadozik meg lagol mindegyik.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Stonerice #13838 üzenetére
és talán nem mellesleg az az új nfs(lehet ,hogy csak eredetinél nem) sem lett valami jól optimalizálva. vagy nemtom spanomnál i7-920+6970 és nálam is fps droppok voltak szinte értelmetlenül, vagyis lowon is ,meg highon is majdnem hasonló fpseket kaptam, jó minden full csutkán már tényleg jól megfogta a kis vasamat, de szerintem abban a játékban valami el lehet baszarintva. de mondom lehet, hogy eredetin nincs ilyen gond, csak spanom gépén is indokulatlanul ugrált az alapból kevés fps. Ti nem éreztetek ilyesmit?
-
NIKI92
csendes tag
válasz
TechN7ne #13837 üzenetére
Igen,proci függő nagyon a játék.
Am nem tudom mi a bajod az XFX 7770-el,nekem is van egy belőle és 1100/1250-ig stabilan működik és ilyen terhelés alatt is max. 61 fok.
Kipróbáltam már 3 darab különböző 7770-et, Asus-t,Sapphire és a mostani XFX-et.
Asus-al gondom volt,ciripelt terhelés alatt,Sapphire és XFX egyaránt minőségi és stabil volt húzva is. Végeredményben picit szímpatikusabb lett az XFX,ezért őt tartottam be amit jelenleg most árulok mert egy GTX660-ra váltottam. -
Stonerice
őstag
válasz
TechN7ne #13837 üzenetére
Igen megfogja. Tudom is az okát. Ugyanaz mint Crysis 3-ban. i3-2100 cpuról volt szerencsém váltani i5-3330ra.
Ebben a 2 játékban 10-15 fps-t is nyertem csak is egy cpu cserével.. Az i3- közel olyan teljesítményű mint a te procid. Ez lehet a gond. Most már ez lesz a helyzet valószínüleg. Már nemnagyon lesz elég 4-5 éves processzor, ahogy 2 magos párhónapos sem
-
MrBrook
aktív tag
válasz
TechN7ne #13831 üzenetére
hát őő
jó ezt nemtudom,de talán, és ebben nem vagyok biztos, de talán a 7770 ugye a gcn architektúrára épül és valószinűleg a régi fejlesztés nem fekszik neki..nemtudok másra gondolni, talán azt a játékot ahoz a kornak megfelelő kártyákhoz írták, szal a 6670esnek jobban fekszik a játék kódja, mivel azokhoz a lehetőségekhez optimalizálták... de passz, nem tudok olyan választ adni erre, amiben biztos lennék.
-
Stonerice
őstag
válasz
TechN7ne #13833 üzenetére
Melyik játék?Kérdem mégegyszer
. Jólvan, hogy fejlettebb technológia, de egy elektromos autó sem megy gyorsabban benzinnel, mivel nemkell neki benzin
. De azért csak fejlettebb nya
Ja közbe látom linkelted a játékot. Nemtudom. Lehet patch kell nekije.
Szerintem valamit figyelmen kívül hagysz a 6670 beállításai másak lehettek. -
-
MrBrook
aktív tag
válasz
TechN7ne #13829 üzenetére
ha értenél a dolgokhoz, nem kéne felvilágosítani ,hogy dx9-es az a játék, egyik dx9es játékban sem lesz hű de király a 7770, de dx11ben már más a történet.
dx9=szépecske talán ,de régi(egy 6870 szét alázza itt SZERINTEM(de majd kijavítnak,ha tévednék) a 7770et)
dx11= gyönyörű és új(itt meg már kb majdnemhogy egyszinten lennének, sőt) -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Stonerice #13826 üzenetére
Ezekben semmi nincs,csak Stream processzor.
Nem csodálom,hogy egy gagyi 2010-es kocsis játék is megfogja 1360 felbontásban.
(#13827) Grave444 26k-ért úgy elviszik mint a vaj.
Nem tudom EZ mivel volt jobb több pénzért,1 év garival sem.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
TechN7ne #13825 üzenetére
Te amúgy hány éves vagy? ezt már rég megakartam kérdezni, de úgy eltudlak képzelni ,ahogy bemész egy audi szalonba és elkezded fikázni az új Axy-okat, mert neked van egy bömösöd pl, de csak azért is bemész fikázni a kocsikat, hogy így szar, úgy szar, télen meg pörögsz össze vissza a havas úton,ha egyáltalán el tudsz indulni. egy szó mint száz, ki a fa**t érdekel, hogy neked nem jön be a 7770, szal azért kérdezem ,hogy hány éves vagy, mert eléggé gyerekesnek tünsz szerintem már többeknek..
u.i.:pont az ilyen felesleges kommentek miatt van ennyi hozzászólás ebben a topikban, mert semmi építőt nem írnak a hozzád hasonlóak.. nem érdekel minket a nyomorod. áá, már felidegesítettél kicsit
elütök egy cigit mindjárt inkább..
jah én is befejeztem, nem érdekel már a dolog..
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Stonerice #13818 üzenetére
Jajj hagyjuk már ezeket a gagyi AMD kártyákat,hiába írjátok a sok hülyeséget nem érint meg. Hazahoztam,kipróbáltam,megismertem a HD7xxx szériát is,nem ájultam el tőle! Soha nem fog labdába rúgni egy AMD kártya sem,míg létezik az Nvidia,ennyi!
Szép példa az,hiába kevés pénzem van,akkor sem vennék magamnak kínai cipőt,inkább bemegyek a Deichmann-ba,és nézzek vlmi olcsót.
hee te fijúú
Szépen felrakom apróra,aztán úgy is elviszik,hiszen hozzátok hasonlóan szeretik az AMD kártyákat. Tőlem viszont jó távol maradjon,jó ez nektek.
-
Stonerice
őstag
válasz
TechN7ne #13794 üzenetére
Figylem!! Az alábbi sorok megzavarhatják néhány ember nyugalmát.
Mit írjak a 650ti fórumba, heee? több mint egy hete döglött meg az ASUS 650ti -dc2 -m. Nem is dicsekszem az ilyennel. Eleve nem sokan vesznek ilyen vga-t, ezért nem is sokan járnak abba a topicba. Nem népszerű szerintem a 650ti. Illetve driverhibát emlegetik legtöbbször. Tdr hiba pedig elég gyakori Nvidia körökben. Illetve a mostani petykák a geforce driverekkel kapcsolatba..hát nemtudom. akár amiatt is megdögölhetett a vga-m. Jelezném hogy win 8.1 -en vált élettelenné
. Gondolom első gyorsan összelökött drájverjük lehetett.
Szóval Nvidia oldalon sem fenékig tejfel az élet. -
Grave_444
nagyúr
válasz
TechN7ne #13803 üzenetére
Nekem és a többségnem nem számít a CUDA mag, Physxre 2 példát tudok mondani, ahol jó lett volna az a Boderlands 2 és a Metro. Borderlandsba az ATI kártya is bírta közepes Physx-el úgyhogy ott végülis nem volt hiányérzetem...
Mivel nem volt sose mikrolaggom ATI kártya miatt és sosem volt drivergondom, most se amiatt kockáz..kiderül a Chrome csinálja az új frissítés óta eszembe se jutott drágább NVIDIA-t venni azonos vagy gyengébb teljesítményért. -
Steelmanus
addikt
válasz
Petyyyyy #13814 üzenetére
Ez nem kartyafuggo, hanem OS fuggo. Ez csupan kicsit optimalizalja az OS altal tulzott energiatakarekossagot, mivel pl ha egy 4 magos procinal mondjuk 2 mag tétlen am arra megis szukseg van akkor idobe tellik mig aktivizalja, majd ha nem kell tétlenbe teszi. Igenam csak az addig a dolgozo magoktol elvesz egy kicsi idot, mivel munkara kell fognia a a belepett magot.
A regisztry-s modositas utan amit eloszor irtam es a laggolasrol szolt, eszre is lehet venni a Feladatkezeloben a Teljesitmeny / CPU hasznalatnal kisimul az aktivitast jelzo indikator, mig modositas nelkul vagy az egyik magnal vagy egy masik magnal mindig megjelenik egy tuske, akkor aktivalja a tetlen magot. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Steelmanus #13813 üzenetére
Köszönöm! Nézem megfele. Ez az egy hiányzik csak a win8-ból..
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Steelmanus #13813 üzenetére
Ez így igazán jónak tűnik. Hétvégén mindenképp kipróbálom. Már nem túl frissek az emlékeim, de GTA IV-en ez nem segítene, ugye? Az kifejezetten az AMD-re volt allergiás.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Petyyyyy #13809 üzenetére
Igen, mar jo regen volt szo rola, de sokaknak javitott a jatekelmenyen. A lenyege hogy nem engedi lekapcsolni a magokat igy jatek alatt nem kell ujrainditani amivel idoveszteseg van, persze ezt miliszekundomban ertendo.
Ezt nem ugy kell erteni hogy maximalisan mennek a magok, az energiagazdalkodas ugyanugy mukodik, nalam a C&Q es C1E is be van kapcsolva, kisterhelesnel ugyanugy visszaveszi a frekvenciat a magokon.(#13810) DeadMeat A neve ParkControl
A lenyege hogy tetlenseg eseten parkolja az altalad beallitott magok szamat, mivel nekem 3 magos a procim igy ket mag aktiv (66%) es egy magot parkoltat ha nincs ra szukseg.
Az oldalon latni hogy az Energigazdalkodasban ahany sablon van, Teljesitmeny, Kiegyensulyozott... stb akar sajat sablonnal is, kulon-kulon belehet allitani hogy adot esetben mennyi magot parkoljon ha nincs terheles.
Jelenleg nalam igy nez ki:Itt egy eventnaplos bejegyzes az adott allapotrol, ez mint Informacio jelenik meg benne.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
bozont #13811 üzenetére
Mind két oldalon van probléma, kinek ez, kinek az jön elő. Márkafanatizmuson túl lépve, azt kell venni ami ár/érték arányban a legtöbbet nyújtja. Én így oldom meg a fejlesztéseket. Pont lefosom, hogy amd-intel vagy amd-nvidia az adott kártya.Kihozni a legtöbbet az adott összegből.
-
bozont
veterán
válasz
TechN7ne #13808 üzenetére
A physx és a cuda is egy halva született ötlet, mivel mindkettő eléggé zárt rendszer és csak az nVidia hardvereken fut. Mindenki a nyílt platformok felé nyit, mert az minden hardveren fut.
Persze a physx ad pár jobb látványelemet a játékokhoz, de semmi többet, ezzel kár példálózni.
A Batman meg nálam simán hozza a 40+fps-t 1920x1200 teljesen max felbontáson (FXAA-val). Szóval erről ennyit.
A driverek meg nagyon jól működnek, nekem semmi komolyabb problémám nem volt vele az elmúlt pár évben (előtte volt nVidia-m is, azzal sem). Neked meg nincs talán 1 hónapos tapasztalatod sem a 7770-nel. Azt hiszem érthető, ha mindenki kételkedik a szavaidban. Amúgy meg, ahogy írták is, a legutóbbi nV driverek eléggé problémásak. Érdemes olvasgatni az nV-s topicocat is, külföldi oldalon is. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Steelmanus #13807 üzenetére
Ilyen nekem sincs, hogy csináltad?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Steelmanus #13806 üzenetére
Itthon próbálta már valaki a módszert, esetleg a Cata-s topikból?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Steelmanus #13806 üzenetére
Nem használok már lassan egy éve Win7-et,lagolások meg valamilyen szinten javultak a HD7xxx szériában,legalábbis ha HD6xxx szériához mérem.
Batman,Physx játékok is már kevésbé akadnak,de azért még érződik,hogy nem a legjobb.
-
Steelmanus
addikt
válasz
TechN7ne #13782 üzenetére
A microlagghoz nagyban koze van a W7-is mar aki azt hasznal, de regisztry modositassal lehet javitani.
A W7 a feladatot korbejaratja a magokon/szalakon mikozben igyekszik az egyes magokat leallitani, a Catalyst topikban volt rola szo.
Possible Microstuttering/Inconsistent Frame Rate Fix -
Petyyyyy
addikt
válasz
>Deego.. #13802 üzenetére
Már késő, 10 pont a Griffendéltől. De várunk szeretettel, amint megvan a 7790-ed.
És hogy legyen valami érdemi is: Megtisztelő 458. hely 3DM11 listán. Feljebb már csak CF-fel van jobb a 77xx-es kategóriát tekintve. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Grave_444 #13800 üzenetére
Nagyon úgy érzem a hozzászólásaidból,hogy Nvidia téren te nagyon is szűz vagy. Használtál volna normális mostani zöldet,biztosan nem így reagálnál. Sok helyen számít a Physx,pláne ha figyelembe vesszük a számtalan vga teszt prograomt,nem beszélve a CUDA-ról,ahol hiányában nem lehetne komoly munkákat végezni.
Sztem dobjuk a témát,legalábbis én azt teszem.
-
Petyyyyy
addikt
>Deego.. & TechN7ne - Erre is van topik, de egye fene egy off így a végére, mielőtt ránk zárják a topikot. Ha az ember Nvidia-t választ, az ékes példa az érzelmek és vagy hülyeség győzelmére az ész felett. Komolyra fordítva a szót nem tudom mitől kerül többe az ő megoldásuk. A nem létező teljesítménytöbbletre tippelek.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Revolut
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest