-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper #11896 üzenetére
erre én is kíváncsi vagyok - lesz logout cikk?
-
WP14
őstag
válasz
kriszpontaz #11895 üzenetére
Az mit takar, hogy "a játék egy hulladék"? Melyik az a játék?
-
dragonfx
veterán
válasz
FireKeeper #11896 üzenetére
én meg arra milyen tapasztalatokat, melegedést, tuningot irsz rola.én is ilyet szeretnék de senkinek nincs még. -
FireKeeper
nagyúr
na úgy néz ki a jó öreg 4850 után belépek a klubba egy VTX3D 7790 X-Edition-el. kíváncsi leszek a hűtő hogy szuperál majd.
-
vesir
tag
Köszönöm a segítséget!
-
Eagle16
addikt
Akkora sávszélt max. a csúcskártyák igényelnek, de még ott is alig van különbség, szóval nem leszel emiatt hátrányban, tökéletes lesz 2.0-val is.
Nem, nekem Asus 7770.esem van. Adatlapon láthatod
A proci megfelelő hozzá, de ha később erősebb kártyát veszel akkor már mindenképp nézz valami négy magosat. Esetleg a mostanit próbáld meg tuningolni ahogy tudod.
-
vesir
tag
Sziasztok!
Ez a kártya még belemegy ebbe az alaplapba?
Tudom, hülye kérdés, de az zavar össze, hogy a mostani kártyám PCI-E 2.0-s és a fenti pedig PCI-E 3.0-s. Tehát akkor az alaplapomba belemegy még a PCI-E 3.0-s is? -
WP14
őstag
Nyert valaki a Sapphireselectclub-on ilyet, mint én?
Congratulations! As an SSC Gold member, you have been randomly selected to receive a code for Loadout: Closed Beta from SAPPHIRE Select Club. Activate by May 31, 2013. Your key can only be used once.
Your code is:
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
a VTX3D 7790 X-Edition-féle zalman-klón hűtőről van valakinek tapasztalata?
-
MrBrook
aktív tag
válasz
kisza25 #11876 üzenetére
a bf3 multi elég cpu igényes játék ,szóval a jó átlag fpsed inkább amiatt van, mintsem a 7790 végett, egy ismerősöm ugyna olyan procival mint a tiéd és gts 450el is nagyon jó fpseket kap. de azért mint feljebb írtam nem árt a 7790es szint vga fronton
már próbáltam felhúzni a procimat 3200on nagyon látványosan nőtt az fpsem bfben, viszont nem tudom rendesen hűteni a procimat vagy a lap fogy el, így nem tudok 400as fsb fölött maradni tartósan -
kisza25
félisten
na néztem bf3 multi kiasar CQL 64fő
-
r3dsnake
nagyúr
Sokat vacilláltam mostanában a 7790 és a 7850 között, de a fogyasztás és az árkülönbség miatt inkább a 7790-et fogom választani.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a kártya mennyire számít jónak? VTX3D HD7790 1GB X-EDITION
Főleg melegedés/hang/megbízhatóság szempontjából érdekelne.
Köszi!
-
dragonfx
veterán
válasz
kisza25 #11866 üzenetére
engem mondjuk nem érint se a bf3 se a bf4 mert nem érdekel a játék.
eddig 3 játék tudta megfogni a 7770et ugy hogy nem izomos proci van meleltte.(c3,tr, metro ll)
felhuztam 1450re a ramot, 38fps átlaga grid 2.
mondja már el valaki a 8msaa vagy a 8f16eq a zoralabb beállitás?mert nekem utobbin van. -
kisza25
félisten
válasz
dragonfx #11862 üzenetére
a BF3 fut fullHD high beállításokkal 60FPS AVG, medium 80-85 AVG, low 100 AVG, majd legfeljebb BF4-et lowon nyomjuk húzott kártyával
mondjuk azon is gondolkoztam, hogy a tápom kevés lehetett a HD7850-hez, mert ugyanez a 350W Bequiet táp hajtotta azt is, bár 300W-ot tud 12V-on, és 80+ os,
nem ugyanaz az architektúra a két kártya, de azért furcsa, hogy ugyanannyi pontot értek el alapon és húzva sem nyert sokkal a HD7850 2GB -
Bcchris
csendes tag
Köszönöm a válaszokat...(kicsit vegyes érzelmeket váltott ki néhány emberből...
) a tanulság alapján ugy látszik, hogy hd 7770 vagy ha engedi a keret , akkor 7790.
-
MrBrook
aktív tag
hm, augusztusban lehet cserélek majd vgat, meg közben elkezdek egy 1150est alkatrészenként összerakni,ha minden jól megy..
bf4 hez már talán jobban kéne a 7790es szint, az a kis plusz vagy addig lehet,h még esnek az árak és 78xxm, új configba meg tavasszal belemenne az új jövevény, aztán utána megint vga jövőre ilyenkor..áá kockulás
-
kisza25
félisten
érdekes visszakerestem és HD7850 alapon és tuningolva
lehet a driver ennyit hozott azóta -
kisza25
félisten
válasz
Alister71 #11856 üzenetére
egy kis tuning, 1200mhz nem lett nyerő, 1175Mhz-en a 3.graphics tesztig jutott, 1150-en lefutott:
-
balu077
tag
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Nézegettem Crysis 3 alatt a CPU és GPU kihasználtságot. GPU mindig 90% fölött de leginkább 98-99%. CPU szerintem olyan 80% környékén lehet ahogy láttam a grafikonon.
GPU: 7750
CPU: Phenom II X4 -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Grave_444 #11851 üzenetére
na nem tudtam tovább szerkeszteni, szóval volt egy i5 +7850 gépem amit kényszerből adtam el és most raktam össze egy i5 +7790 gépet, a legfőbb ok a fogyasztás(mini-ITX-em van 350W táppal),
de arra is rájöttem, hogy nekem 5850/6850 is elég volt és 7850 felesleges, így az utód a kettő között van teljesítményben és 7770 fogyasztásávalcsak BF3 multit játszom ott fullHD mediumon 80-120 FPS megvan mi kell még
-
kisza25
félisten
válasz
Grave_444 #11848 üzenetére
én 5850-ről váltottam 6850-re, majd 7850 és arról váltottam 7790-re erre mit lépsz
5850-en 6 ropit kerestem 6hónap használat után, 6850-en 5eFt-ot 6hónap használat után, 7850-en buktam 6eFt-ot 6hónap után, de azt a fogyasztása miatt követte a 7790
Lord Vader: az új konzolokra fejlesztett játékok majd csak 2014-ben várhatóak, egy csomó cím meg kijön még xbox 360/ps3-ra is szóval nagy változást szerintem még nem fognak hozni -
Alister71
nagyúr
Nem kell még annyira elkapkodni ezeket a vga cseréket. Meg kell várni, hogy jöjjenek az új játékok. Hamarosan tele lesznek a boltok Xbox One-al és PS4-el, kíváncsi leszek az új konzolportok milyenek lesznek. A játékgyártók most AMD bácsi keze alá fognak dolgozni, hátha nem lesz szükség gétéiksz titánra, hogy eljátszogassak majd.
Ha a 7770 még egy jó darabig hozza nekem ezt a 45-60 fps-t, nem nagyon fogom cserélgetni. Azért nem veszek gétéikszet, dupla áron, hogy az eddigi 50 fps helyett 70-el menjen valami, amit a vsync 60-ra korlátoz úgyis.
Az ilyen vásárlásokat meghagyom az fps huszároknak. -
-
dragonfx
veterán
az igen.
Háűt kér ezen vacilálni.most az amd áll jobbana ga piacon tudjuk angyon jol az elöző időszakokban a geforce vert mindent. az ati szinte becsödölt ha az amd nem karolja fel kukába lennének....
az nv tul nagy cég ahhoz megviselje ez.a neve eladja. a multbeli sikerek.
a 7770 egy nagyon jo vétel.de csak 27k.ért.
a best buy most a 7790 33.5k.ért.
igen a vtx..szerintme nagyon is pofás a hütője.és short nyákos.
.vagyis még az én gépembe is beleférne.gondolkodok is a cserén.g860 mellett éreznék azért gyorsulást nem??
-
Petyyyyy
addikt
Vagy maradhatnánk a topic témájánál, mielőtt idetéved egy modi és elcsitítja a népet pár órára...
A piros - zöld témájú szócsatának van saját topicja. -
taknyi
aktív tag
válasz
Alister71 #11835 üzenetére
Jajajaaj bocs, hogy elrontottam a topikbulidat! Komolyan gondolod, hogy majd a te véleményed számít ki írhat ide és mit és gondolod, ha téged nem érdekel akkor mást sem? Te vagy nevetséges és felesleges úgy ahogy létezel... Volt egy kérdés amire válaszoltam korrekten, nem neked szólt mégis beleszóltál a stílusodról nem is beszélve. Olvasd már el még egyszer miről szól az az írás, ha problémád van az értelmezéssel fordulj segítségért. Ha beteg vagy kezeltesd magad...
(#11836) WP14: +1 neked legalább van humorod...
-
Alister71
nagyúr
válasz
taknyi #11834 üzenetére
Felesleges itt az egész tevékenységed jelenleg. Főleg, hogy a HD7700 topikba te itt zöld zászlókat lengetsz és olyan dolgokkal érvelsz, amik nevetségesek.
Ha az nvidiának szeretnél kampányt indítani, tedd ott ahol érdekel is valakit, mert itt nem.
Az nvidia nem volt képes eladni magát már a Sonynak se és a mobil piacon is a lejtőn van. A PS4 üzletet elvesztették, azért ez mutat valamit a jövőjükről. -
Alister71
nagyúr
válasz
taknyi #11828 üzenetére
"ez erősebb picit+ physics" + physx mi? Nagy előny lehet. Pláne, hogy mindkét új konzolba AMD apu van és arra fogják optimalizálni a játékokat, amikből majd jönnek a portok pc-re.
Ha más nem is de az nvidia physx tényleg sokat fog hozni.Mintha egy halottnak vennél Mercédest.
Nagy sz@rba lehet az nV, ha még mindig a 2-3 éve halott physx technológiájukat kell előásni a múlt hatalmas bukásaiból. -
taknyi
aktív tag
válasz
Bcchris #11827 üzenetére
A hd7770 vagy gtx650ti (ez erősebb picit+ physics), helyedben használtan venném. Összehasonlítás. Aprón van agy MSI gtx650ti 30k-ért. A hd7770 hőcsöves 25k.
-
Bcchris
csendes tag
Hello!
Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy hd7770-et vagy gtx560-at éri meg jobban venni? Amd a8 5600k-hoz? -
dragonfx
veterán
válasz
Grave_444 #11818 üzenetére
én nem irtam lehetetlen dolgokat.
1920 csutka grafika az a very high.
de aztán láttam félreértés esik belőle.javítottam hoyg természetesen az SSAO és a tesselation off.
igy remélem korrekt.
szoval nyugi van béke van szuszáááá.Amugy kiváncsi lennék milyen vga kell ahhoz hogy high tesselation és max SSAO mellett is játszható legyen a játék.....
Nekem a metro LL játszható szintje az az 1920 high grafika 16x.anizo és tesselation+SSAO off beállitásnál van.félreértések elkerülése végett ujraleírom.
azért a gtx660 egyértelmű hogy ligákkal feljebb játszik.... -
lanw
aktív tag
Helló! 7790 -hez melyik a legoptimálisabb driver?
-
taknyi
aktív tag
válasz
Grave_444 #11816 üzenetére
Még mindig nem érted, és nem a 7770-et szólom le, hisz nekem is az volt. Jó kis kari. De dragon full maxon olyan fpst jelölt meg, amit a 660 se tud hozni metroban... ezért volt az írás... tudom hol van a 660-as topik...
Te se véletlenül kérdezted meg a beállításait metronál, hisz gyanusan jó eredményt írt. Elnézést kértem, mert nem vetted a lapot mást nem tudok tenni, én nem vagyok ilyen érzékeny ezért beszélek így...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Grave_444 #11814 üzenetére
Sajnálom, ha nem szövegösszefüggésében olvasod a dolgokat, akkor lejött volna, hogy Metro LL dragonnak nem mehet annyi fps-sel fullon, ezért válaszoltam, amikor megkérdezted irónikusan, hisz a hozzászólásából az jött le, hogy gird fullon xy metro meg zh. elnézést, ha megbántottalak volna...
-
K4r3sz
csendes tag
Hali!
már kértem innen segítséget egyszer, ami bevált
most az lenne a problémám, hogy ma reggel bekapcsoltam a gépet és az ASUS GPU TWEAK nekem mindig felugrik gépbekapcsnál, most is megtörtént és ahogy néztem és vártam, hogy az alkalmazások elinduljanak arra lettem figyelmes, hogy egyik pillanatról a másikra a vga hirtelen terhelést kapott ezzel megnőtt a hőfok ami azt jelenti h 70fokon van a kártya anélkül, hogy bármi olyan dolog futna...mi lehet a probléma?
és most miközben írok ide látom, hogy a monitoron néha néha fel-fel bukkan pár fekete pixel
a kártya megadta volna magát?
fél éves 7770HD a kártyamég reggel csináltam 1 pillanatképet
[link] -
-
taknyi
aktív tag
válasz
dragonfx #11804 üzenetére
Csak mert nekem mindencsutkán ennyit bír 1080p, már megrémültem, hogy rossz vásár volt 42k-ért ...
-
dragonfx
veterán
válasz
ViZion #11800 üzenetére
fejezd már abba magadat akkor ne olvasd el tényleg még ezt a mondatot se érted?? pedig magyarul irom, kinaiul kéne?
.annyira unalmas vagy mint a tegnap esti filmm....
most néztem a grid2 grapics.ot a video modba ti 4MSAA állitjátok vagy az utolsora?
én átraktam utolsora valami 8f16EQ és így 34fps lett az átlag. -
promehteus
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Tegnap este már egy kicsit az agybaj szélén voltam a hd 7770 drivere miatt. Amint megjelenik az új felrakom, azzal nincs baj. Na de az accelerated video transcoding-al azzal van
Csak a 13.1es verzióból tudom felrakni azt, a többinél mind install package failure van.... Vkinek ötlet h miért?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest