- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyi
aktív tag
válasz
Alister71 #11835 üzenetére
Jajajaaj bocs, hogy elrontottam a topikbulidat! Komolyan gondolod, hogy majd a te véleményed számít ki írhat ide és mit és gondolod, ha téged nem érdekel akkor mást sem? Te vagy nevetséges és felesleges úgy ahogy létezel... Volt egy kérdés amire válaszoltam korrekten, nem neked szólt mégis beleszóltál a stílusodról nem is beszélve. Olvasd már el még egyszer miről szól az az írás, ha problémád van az értelmezéssel fordulj segítségért. Ha beteg vagy kezeltesd magad...
(#11836) WP14: +1 neked legalább van humorod...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Bcchris #11827 üzenetére
A hd7770 vagy gtx650ti (ez erősebb picit+ physics), helyedben használtan venném. Összehasonlítás. Aprón van agy MSI gtx650ti 30k-ért. A hd7770 hőcsöves 25k.
-
taknyi
aktív tag
válasz
Grave_444 #11816 üzenetére
Még mindig nem érted, és nem a 7770-et szólom le, hisz nekem is az volt. Jó kis kari. De dragon full maxon olyan fpst jelölt meg, amit a 660 se tud hozni metroban... ezért volt az írás... tudom hol van a 660-as topik...
Te se véletlenül kérdezted meg a beállításait metronál, hisz gyanusan jó eredményt írt. Elnézést kértem, mert nem vetted a lapot mást nem tudok tenni, én nem vagyok ilyen érzékeny ezért beszélek így...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Grave_444 #11814 üzenetére
Sajnálom, ha nem szövegösszefüggésében olvasod a dolgokat, akkor lejött volna, hogy Metro LL dragonnak nem mehet annyi fps-sel fullon, ezért válaszoltam, amikor megkérdezted irónikusan, hisz a hozzászólásából az jött le, hogy gird fullon xy metro meg zh. elnézést, ha megbántottalak volna...
-
-
taknyi
aktív tag
válasz
dragonfx #11804 üzenetére
Csak mert nekem mindencsutkán ennyit bír 1080p, már megrémültem, hogy rossz vásár volt 42k-ért ...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Tankos5672 #11404 üzenetére
Told vele a Tomb Raidert, C3-at, Metro Last Light-ot meglepődsz majd, hogy ami elfutott a Haeven-en hogy meghasal majd a játékok alatt, szépen fokozatosan visszaveszed amíg nem lesz stabil a rendszer valós helyzetekben. Több óra, napok...
-
taknyi
aktív tag
válasz
GileraRC50 #11250 üzenetére
IGEN!
-
taknyi
aktív tag
válasz
dodopek #11212 üzenetére
Én meg veled nem értek egyet. Szerintem nincs megelégedve vele, csupán elfogadja, hogy az van neki és nem tud rá , vagy nem akar rá költeni, mert más fontosabb az életében és inkább arra költ. Nekem egy 72cm-es crt tévém van, a bátyámnak egy 109cm plazma. Szerinted néha gondolok rá, hogy le kellene cserélni? Szerinted akkor elégedett vagyok?
-
taknyi
aktív tag
válasz
vashal #11208 üzenetére
Semmi gond nincs vele! Single player ok, bizbazokkal a min 27 1680-ban itt már jelentkeznek a korlátai, akkor mennyi 1920-ban? Full HD-n vérzik el és ilyen felbontáson multiban...
(#11209) Ágógreen: GTX660 se rossz...
(#11210) MrBrook: +1 azon nem kell erősebb, ilyen felbontáson "kánaán"
-
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #11178 üzenetére
Ja! Az adatlapomon rajta van minden. Ráadásul HD7770-ről váltottam GTX660-ra, ég és föld a különbség, a proci is tolja...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #11170 üzenetére
Elviszi az a HD7850-et vagy a GTX660-at is. Nekem ezt pörgeti meg vagyok elégedve a rendszer teljesítményével, TR alatt maxon stressfx Lara haja lobog a szélben stb....
-
taknyi
aktív tag
-
taknyi
aktív tag
Nincs Szjúpőr Szredá az IPON-on?
-
taknyi
aktív tag
Olibától vettem az elnevezést poénból...
Hát nekem, ha hiszed, ha nem igazán nem telik, azért is vettem az enyémet (oc, hőcső) aprón használtan garival, amit ha vissza olvasol mindig megemlítem az érdeklődőknek, hogy nézzék meg az aprón, úgy még a jobb minőség is belefér. Emlékszel, a ti tanácsotokra döntöttem a széria mellett, pedig csak az 5770 volt lehetőségben. Újonnan nekem végképp nem fért bele, de használtan összehoztam.
A kifejezésért megkövetek mindenkit. Nem xar, nem otvar, csak a legkisebb is számít...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Grave_444 #10957 üzenetére
+1 végre valaki tud olvasni...
Nem beszélve a későbbi értékesítésnél melyiket fogják választani a kettő közül, akár 1,25K-val drágábban is. Ja így már csak 1.25k a különbség na b@zeg, vagy szerinted el fogja hinni, hogy ugyanaz, meg felesleges, megazenyém ugyanúgy...
Természetesen, ha nem férne be a házamba, akkor megvenném a rövid nyákosat. Egyébként nem kérdés, hogy jó vétel-e jó, de kicsivel többért van jobb.
-
taknyi
aktív tag
válasz
dragonfx #10952 üzenetére
Ezt szépen kicselezted... Azért drágább, mert márkás, és jobb a hűtése. Nem csupán a drágáról volt szó. Nem szeretném újra beemelni amit írtál. Nem ugyanaz, csak a konok "fillérvadászok" hülyítik magukat és másokat. Én is fillérvadász vagyok, de nem a legalja a célom, főleg nem, ha ennyi a különbség. Ja és 1100 helyett 1500-on futtatnád, ha menne vele, de valőszínűleg nem megy. Az enyém nem melegszik jobban, nem véletlenül...
(#10954) LadaLord: nem a teljesítményről, a hűtésről beszélünk...
(#10955) PeL : az Asusnal igen a Sapphire-nél nem hallottam olyat, hogy nem bírná a gyári tuningot. Amit linkeltem nem oc-s, nem vapor, mindössze 2,5K-val jobb hűtésű, ne csúsztassatok, az ésszerű döntést ajánlom, senki sem állította, hogy járulékos plusz tuning, mindenki tudja aki valaha csinálta, hogy vagy megy vagy nem. Nehéz veletek, mert nem a válaszokra, hanem a saját fantáziátokra válaszoltok egy egy hozzászólásnál.
-
taknyi
aktív tag
válasz
dragonfx #10947 üzenetére
Add el az ótvart és vegyél helyette egy hőcsöves, vagy vapor-x kártyát.
Persze, az elvárt minimumot megüti. Véditek, mint strucc a csibéit, se nem tuningolható, se nem jó a hűtése, de legalább ócsó... oszt ajánlgatjátok orba-szájba, nem véletlen az árazása.
"nem feltétlen a márka és a hűtés milyensége és az árcédula szabja meg mitől jobb valami" hát akkor mi? talán a véleményed a sarkalatos pont?
-
taknyi
aktív tag
Bocsi!
Úgy látom meg lesz lassan a megoldás, tévedésből vagy biztos a virtu nélküli eredményedben ez nyilvánvaló most már, más kérdés, hogy elhiszed olyan beállításokkal a hihetetlent, pedig vérprofi vagy... A tudatos átverősnek viszont most is ugyan azt írnám és minden leírt szó jelentésével tisztában vagyok, átgondoltam és nem alaptalan a kétely... Kíváncsi vagyok mi vezetett meg remélem elárulod.
(#10864) Eagle16: OK értettem, egyébként minden rendben közöttünk, szerintem. Én jó fejnek tartom WP14-t..
-
taknyi
aktív tag
válasz
dragonfx #10858 üzenetére
Ja ez volt.
(#10857) WP14: el hiszem, hogy kihozod ezt az eredményt, de nem olyan feltételek mellett, mint ahogy a többiek teszteltek. Valami trükk van benne, amit nem írsz le, így könnyű jaffázni... Nézd már meg, hogy a többiek milyen beállítás mellett érték el a 5000 alatti pontokat. Azonos feltételekkel vagánykodj... Ja bocsi neked biztos különleges egyedi és megismételhetetlen karid van...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #10851 üzenetére
A Heaven-től újabb a Waley, de sz@rt sem ér, (egyébként nem gém, csak teszt progi) mert azon 1200/1400-on végig futott a karim...
A legjobb a játék teszt hidd el mások is arra esküsznek, olvass nyugodtan vissza. Több órás játék előhoz mindent, amin elhasalhat egy tuningolt kártya TR, FC3, C3 stb...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #10849 üzenetére
A Tomb Raider bench is csalóka (a játékot kell letöltened), 1190/1390 meghalt a játékban. Játék alatt 1170/1370 beállításokon fut "stabilan" eddig...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #10846 üzenetére
Ne azzal foglalkozz, hogy 3DMark alatt mennyi pontot hoz. Játékban valószínűleg vissza kell majd venned a stabil 3DMark-os beállításokból is....
Csodát ne várj ennél a karinál, gyakorlatban ennyit ér a tuning TR ultrán: 1 2 3
Tehát arra jó, hogy, ha valami alatt elfogy a karid, akkor tuninggal egy határesetet át tudsz hidalni.
25FPS nem játszható, 30 FPS már igen...
Azt hiszem arra is választ kapsz, hogy miért rosszabb az eredmény nagyobb tuning esetén. MERTMINDENNEKVANHATÁRA -
taknyi
aktív tag
válasz
kriszpontaz #10667 üzenetére
Most nem írt ki semmit a gané...
(#10668) WP14: ja, de mi van, ha nem nyerem meg... jól jött volna a következőkre. -
taknyi
aktív tag
válasz
kriszpontaz #10664 üzenetére
Hamarabb is írhattad volna töki...
Egyébként hol van a 3× korlát leírva? Nem láttam...
-
taknyi
aktív tag
válasz
ViZion #10635 üzenetére
Az öreg phII x4 980 is teker rendesen...
-
taknyi
aktív tag
Lehet, hogy ezek a best by boltok azok? Tessék, ha Ipont nézted. Szerintem még mindig bestby. Részemről vége.
Dragonfx a fenti kártyán a 7790-et érted +12K-ért (25-30%+ teljesítmény), vagy a 650Ti-t +6K-ért (10-15%+ teljesítmény)? Jól ki van ez találva mindenki döntse el...
-
-
taknyi
aktív tag
? szerintem most 2× is csúsztatsz, de majd a többiek eldöntik... Te ezt írtad: "Januárhoz képest meg az a különbség, hogy most van 7790 38-ért 7850 1Gb 40-ért 650ti 34-ért és majdnem ennyi a 7770 is Na most akkor ?" és ez csúsztatás, ha a HD7770-nek nem a legolcsóbbikát nézed, hisz a többivel azt tetted. Attól még hogy azt mondod a feketére, hogy fehér nem lesz az... Dragod tőled függetlenül fűzött hozzá szerintem egy gondolatot, de majd reagál rá, ha akar...
Ja 1 év garival... elég érdekes üzlet, de hát bátraké a szerencse... én nem vennék tőlük WC papírt sem... Mindig ki lehet fogni jó áron dolgokat. pl: máshol még 2-3 hete 36K volt a HD7770 vapor-x, a dunakeszis Realsysben 33k-ért adták...
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10432 üzenetére
A későbbi eladás miatt, ha 1-2K különbség van ismertebb márkák asus, sapphire, msi, gigabyte szerintem azok közül válassz...
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10394 üzenetére
Egyáltalán nem hihetetlen... szín tiszta igazság amit leírtam! Az elektronika már csak ilyen, de inkább a meghibásodás ilyen természetű. Használod, majd újra használnád, de akkor már nem megy. Csak, hát az összefüggések, meg az oda vezető út....
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10392 üzenetére
Ja, nekem meg volt egy mikróm (16 éves), este csináltam pattanqkit, másnap bekapcsoltam, és - oldalt, belül jobb oldalt van a mikróknál a falon egy lap olyan, mint, ha kartonpapírból lenne - na az kigyulladt. Kidobtam a szemétre... (igazándiból leadtam az üzletbe, ahonnan vettem egy újat). Lehet, hogy túl sokszor szakítottam félbe, amikor program funkciót indítottam el? Sose tudom meg, de nem is érdekel... Kár, hogy már nem volt garis...
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10389 üzenetére
Azért válaszolok, bár nem nekem van címezve, mert a gondolatmenet szerint engem érint. Nos: a hirtelen hőmérséklet változás okozhat ilyen pattanást. De hol is van hirtelen változás?
1. Mondjuk 60C-on van a kari, forog a venti... Kimész a játékból, vagy csak kidob a server multiban forog a venti nézd milyen hőmérséklet esést okoz pikk-pakk csökken több 10 fokot. Majd 10 perc után leállítod.
2. Mondjuk áramszünet és leáll a gép. 60C, nem forog a venti, lassan hűl ki.
Az 1. intenzívebb hőcsökkenés, de könyörgöm üzemszerű. Amiről te írsz az teljesen más miatt alakul ki (túlhevítik néhányszor, vagy huzamosabb ideig, öregedés). Vagy nem minőségi gyártó szülötte. -
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10383 üzenetére
Ezt a félelmet nem értem.
Pl. ez (2012.12.12-től 2 év gari 2014.12.12-ig) IPON-ba szóló számlával garilevéllel. Újonnan 34k. Mondjuk megkapod 27K-ért már nem bux 7K-t, mint ha újonnan vennéd. A gari a termékhez kötődik... Nem értem mitől biztonságosabb, ha te hozod ki először?
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10371 üzenetére
Én néznék helyedben használt garis Sapphire-t, úgy bux a legkevesebbet...
1 év mulva eladod még garisan addig hátha telik majd egy most vágyott szintű karira...
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10341 üzenetére
Most szop@tsz, vagy nyugtatni próbálsz?
Mert nem érzem a különbséget... Mond, hol van 50K-ért mert rávetem magam és jó sertésként felzabálom...
-
taknyi
aktív tag
Az a durva, hogy nézegetjük az ár-érték arányokat, miközben XFX HD7850 2GB 180$~43K itthon meg megetetik velünk 53K-ért...
A bérekről még nem is beszélve...
-
taknyi
aktív tag
-
taknyi
aktív tag
válasz
ViZion #10264 üzenetére
Hűha tényleg lehet az OC-os karikat húzni, mit nem mondasz?
De ki mondta,hogy nem lehet... én mégis gyári beállításokon használom, mindenki maga dönti el mit tesz és hogy van e értelme.
Ha tájékozottabb vagy akkor annak válaszolj, aki a kérdést feltette. Én (#10260) NyuszyCaster-nek válaszoltam egy kérdésére...
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10260 üzenetére
Nincs semmi minden rendesen le van írva! Egyébként gyanítom, hogy gyári OC fölött nem nagyon hajtja senki a kártyáját. Szerintem az fordul elő leggyakrabban, hogy a sima kártyások felhúzzák gyári OC értékekre és úgy használják. Én is gyári értékeken futtatom a saját karim, csak kíváncsiságból nézzük meg mennyi az annyi.
-
taknyi
aktív tag
Monjuk ezt én sem vettem le, mert annak idején annyit írtak, hogy 5000Mhz-re hitelesített Hynix ramokat kaptak a simák is...
(#10243) WP14: nem b@sztatlak hidd el, de egy alaplapi frissítés a mai lapoknál lófax, alaplaphoz adnak ilyen progit ami futtatható win alatt , de én olvastam azt a dosost, elég cudar nekem, ráadásul integrált vga kell, hogy legyen, vagy pci-s átmenetileg...
-
taknyi
aktív tag
Nem a lehetőségre céloztam, meg a tiltásra... Azt mondtam, hogy a csuszis vagy bejön vagy nem a sima kariknál ez lutri és aki kari vásárlás előtt áll, annak el kéne ezt korrekten mondani. Elfelejtetted írni, hogy te biost cseréltél. Vajon miért, lehet, hogy a csuszi neked se jött be? Természetesen a bios, a jelek, a teszt és a válogatott egységekre tudnak OC garit vállalni GYÁRILAG.
-
taknyi
aktív tag
A csakó süketel, hogy otthon a csuszival felhúzható, nincs különbség a sima meg az OC között meg blabla... Ő meg mégse csak csuszizik. Szerinted hányan cserélik le a biosukat, akik vesznek egy garis kártyát?
-
taknyi
aktív tag
Az OC-s bios nem? Rárakta a karira otthon... Vagy tévedek?
A csodálatom, amit töröltem is azért írtam, mert azt hittem azért mondja, hogy nem látok, mert alapból 1200/1300, amit visszavett 1150/1250-re. Már az elején vágtam, hogy 1200/1300-ra meghúzta.(#10229) oliba: a Trixx enged az többet is az Asus Tweek nem?
-
taknyi
aktív tag
Ja annyi...
Meg annyi, hogy a gyári beállítással viszi az 1150/1250 értékeket, a csuszinál meg vagy igen, vagy nem.
(hidd el gyárilag nem a véletlenre bízzák az OC-t, megfelelő bios, tesztek, hisz garit kell rá vállalniuk, mert egyébként "vásárló megtévesztése" tényáladék forogna fenn).
A csuszka csak cucli a szánkba, vagy megvigasztalódnak az olcsójánosok, vagy tovább sírnak ez egy vgalutri.
-
taknyi
aktív tag
Lehet, hogy még sem kellene úgy ajánlgatni a HD7770 szériából az Asus-t. Itt is, meg a Milyen videókártyát? topikban a best by-ként ajánlják sokan...
Az azért elég gáz, hogy nem képes azt a beállítást hozni, amiért pénzt adnak ki a userek akár alap, akár OC változatban. Egyébként, ha ebből visszavesz 50Mhz-t akkor nyugodtan lekaparhatja a gyártó a GHz Edition megjelölést...
Nem ő az első ilyen panaszos...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendszergazda topic
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest