- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Hawk1979 #13395 üzenetére
Nem lépek le,itt vagyok,állok rendelkezésre!
Ma tudtam teljesen le tesztelni az XFX 7770-et,eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Láttam emlegették a 10-15fps különbséget,mielött teljesen le lennék óltva,ez csak 1 játékkal érzékeltem,egy DX9-es Split Second kocsis játék.Viszont,most szereztem be a 2013-as "Mortal Kombat Komplete Edition"-t,be vagyok zsongva,kegyetlenűl jó lett és nagyon örülök,hogy végre PC-re is van egy igazán jó verekedős játék.
Új játékokban ténylegesen szépen szerepel a 7770-n,1440 és 1600 felbontás mellett majdnem mindenhol feltehetem max-ra a grafikai beállításokat. Maga az XFX kártya kimondottan minőséginek számít,hűtése is teljesen hangtalan,még terhelés közben is.
Benne vagyok egy 3D Mark-ban,viszont a procim csak egy 4 magosított X3 450.(#13396) Sondi1986 Tőled meg már kivan a "Milyen Videokártyát" topik,mivel állandóan ajánlgatod a gagyibbnál gagyibb AMD kártyákat.
-
Stonerice
őstag
válasz
Hawk1979 #12250 üzenetére
Mivel a mai vga-k már legfeljebb csak 1db analóg kimenettel rendelkeznek, és még jóval több analóg monitor van a piacon (új is), ezért nagyobb a valószínűsége annak, hogy akinek 2 monitorja van (amiből egy csak porfogó, de attól lehet működőképes mint nekem
) annak az egyik bizony analóg jelet képes csak feldolgozni. Szóval maximum DVI-i kimenetet tud befogni működés alá. Ezért az átlag ember hajlamos kísérletezni (mint például én) azzal hogy ilyen nem hétköznapi hybrid megoldást alkalmazzon, 2 monitor működtetésére.
Szegény ember vízzel főz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged