Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #96 üzenetére
Az input lag egynyákos SLI/CF-nél kisebb, mert azonos portban van a kártya, míg a hagyományos CF/SLI rendszer esetében a második port fizikailag távolabb van a vezérlőtől, így az adat is később ér oda. Mondjuk meglepne, ha ez 2 ms-nál nagyobb különbséget hozna.
(#97) cyberkind: A HD 6990 azért jelentős előrelépés, mert GPU-nként 2 GB memória van. Full HD felett, vagy három monitor mellett ez fontos. Eleve egy ilyen kártyát ide szánnak. Na meg a Battlefield 3 memóriazabáló CS-es deferred render eljárásához. Azon nem kicsit szartam be, amikor Repi beszámolt róla, hogy a Full HD-s összemosott képkocka G-Buffer és Z-vel, illetve 4x MSAA-val 158 MB. Nagyon beteg így a cucc. Jó ha 2 GB VRAM elég lesz ide.
-
cyberkind
félisten
válasz
Cybertrone #96 üzenetére
Na ez az, hogy hangos, nekem a tápom hangos és nem tudok vele mit csinálni, várom hogy adja be a kulcsot, de nem akarja !
Ez a 2 irányba fújó hűtő elvileg nagyon hatékony, vagyis az 1 gpu-s megoldáson az volt, így érthető mitől is lett ez, csak meleg lesz a házban !
Mondjuk ez is attól függ milyen házad van, ha arra is szántál sok pénzt, akkor nincs baj !
Rosszul fogalmaztam az előbb, a 6990 olyan, hogy nesze nektek, játszatok, mikor a 4870 x2 volt a csúcs, és jött az 5970, na az igen, az megváltás volt, de ez, nem sok pluszt adhat !
A laggolást ne is mondjad !
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- További aktív témák...
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest