Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Dtomka #31321 üzenetére
Hát.... emeletes házban élem a hétköznapi életemet
De a földszinti konyhából hallani ha felpörgetem a ventilátort a drágaszágon
De ami azt illeti... a procim se túl halk... ezek az FX procik gyári hűtővel hagyján hogy melegek.... de milyen hangosak.... Szóval most néztem rá 17 E. ft ér egy vízhűtőt ... és majd akkor legalább a proci halk lesz
-
djculture
félisten
válasz
Dtomka #31297 üzenetére
Ja mert az 1.0 slot nem tud annyi áramot leadni, de szerintem 1.0-ás pcie sloos gépbe fölösleges is ekkora kártya. Ilyen slot a pentium d és első dual core intel lapokon meg az 1 magos amd 939 754 és az első am2 lapon volt. Ilyen kártyát berakni ezekbe olyan mintha a kispolákba akarnánk nitrót szerelni.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
Dtomka #27453 üzenetére
Nézegettem, de a TV max 1080p30-at fogadott, ami kevés, vagy 720p60-at, ami rosszul nézett ki.
De azt leszámítva hogy játszhatatlan volt 30fps-el, a Mass Effect 2 pl. gyönyörűen festett a 3D plazmán. Sajnálom is hogy a 2012-es TV-ken sincs még megoldva az 1080p60 3D.
(Az ACII-BH pont nem, ott mintha full fake-3D lett volna, de ez a software és driver verziótól függ, és régen volt.) -
Dtomka
veterán
válasz
Dtomka #27453 üzenetére
TriDef 3D Ignition
AssassinsCreedRevelations szép 3d ben!
-
dangerzone
addikt
válasz
Dtomka #27224 üzenetére
A 3. cpu mag 19 fokos?
Nem mondtad, hogy télen nem fűtötök.Egyébként nálam proci meg a vga is 40-45 fok között van alapon , 2D-ben, és az teljesen jó érték.
Volt 6850 Cyclone-om is, az 50 fok volt alapon. Azzal sem volt semmi gond, bőven belefér.
Viszont anno a 4850-em refhűtéssel alapon 80 fok volt. Na az már tényleg sok.
-
kisza25
félisten
válasz
Dtomka #23652 üzenetére
az alatta lévő linkeket is nézd meg, azok szólnak a processzorról
amúgy meg ismerek pár pc boltost akik kipróbálják a cpu-kat melyik mit bír tuningban,
a másik meg hogy alapon egy cpu kb 50évet üzemelne, ha húzva használod pl. 4Ghz, de le van hűtve rendesen, akkor ez lemegy 5évre...de akkor meg már hol lesz ez a processzor teljesítményben
ha nálam meghal megérdemli 1V 3,2Ghz-en hajtom
Sandrew: kemény mi -
kisza25
félisten
válasz
Dtomka #23648 üzenetére
ismétlem a HD5850-et újan vettem iponból 32eFt ért, hitetleneknek lőttem egy képet
itt meg az i7-870 kezdet
folytatás
folytatás 2
végkifejlet
én nem kamuzok gyerekek, minek -
-
kisza25
félisten
-
Cybertrone
veterán
válasz
Dtomka #22449 üzenetére
Hát ez vicces... én sem szoktam max új hardver bekerüléseko újrahúzni... és tegyük hozzá hogyha épp tuning van es egy nap kapok 10 fagyást vagy kékhalált akkor is megy utánna fagyás lassulás nélkül! Volt hogy meghüjült de egy visszaállítás csodákat művel! Plusz lehet eredeti wint kéne használni és ami fontos lefrissíteni néha... De am most csak magadat röhögteted ki...
-
kisza25
félisten
válasz
Dtomka #22442 üzenetére
a karbantartásról csak annyit, hogy fater gépén kb 8éve nem húztam újra a win xp-t és még mindig hibátlanul megy
a lényeg, hogy használni kell nem telepakolni szeméttel
na meg nem mindegy, hogy mivel távolítasz el dolgokat
szerintem lassan nevezhetek vele a leghosszabb ideje működő windows címre
(ASUS alap, Athlon XP 3000+ Giga GF6600GS 256MB(passzív zalman)2x512MB....) -
Giot
addikt
válasz
Dtomka #22330 üzenetére
Hehe ez jó.........
Ezen a felbontáson lassabb az 5850 Phenom2-vel karöltve mint az 5830 i5 2500-al.
Hiába no az Intel mindig is lépéselőnyben marad.
Azért kíváncsi lennék mennyit lökne az 5850-en egy i5.(#22331) TeeBee73: Ez van az Intel Intel marad. De ha lesz kedvem csinálok még egy tesztet 950/1200-on, csak erősen kavarog bennem a "minek" kérdés hiszen akkora procclimitem lesz mint egy ház.
-
Nagya21
addikt
válasz
Dtomka #22085 üzenetére
Hali!!
Megvolt rá a vevőm
khmm a vantage pontszáma valami cca 10200 pontott hozott
Én legfőképpen C.O.D.-ozok, meg MoHa-zok
Üdv Nagya
UI: lehet az a gond, hogy 4 magosként a procim nem mükszik(ha bekapcsol 4 magosnak akkor atomstabil, csak az a gond, hogy 10-ből 8* hibaüzenettel indul) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest