Új hozzászólás Aktív témák
-
hege01
tag
válasz
_Fefe_ #12432 üzenetére
A 3d profilt úgy adtam meg hogy furmark-al felhúztam normal sebességre a gpu-t, tehát így a feszt is emelte.
Azt észre vettem hogy ha ráklikkelek az att-re a tálcán, akkor a <Hardwer> menüben alul megjelenik a két profil, az aktuális mellett egy kis szürke karika, viszont ennek zöldnek kéne lennie szerintem. Tehát valamiéert nem jól működhet.(#12429) CptMisi Igen , így is fagyi.
Viszont most toltam BFBC2-t egy fél órát és most nem vette vissza az órajeleket, lehet hogy nem is attol van a lag időnként.
Nem tudtam mi hiányzik nekem, a 8800Gt-vel gyönyörűen ment lag nélkül mediumban.
Üdv.
-
Colos1
őstag
válasz
_Fefe_ #12432 üzenetére
Az Afterburnert már próbáltam régebben, de rendszerindítás után nem volt hajlandó alkalmazni a beállításokat.
Minden egyes alkalommal kézzel kellett rányomnom, hogy menjen. De ha leállítottam a progit és újraindítottam, akkor már ment...Csak az auto indításkor nem volt jó.
Azért akarom amúgy változtatni, mert most 850/1250 -en járatom 3D-ben, és már így is 90 fokra felmegy, 33%-os fordulattal... meg szeretnék még feljebb menni, és nem szeretem 90..100 fokon üzemeltetni a GPU-t..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest