Új hozzászólás Aktív témák
-
hege01
tag
válasz
_Fefe_ #12432 üzenetére
A 3d profilt úgy adtam meg hogy furmark-al felhúztam normal sebességre a gpu-t, tehát így a feszt is emelte.
Azt észre vettem hogy ha ráklikkelek az att-re a tálcán, akkor a <Hardwer> menüben alul megjelenik a két profil, az aktuális mellett egy kis szürke karika, viszont ennek zöldnek kéne lennie szerintem. Tehát valamiéert nem jól működhet.(#12429) CptMisi Igen , így is fagyi.
Viszont most toltam BFBC2-t egy fél órát és most nem vette vissza az órajeleket, lehet hogy nem is attol van a lag időnként.
Nem tudtam mi hiányzik nekem, a 8800Gt-vel gyönyörűen ment lag nélkül mediumban.
Üdv.
-
Colos1
őstag
válasz
_Fefe_ #12432 üzenetére
Az Afterburnert már próbáltam régebben, de rendszerindítás után nem volt hajlandó alkalmazni a beállításokat.
Minden egyes alkalommal kézzel kellett rányomnom, hogy menjen. De ha leállítottam a progit és újraindítottam, akkor már ment...Csak az auto indításkor nem volt jó.
Azért akarom amúgy változtatni, mert most 850/1250 -en járatom 3D-ben, és már így is 90 fokra felmegy, 33%-os fordulattal... meg szeretnék még feljebb menni, és nem szeretem 90..100 fokon üzemeltetni a GPU-t..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest