Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
Perillustris #17114 üzenetére
-
kris75
aktív tag
válasz
Perillustris #17111 üzenetére
Igen, szellőtettem a nappaliban és direktben ment rá a külső -5 fokos levegő.Kb 10 perc után produkálta ezt a "hőfokot"
Krs -
CptMisi
őstag
válasz
Perillustris #12343 üzenetére
nem sokkal fogyaszt többet egy ilyen kártya, mint egy integrált
-
kasa85
őstag
válasz
Perillustris #11377 üzenetére
Én is azzal szoktam menni melózni,de a szemét kerék agy kiesett hátulról azt a golyók elgurultak
Most BKV-zok.Gondoltam havi 10ezret félre tolok a bérlet árából azt megveszem nyáron a HD6xxx szériát,de lehet hitel lesz belőle vagy kölcsön mutertól. BC2 mióta nekem is fent van izom stimuláló elektródákat teszek magamra mert mikor abba hagyom és felállok nélküle végelgyengülésben szenvedek
Sajnos a csoda nem sokáig tartott a 9.12 driver- al mert a monitoromat 85hz nél feljebb az istenért sem akarta feltornászni 100hz re a 10.4 megoldotta,és még jól is megy
Egyszer volt kékhalál ez a Blu.... ami már volt szerintem a proci tuning okozza a helytelen referencia beállítások miatt.
-
kasa85
őstag
válasz
Perillustris #11317 üzenetére
Hát én is gondolkodtam már ezen nem ártana nekem is kimozdulni valami időzáras progit feltolni a gépre azt mennék cangázni ebben a jó időben mert kicsit sok már ez így egyszerre.Majd szerzek asszonyt azt kinevel
-
katt777
félisten
válasz
Perillustris #11108 üzenetére
Igen, köszi a többieknek is a választ. Megnéztem a nagy eszemmel végre a honlapján is
tesztek keresgetése helyett, és ott látom, hogy 128 bites (nem 256), és még az órajelei is le vannak szabályozva. Szóval egy újabb nagy AMD-átb.szás a mobil VGA-ik elnevezése. Persze, ha HD5770 lenne, ki adna a gépért fél millát?
-
Bluegene
addikt
válasz
Perillustris #11115 üzenetére
yugati mércével a 2-3 ezer dolláros-eurós ár nem is annyira durva.én azért éltem nyugaton már 4 évet(Kanadában főleg)
és tudd meg ott sincs kolbiból a kerítés, ez ilyen naiv tévhit
2-3000 dolcsi nagy pénz ott is -
Bluegene
addikt
válasz
Perillustris #11108 üzenetére
áhh nem éri meg milliókért játékos latopot venni, pláne full hd-s at
minek, az 5770(és a mobilos társa) Full HD-ben nem fog sokáig jó lenni
játékra asztali gép és pont, mert kijön a krájszisz 2 és szívhatod a fogadat a csoda lapiddal, én meg veszek egy Q6600-ast és egy 5870-est vagy hasonlót és elpötögök vele
-
Colos1
őstag
válasz
Perillustris #10668 üzenetére
Ez egy érdekes, inkább már-már filozófikus téma: Az extreme mód annyira megterheli a GPU-t, mint semmi más. Viszont a GPU-t nem tudja jobban megterhelni, mint amit elbír, ami az elméleti 100%-a.
Tehát az extreme mód teljes terhelést ad, de erre más 3D progi nem képes. Tehát csak a normál 3D progikhoz képest extrém, a GPU szempontjából 100%-os, azaz teljes.A HSZ második fele viszont nagyon igaz, főleg, hogy a Furmark -hoz nem nyúl olyan, aki nem járatos a témában. Akit meg érdekel, az 99%-ban gamer, ők meg már a kezdetektől fogva ismerik ezen fogalmak nagyját.
-
Colos1
őstag
válasz
Perillustris #10666 üzenetére
A textúra leképezés, az az "environment mapping". A kettőnek van köze egymáshoz, de mást csinálnak. A Displ. map hatása a tesszelációhoz hasonló, növeli a 3D hatást. A textúra leképezés az asszem csak javítja a mip-map részletességet, de ebben nem vagyok biztos.
A többi is nagyon jó, az "extrém terhelés" -en én is gondolkodtam, először úgy volt, de valamiért átírtam. Nem tudtam dönteni.
Képkockaszám és az Időtartam-alapút, ha érek haza, már javítom is ki.Az FX-utóhatás pedig szerintem ugyanolyan értelmetlen mint az utófeldolgozás, ezt nem lehet lefordítani érthetőre. Ez ugye homályosítja a képet, és leveszi a terhelést a GPU -ról, mert nem kell pontos textúrákat számolni. (pl. távoli hegyek, házak homályosak, +5...10 FPS) Ezt minden egyes esetben ki szoktam kapcsolni.
A Furmark -ot is mindig enélkül futtatom, mert sokkal jobban megnyúzza a GPU-t. -
Colos1
őstag
válasz
Perillustris #10647 üzenetére
Nem értem mi a problémád..
Extreme = extrém
Burning = égetés
Mode = módAmúgy láttam fotókat G200 -as chipekről, egyes esetekben helytálló a fordítás...
De azt imádom, hogy az alatta lévő mondatot már nem bírták lefordítani? talán jobb is
-
amper zoli
tag
válasz
Perillustris #10330 üzenetére
Ez a mostani tápom LC-POWER LC6550GP V2.0. Bizti a hulladék?
-
amper zoli
tag
válasz
Perillustris #10330 üzenetére
Erre a tápra gondoltam.Szerinted van jobb, esetleg olcsóbb?
Cooler Master Real Power M850 850W Modular -
törölt tag
válasz
Perillustris #10103 üzenetére
Ha már 5850 akkor miért nem Toxic
[link] És a hűtő is elég csinos
-
enormous
csendes tag
válasz
Eddig a Game (Modern Warfare 2) Edition volt ilyen kerekített, az alap még ref-hűtős volt (tégla), a Vapor meg a kékes mintás (Toxic is)
-
enormous
csendes tag
válasz
[ Törölve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Már 2hete lehet is kapni!
-
Gerisz
addikt
válasz
Perillustris #10079 üzenetére
Megnéztem neked a Heaven-t, nem megy még 50% fölé sem a procihasználat.
Szóval itt mindegy. A játékokban nem lesz az.
2600 és 3600 között nincs különbség. -
Colos1
őstag
válasz
Perillustris #10079 üzenetére
Ugyanezekkel a beállításokkal nekem 1680X1050 -ben,
FPS: 33,1
Scores: 833
Min FPS: 5,8
Max FPS: 90,4Ha figyelembe vesszük, hogy a monitorod 30% -al nagyobb, szerintem azok az értékek jók.
vagy az enyém is rosszSzerintem nem lesz CPU korlátod, főleg ha még munkára fogod a kártyát mindenféle képjavítóval. (AA; AF; Stb.)
-
enormous
csendes tag
válasz
Perillustris #10063 üzenetére
http://hu.wikipedia.org/wiki/RAID
Itt van hozzávetőleges ismertető a RAID fajtákról, viszont a bekötéséhez kérd ki hozzáértő segítségét : )
szerk:
Elkészült az összehasonlító Excel tábla, Radeon és nVidia oldalon, sok mostani kártyával, Crysis Warhead az összehasonlítási alap, meg elkezdtem a CODWAW és FC2-t, csak azokat nem volt már türelmem befejezni.(Érdekel ez valakit?)
-
enormous
csendes tag
válasz
Perillustris #10059 üzenetére
RAID 0-val nem tudsz egy vinyót (egy másikkal 'összenyitva') használni?
Az talán megoldás lehet. -
Gabrika
tag
válasz
Perillustris #10040 üzenetére
sztem ez legyen a legnagyobb dilemád
ha már proci limitben vagy, akkor az esetek nagyon döntő többségében rengeteg képet lácc időegységenként
bár a jobb proci meghálálja magát, a játékok többségében (1920×1200) nekem már sokat pihennek a magok -
Giot
addikt
válasz
Mint ahogy az előttem szóló is említette nem eredményez fagyást ha procilimit van. Egyszerűen arról van szó hogy a processzor nem tudja kiszolgálni a kártyát, vagyis nem azt fogja nyújtani ami a tényleges teljesítménye. Általában kisebb felbontáson szokott jelentkezni a procclimit amikor nagyon pörög a kártya, mivel nem fogja meg hogy pld 1920X1080 ba kell leképezni neki az adott játékot vagy 3D-és alkalmazást. Meg attól is függhet hogy mennyire használod az effekteket vagy pld hányX-os Msaa-t használsz. Hiszen ezek mind a vidkarit terhelik nem pedig a procit. De azért úgy gondolom hogy az AthlonII kevés lehet hozzá.
(#10034) Seikai: Szerintem is egy másik konfigban érdemes lenne adni neki egy esélyt! Ha ott is csinálja a hülyeségét akkor meg vissza garanciába.
(#10033) cehaeries: Nálam nem játszik tücsköt a Toxic.
!
"a másik ha kicsit lelassítom az ujjammal a proci ventit 955 be akkor is a ciripelés megszűnik. ciripelés= éles magas frekvenciás hang"
de akkor lehet nem is a vidkari ciripel? -
danati
senior tag
válasz
Problémát nem okoz. Egyszerűen lassabb lesz játékok alatt valamennyivel a géped. Főleg kisseb felbontásokon észrevehető a cpu limit.
-
Giot
addikt
válasz
Perillustris #10020 üzenetére
Attól függ hogy mekkora felbontáson játszol? A tuning mindenféleképpen kell hozzá. De szerintem az a prockó alapból elég kevéske Az 5850-hez elkélne már egy Phenom2.
(#10019) dilipok: én nem csalódtam az 5850-ben igaz nálam nem volt színváltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- SzoftverPremium.hu
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest