Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
danati #30081 üzenetére
zerk: UnofficialOverclockingMode 0, ezt kell átírni 1-re. átírtam, kiírta hogy angolul hogy biztos vagyok-e benne és nem vállalnak felelősséget
de továbbra sem engedi a voltage-t, pedig a settingsben is rég engedélyeztem
nincs más program? Az asus smart doctor pedig nem ismeri fel a kártyát
-
Remus389
veterán
válasz
danati #30079 üzenetére
a settingsbe lehet az MSi Afterburnerrel ugye beállítani hogy lehessen +feszt adni mert egyelőre nem engedi...
van egy olyan hogy "unlock voltage control" azt beikszelem és akkor sem engedi(nem akarok nekiesni a VGA-nak, csak jó lenne kiismerni, az Asus Smart doctor pedig nem ismeri föl a VGA-t úgyhogy azt már le is töröltem)
mivel ellenőrizted hogy stabil? Heaven Benchmarkkal?
-
Remus389
veterán
válasz
danati #30071 üzenetére
nekem ilyen kareszom van, nem a top verzió
mi lenne ha az Asus Voltage Tweak programmal próbálkoznék, ha már Asus-om van?
köszi az infót hasznos volt!
Grave444 fejezd már be! nem érdekel a BF3 már rég kivittem(maximum grafikán csoki!)
nem érdekel a hitvallásod... hidegen hagy, csak felbosszant
-
Remus389
veterán
válasz
danati #30068 üzenetére
igen ez is talán megoldás lenne brutálisan megtépni a VGA-t, de Full HD-ban azért neked sem menne 45 fps-sel, inkább 38-40
milyen driverrel?
mivel tépted így meg a VGA-t? hogyan?
nekem az lenne a célom hogy valamivel jobban fusson, mondjuk rá lehessen tenni ultra high közelébe AA nélkül, elfogadható FPS-sel
(tudom cseréljem le az egész gépet i7-esre és vegyek egy 7970-est ghz edition-t, ezzel ne fárasszatok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Fotó állvány eladó
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest