- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alpachino
veterán
válasz
Alister71 #19968 üzenetére
Na csináltam egy kis méricskélést
Megnéztem ezt az ominózus BC2-t, X4@3.6GHz 5750 1GB 1920-ban majdnem annyi FPS-t hozott átlagban, mint az X2@3.6GHz 5830, 1920-ban
Voltak olyan helyzetek, ahol ezzel a kombóval 30FPS alá csökkent a sebesség.
Utána procicsere : 5830 X4@3.6GHz bő 10 FPS-t ugrott a sebesség, ugyanazon full. 1920-as beállításokkal....tehát ennyit arról, hogy mennyire fontos, vagy nem, a négy mag egyes játékoknak.....
Természetesen mind két esetben a játszhatóság határán belül maradt a játék, csak a négy mag jótékony hatásáról szerettem volna meggyőződni.
-
azoli09
tag
válasz
Alister71 #19952 üzenetére
Helló
Köszönöm neked és mindenkinek a segitséget!
De viszont a proci se megy csak 30-50 %át mentem most haverhoz, annak egy amd 955 procija van, ott minden simán ment igaz neki meg 1280x felbontás van ,bedöglött a moncsija
ha vennék most egy 1900xxx monitort, akkor jobb lenne a buli? mert aszt hiszem először aszt kellene cserélni , amúgy ráadásul xp tolom dx9-be ,jobb lenne dx11 legalább az is fogná
-
válasz
Alister71 #19948 üzenetére
BFBC2 esetében nem is a GPU kihasználtságában fog megmutatkozni a 2 mag gyengesége, hanem, hogy a játék fizikájának számításában jóval gyengébben muzsikál a 2 mag a 4 maghoz viszonyítva, de ez már jó párszor ki lett tárgyalva a PH-n
(#19950) Lord Vader:
Ezt értem, attól még arra reflektáltam, hogy BFBC2 alá ilyen kaliberű kártyák esetén nem csak nagyobb felbontású monitor, hanem egy 4 magos CPU is dukál
(#19951) Interceptor:
mai vásárláskor, ha szempont a játék, akkor biza nem
-
jilian
addikt
válasz
Alister71 #19555 üzenetére
Igen ott kerestem a játékban , mert még nem volt lehetőségem dx11 -es kártyával játszani....
Ez a CCC is új még nekem, eddig csak DD+ ati tray tools volt fent a 4870-eshez.Érdemes itt a CCC -ben beállítani a kép minőségét vagy maradjak a játékok lehetőségeinél?
Esetleg létezik ilyen "CCC gyorstalpaló" ?Elvileg nem is volt szándékomban vga-t cserélni, de ezt a 30.000.- Xtreme -t jó vételnek véltem...
végül is nem vagyok 100 fps-ekre vágyó, elég nekem a 60 is, de hogy ezt dx11 ben full hdben maxon viszi, hát ennek örülök. -
csillagkomp
tag
válasz
Alister71 #17918 üzenetére
Ez pedig valami bios, vagy szoftver probléma lesz. Átraktam a másik x16 slotba, ott pcie 1.1 8x os volt illesztő nélkül, úgy hogy üres volt a másik pcie x16 slot. Majd visszapakoltam az eredeti slotba, ott illesztő előtt csak x4-et, majd a ccc10.12 telepítése után x4 2.0-át írt a gpu-z 0.5. Tehát valami jumperes, vagy bekötési, vagy illesztős probléma lesz.
-
Gerisz
addikt
válasz
Alister71 #6021 üzenetére
óóóóóóóó
mintha az nv-nél nem lett volna ilyen csodadriver várás. ott is mindíg ment, hogy majd a következő milyen fasza lesz. Van itt vaj mindkettő fülén. Nekem ez az első ati-m de nem vártam arra, hogy majd az új driver. (mondjuk azért kíváncsi voltam mert mindenki azt mondta na majd az új)
Eddig gondom sem volt egyik oldallal sem. eddig. remélem a mai nem lesz ismét. -
subaruwrc
félisten
válasz
Alister71 #886 üzenetére
ott a lényeg.
pattoghatnak itt a zöldek hogy szar vagy valami. mutatni kell jobbat.
majd ha megjelenik az nv és alázni fog akkor majd azért lesz szar az ati mert hopp mindent elkezd féláron dobálni az nv-t meg nem lehet majd olcsóbban gyártani. pákk. ezvan. nem kell 1m2-es chipeket gyártani.az orosz mikrochip gyártása is azért maradt abba mert nem fért ki a gyárkapun...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Alister71 #881 üzenetére
én nem vitázom, csak nem vágom hogy miért mi vagyunk elfogultak
beszélgetünk a kártyáról a kártya topikjában. hűde elfogultak vagyunk juj. igaz is miért nem beszélünk a dx11-es nv kariról? hm? jahogy olyan nincs
Lauda
Nemreg volt egy 4890 oc-m, de utana se kophetett a 280-nak, ami egy eve piacon van.
éérdekes. nem vagy te rokona katt777-nek véletlen?
nála is minden ellentétesen működik mint a világon bárhol máshol.
lehet kikapcsolva hagytad az élsimit ahogy a gtx nél megszoktad és cpu limites volt a radeon
-
janos666
nagyúr
válasz
Alister71 #862 üzenetére
Igen, néha fáj a "lelkem" mások hülyeségétől is. Valami betegség lehet.
(Olvasd el újra, mert hozzászerkesztettem.)Na, hanem hogy az addig rendben van, ha egy cég szemtelenül le akarja rólad húzni a pénzed, de ne álljanak itt sorba nekem a fanboyok, hogy még meg is magyarázzák, hogy most is micsoda emberközpontú szeretetszolgálat még mindig az AMD, mikor a pillanatnyi helyzetban csak egy drága új szériája van, ami alig megy jobban, mint a régi teteje. Vagy olcsó legyen vagy jó, de ez most inkább egyik se, nem hogy kettőt egyszerre. Aztán még itt a magadfajták hsz-eit olvasni...
-
janos666
nagyúr
válasz
Alister71 #856 üzenetére
Ennek a hozzászólásnak most kib@aszott sok értelme volt.
Most ezé''a két percé, amiért két hónappal előbb jött ki, már mindján', ááá
GuB3Ra - Te mekkora felbontásban játszol? És kapcsolsz még AA-t is 2560-ban, mikor már kezd szaggatni a játék, csak hogy kihajtsd a kártyát?
Ez jó kis link, mert vannak FPS-ek is. Max 33, átlag már 25 alatt, az már nagyon necces, hülye aki így játszik AA-el... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest