Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
csillagkomp #17941 üzenetére
én is megnéztem - nálam x16@x16
gyanús
-
Alister71
nagyúr
válasz
csillagkomp #17917 üzenetére
A lapod topikjában próbálj meg még esetleg érdeklődni, bios beállítás nem szokott lenni ilyen jellegű, és szoftver sem kell hozzá semmilyen. Azt berakod a sinbe és simán 16x-osan kell mennie.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
csillagkomp #17915 üzenetére
Igen, az nekem is pontosan írta ki.
-
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17912 üzenetére
Vga bioszban nem is kell emiatt turkálni, ez szerintem a lap hibája lesz, előzőleg leírtam it kellene csinálnod. Ha egy másik régebbi kártyával is 4x-es sebességen megy akkor a lapot gariztatnám.
Mod : Általában jól írja ki . Gondolom a legfrissebb gpu-z van fent. Ha tesztet futtatsz /mondjuk 3d11-et/ kevesebb pontot kapsz egy hasonló konfighoz képest / a 3d11 topicban megnézheted/.
-
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17908 üzenetére
Tudtommal nem, de nem ismerem azokat a lapokat. Azért kellene egy másik kártya mert ha azzal is azt csinálja akkor a lappal van valami nyűg. Az is érdekes hogy ha mindkét 16x-os foglalatban lenne kártya akkor is 8x-os sebességen kellene futnia, nem padig 4x-en.
-
csillagkomp
tag
válasz
csillagkomp #17908 üzenetére
Az a probléma, hogy még az sem bizti hogy 4x-esen megy. Milyen progival lehet ezt rendesen megnézni? Minden alapon van, proci ramok vga és 17000 körül van a vantage pontszám..
-
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17905 üzenetére
Esetleg másik videokártyával meg tudod nézni, azzal mit ír ?
-
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17900 üzenetére
Azért kérdeztem mert van 4x-es is a lapodon. Próbálj meg a lapon egy clear cmos-t, ha úgy sem megy akkor passz.
-
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17896 üzenetére
Melyik foglalatban van a kártya ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest