Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
kucseranor
üzenetére
Talán mert 2*8-ba kéne bekötni a tápot neki?
2*8pőin van rajta talán nem hülyeégből! 
-
Cybertrone
veterán
válasz
kucseranor
üzenetére
Baszkuráltad a kártya biosát? Csak azért mert az afterburner abból olvassa ki a kártya órajeleit... Gyári biosban 900mhz-van akkor nyilván nem 850-en kéne mennie
A bioshoz nem szabad pitiszkálni, ha nem piszkáltál hivd fel az előző tulajt és finoman kérdezd meg tőle hogy mi a ló*szt csinált a cuccal 
-
Giot
addikt
válasz
kucseranor
üzenetére
A 10.11 Cata nem valami faja! Másrészt ha a lightning nem megy 900-Mhz-et vidd vissza az annyira van hitelesítve. Nem azért fizettél plusz pénzt a lightning logóért hogy ne élvezhesd az előnyét, és itt nem csak a +50 Mhz-re gondolok hiszen annak jelentősen többet is mennie kellene.
-
laca000
őstag
válasz
kucseranor
üzenetére
Akkor nagyon egyszerű,tedd vissza 850-re és ha nem szemetel,nem fagy akkor hagyd úgy és ne idegesítsen!
Szerintem nem fog fagyni!
Biosban "setup defaults" ha véletlenül abba is belenyúltál volna és kész.
Aztán majd lehet arról gondolkodni,hogy miért nem stimmelnek az órajelek mert szerintem itt az az eredeti kérdés.
De csak utána! -
laca000
őstag
válasz
kucseranor
üzenetére
Hát teszteld le azt a procit és kiderül instabil-e,de attól még mindig előfordulhat,hogy a hűtőd haldoklik mondjuk és nem a processzorod rossz.
Ugyanúgy Win7 64bit van fent nálam is.
A catalyst-et ugye nem babráltad?
A kártya új,használt?
A hűtése rendben van,nem zajos?
Tápod mekkora? -
laca000
őstag
válasz
kucseranor
üzenetére
Szerintem a catalyst-el egyáltalán nem lehet gond,ugyanez a driver van fent nálam is és ugyanezekkel a játékokkal játszom!
De milyen oprendszered van fent?
A kártyát úgy tetted be,hogy újrahúztad a rendszered? -
Cybertrone
veterán
válasz
kucseranor
üzenetére
Azért még próbáld meg a 2*8-as felállást de ez számomra egyértelmű ramhiba...

Más is használta az msi-nek ezt a kariját sima 6+8-ba és nem volt neki gond...! -
Laraxior
titán
válasz
kucseranor
üzenetére
nem ártana bedugni mind a két 8 pines csatit...
-
Alister71
nagyúr
válasz
kucseranor
üzenetére
Nekem az 5670 csinált hasonlókat, 2 napig szívtam vele, majd visszavittem a boltba ahol vettem és kicserélték. A másik tökéletes.
Az is néha még win alatt is elfeketedett. Játék alatt barna szerű kép jött be tele csíkkal, majd fekete háttér és csak resettel állt helyre. -
Cybertrone
veterán
válasz
kucseranor
üzenetére
Gariztatás!

Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2*8pőin van rajta talán nem hülyeégből!