Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
válasz
jilian #20009 üzenetére
én úgy használom ahogy a játék alapból beállította, 1920x1080 ban nekem 40-45 FPS amíg a skript megy aztán a futam kezdetén megugrik 55-60 FPS-re a 60 fölé a vsync miatt nem megy, szóval ua. kari és nekem több FPS egy gyengébb CPU-val
mag/memória arány ilyen nincs húzhatod csak a GPU-t is, de én pl. alapon használom így is bőven jó volt eddig mindenre, mondjuk nekem ssd-van meg szűz windows nem tudom mennyit számít -
kisza25
félisten
-
Alister71
nagyúr
válasz
jilian #19556 üzenetére
A Metro2033-ban pl. a játék menüjében lehet DX11-re váltani, talán a Stalker COP-ban is, Lost Planet 2 a játék indításakor választható a DX9 vagy 11, AvP 11-ben indul, BC2 szintén. Dirt2 és F1 2010 szintén 11-ben indul. De mondom rakd fel az MSI Afterburnert és pipáld ki a beállításaiban a monitorozást. Akkor megtudod minden játékról, hogy miben fut.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jilian #19533 üzenetére
Dirt 2-t nem néztem, amióta megvan a GTX, szal azt nem tudom, de pl a Call of Prypjatot tudom, de ez játékfüggő, de nem lehet a beállításokat nem megtalálni/elrontani
De lehet lehúzom Steamen és megírom, bár olyan gyorsan nem jön és csak holnapra tudnám a választ ott hol lehet beállítani a dx-et, ha lehet egyáltalán, de az is lehet, h ,ha dx 11-es vga-d van, alapból úgy indul, holnapra kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest