Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
janos666
üzenetére
az 5870 egy "telivér" grafikus kártya amit játékra találta ki, az az elsődleges funkciója, amit én abszolút helyesnek tartok, persze másodlagosan, korlátozottan képes 1-2 dologra ezen kívűl is(Ati stream, UVD, folding), ez jó hisz olcsó legyártani hisz nem egy böszme gpu, de ahhoz képest játékokban erős, ha szükség van rá olcsón is adhatják
a GTX 380 pedig egy "félvér" grafikus kártya lesz, ami jó lesz játékra is, de egyéb dologra is, sajnos emiatt nagy a mérete tehát drága, így az nv akkor se adhatja olcsón, ha akarná
ott a bibi hogy a legtöbb ember játékra vesz kártyát, nem holmi foldingolásra, meg vidótömörítésre, szal szép dolgok ezek, de egy videókártya elsősorban játékra való, minden másra ott a CPU, eltekintve 1-2% kivételtől, nagyon ritkán érzi meg az átlagember h nincs gpgpu-ja, ergo sztem a "játékos" kártyák terén monopóliumra törhet az Ati
az nvidia elvándorol a gpgpu piacra, ott is van pénz, de sztem az intel brutális ellenfél, óriási tőkével, csizmája sarkával tapossa el az nv-t
, én a helyükben az AMD-s fiúkkal kekeckednék inkább 
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, én a helyükben az AMD-s fiúkkal kekeckednék inkább