Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Beírtam az ssd topicba hogy ajánlottad az ssd vásárlást rendszer fejlesztés céljából.
"Sziasztok
Procit lapot akartam cserélni phenom ii X4 955 3.8Ghz,asrock 970 extreme 3.egy HD7870 mellett.
De tanácstalan voltam/vagyok így beírtam ezt a cpu-m topic-jába mire azt tanácsolták,hogy vegyek egy ssd-t mert sok pluszt jelenthet.
Nekem kicsit idegen a dolog hogy attól hogy gyorsabban tölt be az op meg a játék attól miért lenne jobb az fps teljesítmény.Az olvasási sebességtől vagy az op futásának felgyorsulásától?
Mert ha adott egy cpu meg vga adott teljesítménnyel akkor miért tudna többet grafikai téren egy ssd-vel?
Ha valóban érdemes SSD-t vennem akkor a játékok miatt 250-eset vennék mivel a 120-as op-1,2 játékkal megtelne.Akkor milyet lenne érdemes vennem?Ocz Vector 150-et találtam elsőre tűrhető áron de jó lenne ha lenne olcsóbb alternatíva hasonló teljesítménnyel.
Mit gondoltok a leírtakról?"Ezt a választ kaptam : "Az ssd által, csak gyorsabban fognak betöltődni a játékok, több fps-d nem lesz"
Így én azt vonom le ebből hogy gyorsabban tölt be az adott játék.Viszont én rendszert,teljesítményt (grafikait) szeretnék elérni...Ezek alapján az én igényemet az ssd nem igazán segítené nem igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged