- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #1899 üzenetére
M4A89GTD PRO/USB3 ha kell int vga
M4A89TD PRO/USB3 ha nem kell.
Crosshair IV tuninghozMellesleg, amennyit rá szánsz, abból én inkább ezt venném. Ennyiért Best buy, és innen az apróról meg túrsz 28k-ért egy x6-ot, és megvárod a bulldozert.
Turbo: Amennyiben egy alkalmazás, nem használ 6 magot, hanem pl csak 1-et vagy 2-őt, akkor azoknál feszültséget, és órajelet emel, ennek mértékét, laptól függően lehet változtatni illetve teljesen kikapcsolni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Esetleg a 1100T hez valami Asus deszkát tudnátok javasolni?
Felső közép kategóriába.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
mpierre #1897 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ha sikerül akkor ebbe ülnék át: ASRock 890GX Extreme4 és egy Phenom II X6 1100T de nagyon más a Bios a szorzók a feszkók minden én ebbe nem tudok eligazodni elsőre.Mi lehet a jó tanács egy kezdő AMD-snek? Minden automatán és ennyi?
Tényleg annyira bonyolultnak tűnik elsőre hogy félnék belevágni..
Szerk: Tudom nem AM3+ de arra később pályáznék amikor kiforrja magát.
-
mpierre
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #1896 üzenetére
Ez is egy megoldás.
Vagy kuporgatod a zsét még egy darabig, veszel egy jobb deszkát (AM3+), majd egy kisebb procit, aztán procicsere.
A tc teljesen automatikusan működik. Biosban enabledre rakod és hagyod hadd tegye a dolgát. -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Tehát akkor érdemes venni egy AM3+ os deszkát és várni a jó féle procikra.
Akár a "gyengébb" chipseten is érdemes AM3+ ban gondolkozni?
Bocsánat a láma kérdés miatt de ez a turbo technology olyan hogy bekapcs és ő emeli az órajelet és ennyi? Semmi mást nem kell tenni? -
X Factor
addikt
A cpu max 15*200-on ketyeg, mert az a legnagyobb szorzó, szerintem nálad bevan kapcsolva a Turbo és amiatt annyi.
Én 15*240-re beállítanám annyit tud alapfesszel is, Turbo-t kikapcsolnám én nem szeretem( de ez szubjektív), memória feszt fixálni 1.65-re, és 1600 köré beállítani a lehetséges opciók közül, nb és ht meg picivel lehet 2000 fölött ha bírja.
-
NerGo
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, vagyis a tapasztalat az még jobb lenne.
Szeretném kicsit összehangolni a CPU-MB-RAM-okat. Nem feltétlen szükséges a tuning, de egy kicsi belefér persze. Ha egy nagylelkű kolléga venné a fáradtságot és leírna egy optimális beállítást azt nagyon megköszönném.
A konfig:
Alaplap: Gigabyte GA-870A-UD3
Processzor: Phenom X6 1075T
RAMbó: DDR3 Kingston 1600mhzJelenleg a cpu 17*200-on ketyeg, a ramokhoz nem nyúltam, 24:6 arányban fut a ram-CPU
Ez így szerintem nem a legoptimálisabb, vagy?
-
Diablo18
senior tag
-
Diablo18
senior tag
az 5 ös
már 990 fx chipsettel jön -
beluschi
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #1870 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy most veszel egy Thubant és hozzá egy AM3+-os lapot, ez minimálisan lehet drágább, mint a Thuban és egy AM3 lap. Amit a minimális ártöbblettel nyersz, az egy későbbi bővíthetőség Buldozerre, ha már lemegy az ára.
-
X Factor
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #1870 üzenetére
AM3+ maga a lap nem drága(kb egyárban van egy 890-es lappal, tehát célszerűbb az újat venni) processzor árak felől meg passz.
Gigáról jókat hallottam de egy bizonyos VGA szériából gyártott sorozatos hibás termékek miatt nálam egy életre kivégezte magát. Ettől még akkoris jó lapokat csinál...
-
Lavad
tag
válasz
Monochrome #1876 üzenetére
koszi igen am3 a lap, igazabol hasonlo lappal rendelkezok tapasztalata erdekelne. bocsi az ekezetek miatt tablarol irok
-
Monochrome
csendes tag
Én egy ilyen[link] AM2+ -os alaplapban használom a 1055T-t, melynek a dobozán szintén rajta van (most a honlapon hirtelen nem látom), hogy 140W-ig bírja a procikat. Hiba nélkül megy, tökéletes (tuning nincs, nem is szándékozom).
Ja most látom, hogy AM3 a tied, nem is szóltam akkor -
Lavad
tag
Szaisztok !
Egy 1055T-s Prociban gondolkozom, jelenleg egy micros ASUS lapom van ami 140W -ig kezeli a AMD-s cpu-kat.
Kérdés, használható lenne-e ebben a lapban 3.4-3.6 ghz körül a 1055 ? -
Gyufaaa
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #1871 üzenetére
Én ezt a lapot használom már lassan egy éve és korrekt nagyon. Nincs gáz vele. Bírja a tuningot is, ha szükséges és az ára is jó szerintem.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha már itt vagyok ezt még belinkelem.
Ha összejönne a váltás akkor gondoltam kilépek az Asus korszakból.
Ő mennyire lehet jó vagy rossz döntés? Ismerősnek ilyen van és elég jókat mesél róla. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
beluschi #1868 üzenetére
Gigáról jókat hallottam de egy bizonyos VGA szériából gyártott sorozatos hibás termékek miatt nálam egy életre kivégezte magát.
Tuningolni talán a procit adott esetben de lehet hogy azt sem..
Ha összejönne akkor egy Phenom II X6 1090T amin gondolkoztam.
Lehetséges sőt feltételezem nekem egy AM3+ tokozás plussz a bulldozer még drága lenne.Köszönöm a válaszokat
-
X Factor
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #1867 üzenetére
Egyelőre a gigabyte-nak lehet kapni a 990(f)x-s alaplapjait, ha nincsenek különösebb igényeid egy ud3 is elég lehet.
-
beluschi
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #1867 üzenetére
Az attól függ, hogy milyen szolgáltatásokat, feature-öket /crossfire, tuning, stb/ vársz el a laptól, mert az AMD-s lapok gyakorlatilag mind kezelik az X6 procikat. Én már mindenképpen AM3+-os lapot vennék, mert így biztosított későbbi bővíthetőség a bulldozer irányába.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Kíváncsiságból kérdezném egy X6 os alá milyen alaplap a megfelelő mostanság?
-
Gergő0908
csendes tag
köszönöm a hozzászólásokat!
-
válasz
Gergő0908 #1861 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, annyi különbséggel, hogy i5 2500K-ban gondolkodtam, de egy AM3+-os alaplap biztosítja az utat a Bulldozernek, így hiába gyorsabb (részben) most az i5 és alig +6 eFt a különbség, én egy 1100T-t fogok venni. Az intelnél majd' minden generációval dobhatom ki az alaplapot...
Alaplapot jó felszereltséggel, jó áron Asrockot válassz. Nálam 890FX Deluxe5 lesz, de az már 40e.
-
mdraco
őstag
válasz
Gergő0908 #1861 üzenetére
Core i5-2400
Vagy megvárod a bulldozert, ha amd kell. -
Gyufaaa
veterán
-
Gergő0908
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy melyik procit ajánlanátok inkább ezekből?
AMD Phenom II X6 1100T 3.3GHz
Core i5-2400 3.1GHzHosszú távra tervezek és játszani is használnám.Én igazság szerint az AMD felé hajlok,de nem tudok dönteni és nem is értek annyira hozzá.Ha tudtok ajánlani hozzá alaplapot azt is megköszönném.Alaplap max.25ezer Ft-ig
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Gyufaaa
veterán
Skacok. NB frekit/feszkót és HT frekit mennyin használjátok? Nem plafonra volnék kíváncsi, mint inkább hétköznapi "hadviselet" és feszültség.
-
Asbee
veterán
Sziasztok
Jövő héten jön a x6 1075. Gyári hűtőről mi a tapasztalat? Tuningolni nem fogok, de ha határeset inkább beszerzek valamit, mire megjön.
-
mpierre
veterán
válasz
Gyufaaa #1849 üzenetére
Sajna lassan megy a tuning, mert az asszony gépe a szenvedő alany... Még nem néztem maxot.
Az NB frekit direkt vettem 2000MHz közelébe, hogy ne legyen gondja ezzel. Elég magas vid-je van a procinak, de ez van. Most a lapossal küzdök, hogy offset mellett nem tudok negatív feszt beállítani. -
szente80
aktív tag
Hamar megoldottam a problémát,rájöttem hogy a catalystben,teljesítmény menüpontnál,cpu teljesítménynél állítottam el,ott lehet állítani mire menjen vissza üresjáratban.
-
szente80
aktív tag
Arra valakinek esetleg van ötlete hogy annyira belejöttem a proci tuningba+fesz emelgetésekbe hogy mért nem megy le a proci freq ha nincs terhelésen?(Qool' n Quiet).Mindent vissza állítottam alapra,még vagy 3 fajta biost is kipróbáltam már.Lehet szét csesztem valamit a prociban?
-
mpierre
veterán
válasz
szente80 #1839 üzenetére
Újabban minden rendszer (intel és amd) szorzók segítségével állítja elő a különböző egységek órajeleit. Most már mindkettőnél van egy alap, amit szorozgat mindenféle szorzókkal. Az amd-nél ez az alapórajel (referencia) 200MHz.
Egy 1055T esetében ezt szorozza a proci 14-el így jön ki a 2800MHz órajel. Ezt a 200MHz-t szorzod meg a különböző ram sebességekhez is. (pl.: 1600MHz-hez, 8-cal).
Ha emeled a refórajelet, az növeli a sebességet, mindenhol. Na ilyenkor lehet, hogy a ram nem bírja a tempót (a ram lesz a sikeres tuning szűk keresztmetszete) és vissza kell venni a szorzóját egyel kisebbre. Vissza van osztva a ram...(szépen madzsarszkiul.)
-
mpierre
veterán
válasz
gyurczy #1836 üzenetére
Én iszom a szavaid...
Ez az első amd-s rendszerem, egy csomó dologról lövésem sincs. Eddigi próbálkozásaim megálltak 3,2GHz körül, de visszaosztott rammal, mert 1600MHz fölött bekékülök. (A ram 1800MHz-s Kingston LoVo, tehát nem ez a szűk keresztmetszet...)
Ergo segítenék, de még én se tudom hogyan...
Így marad a biztatás.
-
szente80
aktív tag
válasz
szente80 #1832 üzenetére
Most 4004mhz-ről írok neked.CPU/NB-nek adtam 1.375Voltot a HTLink Speednek 1.28Voltot
De mindegyiket autón hagytam,mármint a mhz-üket.Nem tudom mire rakjam őket.Ha most megterhelem és kék halál lesz akkor szerinted ennek a kettőnek a feszültségét emeljem mig nem stabilizálódik? -
szente80
aktív tag
válasz
gyurczy #1827 üzenetére
Akkor elsőnek,felteszem a szorzót 286-ra ez 4004mhz és adok neki 1.475Voltot
Vissza veszem a ramot 1525mhz-re mert 286-os szorzónál már 1902mhz-en állna,itt gondolom a feszültség nem is annyira fontos mert a ram 1600mhz-es.Cpu beállításoknál ahogy írtad egy kivételével mindent disabledre állítok.
CPU/NB Frequency: 1869,2136,2403,2670mhz
HT Link Speed: 267,534,801,1068,1335,1602,1869,2136,2403,2670mhz
Cpu/NB freq.-nél ráteszem 1869-re és ha nem megy lépegetek felfelé
HT Linknél indulok akkor ott is 1869-nél
Ezeknél viszont a feszültéget is kis lépésekben toljam fel ha kék halál lesz? -
gyurczy
őstag
válasz
szente80 #1822 üzenetére
CPU 1.55V szerintem rengeteg, 1.40V-al próbálkozz elsőre, aztán ha nem akarja az igazságot, akkor mehetsz feljebb. 1.425-1.475V között tudnia kéne a 4Ghz-et a procinak.
CPU/NB frekvencia ne legyen auto, állíts be valamit 2000-2600 között, azt tudnia kellene max 1.35V-on, ezt is állítsd be kézzel.
HT link 2000, vagy ha állítható, akkor kövesse a CPU/NB frekit 2600-ig (ha bírja a rendszer). A nem kerek FSB miatt valószínűleg ezeket az értékeket nem fogod megtalálni, keress valami közelítőt.
A neten fellelhető infók alapján el kell találni a CPU - NB/L3 - RAM - HT Link frekik megfelelő összhangját, hogy stabil legyen a cucc... na ezt meg ki kell tökölni.
CPU funkciók közül C'nQ-n kívül minden disabled legyen.
Ha lehet semmit ne hagyj auto-n, vagy álíltsd be az alapértelmezett értéket, vagy a húzottat, amit szeretnél.
Első tippem az, hogy az CPU/NB 2670 Mhz-en megy, és ehhez kevés a lap által beállított 1.349V.
Ha feléled a fórum, és valami baromságot írok bátran javítson ki bárki, tanuló időszakban vagyok, az utóbbi 1-2 hét utánajárása és gép piszkálás által szerzett tapasztalatok alapján osztom az észt.
-
gyurczy
őstag
válasz
szente80 #1819 üzenetére
Ezt a részét PÜ-ben inkább!
Hogy előrébb lépjünk a beállításokból tudni kéne a HTT link, NB/L3 és proci órajeleit, és a hozzá tartozó feszültség értékeket. Amit emelsz az referencia órajel, a szorzó csak lefelé állítható nem BE procinál. A kékhalál NB/L3 és/vagy RAM beállítás miatt van, fenti dolgok ismeretében tudnánk tovább lépni. Valszeg az NB/L3 frekihez kevés a hozzá tartozó feszültség érték, vagy a frekit csökkentsd (szorzóval), vagy a feszültséget. Hűtésre figyelj!
Ja és olvasd el a linkelt cikkeket, nyomtasd ki akár, és apró lépésekben haladj. 2 órámba telt, mire sikerült winboot-ot csinálnom a korábban beírt beállításokon, és a RAM - NB/L3 még mindig nem stabil...
260-as "FSB" felett nem kizárt, hogy a lapnak van vége, hiába menne a proci tovább. Nálam ez a határ 300-nál volt, de minden lap más.
-
szente80
aktív tag
válasz
gyurczy #1817 üzenetére
Most igy cpu 3738mhz,ram 1780mhz stabilan megy szépen,Sajnos a proci nem BE igy ha emelem a szorzót 267-ről felfelé a ram mhz is emelkedik.Gondolom az se bír ki végtelenséget.Bebotol a windows,de ha kis terhelést kap a gép kék halál.Számolgat ott valamit és ujraindul.Sajnos nem vagyok ebben a témában a topon.Nem nagyon mertem eddig feszültségeket emelgetni.A legtöbb míg eljutottam 4004 mhz és vissza vettem a ramot 1424mhz-re.Köszi hogy próbálsz segíteni.
-
gyurczy
őstag
válasz
szente80 #1816 üzenetére
szente80: Ez így elég kevés infó, konkrét beállításokat kéne tudni, illetve a hibajelenséget pontosabban körülírni. Post gondolom van. Windows bebootol, és ott hasal el, vagy winboot közben? Csak újraindul, vagy van kékhalál is?
Első sz-be be kéne tenni pár cikket/leírást, ami segítséget adna az ilyen problémáknál, gondolok itt pl erre, vagy erre, esetleg erre.
-
szente80
aktív tag
Sziasztok.Tudna nekem abban valaki segíteni hogy feltudjam húzni a procimat (1055T) stabil 4Ghz-re.Most 267-en van a szórzó 3738 mhz-en 1.55Voltal, a memória (6GB Kingmax DDR3 1600mhz) 1780-an 1.65Voltal.Mit kellene állítanom ahhoz hogy sikerüljön?Ha feljebb állítom a szórszót,a gép újraindul.Láttam sokaknál hogy a proci képes a 4Ghz-es teljesítményre.Corsair H50 hűtésem van rajta és Asus M4A88TD-V Evo lap.Előre is köszönöm
-
Monochrome
csendes tag
Idle 32 fok volt tegnap (elég meleg volt, légkondi nincs), még az új szellőztető ventilátorok nélkül.
Köszi a tanácsokat, szerintem nem bántom akkor, tűröm még egy darabig a hangját
Esetleg később egy komolyabb ventit teszek rá (túl nagy hűtő nem fér be, azért maradok a gyári hűtőnél) -
mpierre
veterán
válasz
Monochrome #1808 üzenetére
Amíg betölt a win, addig nem baj, hogy teker a kopter, sőt... Az x6 teljes terhelésen elég sok hőt fejleszt, ehhez méretezték a hűtőjét, persze az esetleges tuninggal nem számolva. Annyit tud is az a hűtő, de többet nem. Ha lecseréled, akkor win töltésekor előfordulhat az a szerencsétlen állapot, hogy túlmelegszik. (Nem tudom, hogy az amd procik rendelkeznek-e már hőfokvédelemmel, az intel ilyenkor lekapcsol.
) Ezen további házventi beszerelése sem fog segíteni. Az a levegő házba kerül, nem a proci bordájára, ott kell hűteni.
Ha az alaplap hőfokvédelme aktív, akkor figyelmeztet, mert el kezd vonyítani, hogy gáz van. Ha nincs bekapcsolva, akkor engedélyezd és 60°C állítsd. Ha vonyít, felejtsd el a korábbi ventillátort. Marad a hűtő csere, bár én inkább ezt javasolnám kapásból, ha olyan elviselhetetlen az a 60 másodpercnyi zúgás.
másik, nyáron se lesz nyerő a régebbi - valószínűleg kisebb légszállítású - venti. Alapból melegebb levegőt hajt keresztül a bordán. Ha van légkondi, az más. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Monochrome #1809 üzenetére
hát, szerintem az x6-os gyári ventije (ill. az egész hűtője) épphogy elég, sőt nálam 40foknál nemnagyon ment lejjebb a magok hőmérséklete (idle)...ezért is tettem rá egy "normális" hűtőt. Szóval ha kicseréled a ventit az lehet hogy méginkább lerontja a hatékonyságát a gyári hűtőnek. Próbáld ki, talán nem lesz gond, elég ha bios-ig elmész és ott megnézed a magok hőmérsékletét. Ha nem megy nagyon fel a vanticsere után sem akkor próbálhatsz windows indítással is. Előbb nyugalmi állapotban nézd meg a hőmérsékletet aztán ha stabil akkor jöhet a pribe blend teszt... ha nem éred el a 62fokot akkor akár hagyhatod is az "új" ventit. (megjegyzem hogy nekem 2órás prime után se ment 44 fok fölé a mostani hűtőmmel!!)
Amúgy ha nem barmolod szét a hűtőt a venticsere során akkor biztos nem lesz garanciális problémád ha esetleg egyszer arra kerülne a sor... Bár égett procit nem biztos hogy visszacserélnek....
-
Monochrome
csendes tag
válasz
Monochrome #1808 üzenetére
induláskor amíg "beáll" - úgy értem: míg beáll az alap fordulatszámra (programok betöltődnek, idle , C&Q visszaveszi alap fordulatszámra)
-
Monochrome
csendes tag
A 1055T gyári hűtő ventilátora elég hangos (induláskor amíg "beáll", meg terheléskor)...korábbi CPU-m 4850e volt. Szerintetek a ventilátort átszerelve a 4850e hűtőjéről -1055T hűtőjét megtartva- (halkabb sokkal) elegendő levegőt fúj majd? Nagyobb hűtőt nem akarok beszerelni, ezért csak a venticsere. A ház szellőzését további ventilátorokkal fogom javítani.
A hűtő vagy ventilátorcsere garanciavesztéssel jár? -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
CALINDA #1806 üzenetére
hát, mennie kéne 1600-on alap cpu beállítással. Nem nagyon értem hogy miért nem akar menni. Ilyen ramod van? Csak mert azt írja hogy 1.65v-on megy 1600-ba! Szóval nézd meg mennyi feszt kap a memo!
NB/L3 maradjon auto-n egyenlőre
-
CALINDA
csendes tag
válasz
Gaabbaa #1803 üzenetére
OCZ DDR3 PC3-12800 / 1600MHz / Gold Edition / Low Voltage / 4GB / Dual Channel ramom van, de valamiért nem tudom futtatni stabilan 1600 on (megfagy a gép, fekete képernyő, aztán vagy visszajön vagy újraindul). Ha feljebb veszem a processzori frekijét akkor van rá esély hogy menni fog stabilan 1600 on? Meg az NB/L3 at hogyan állítsam be?
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
CALINDA #1801 üzenetére
hát, az 1066 és az 1600 között azért van némi különbség!! Milyen a ram alapból? 1600-as? A cpu tuningot meg úgy csináld ahogy te is leírtad, szépen lassan kezd visszavenni 1,4v-ról amíg prim stabil marad. Ha nem megy akkor mehetsz feljebb csak arra vigyázz hogy a proci ne legyen 62foknál melegebb mert akkor agyő neki!
Amúgy is érdemes auto-ról átállítani a feszt valamiértelmes értékre. Nekem pl. 3ghz-en megy az X6 1075T és 1,1v-ra van levéve a fesz. Itt mégstabil mind a 6 mag, ha lejebb veszem akkor szépen elkezdenek lekapcsolni sorban...
Nekem 4232Mhz volt eddig a legtöbb amit adtam neki, azt is 1,4-on tudta, szóval ha felmennék vele 1,5-ig akkor tuti elmenne 4,5Ghz-en is. csak nem akarom kínozni.... de majd egy teszt erejéig lehet kpróbálom!
-
gyurczy
őstag
válasz
gyurczy #1799 üzenetére
Csak nem bírtam magammal, és szerváltam egy 1100T-t. Iszonyatosan nyűgösnek tűnik a kicsike, valami miatt 2000 felett még nem sikerült stabilizálni az NB/L3 frekit, bármit állítok be, ami nem ez vagy BSOD, vagy prime fagyi/hiba. A magok 4000-en elszaladnának, de az egész cucc valahogy nem adja ki...
Szopóág.
-
CALINDA
csendes tag
válasz
Gaabbaa #1800 üzenetére
3.3 GHz alapból az 1100T, tehát 16.5 es szorzó. Nem nagy mértékben akarom húzni, CPU COOLER Arctic INTEL / AMD Freezer 13 -el hűteném. Azt mondod akkor ha 20 as szorzóra teszem ami 4 GHz, akkor autóról a feszt állítsam 1.4 V ra, és ha futtatja, akkor addig csökkentsem a feszültséget, amíg működik? Vagy ha meg nem működik 1.4-en, akkor meg óvatosan feljebb. Meddig mehetek ezzel a hűtővel? Meg befolyásolja az a RAM órajelét amit elbír, hogy mekkora feszen van a proci? Mert most a gépemen csak instabilan tudja futtatni az 1600MHz-t (korábbi kommentjeim), 1066 on nincs vele semmi baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest