Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #3398 üzenetére
Nem értem miért veszik olyan "sokan".
erre szoktam volt kérdezni, hoyg nem érted, vagy csak nem akarod megérteni/elhinni...
lehet, hogy csak jó valamire az a proci, ki tudja?! holott a tesztek nem azt mutatják...
így vagyok az X6-tal. sokak szerint lófact nem ér játékra. hát, nekem eddig nem ez a véleményem -
Wasp91
aktív tag
Sziasztok!
Cooler Master Hyper TX 3 elég lenne-e egy 1055T-hez? Vagy combosabb hűtés kell? -
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #3394 üzenetére
A kihozatal nem elég a kereslet meg nagy. Nálam nagyon leszerepelt ha hozzám vágnák se kellene. Pedig fanatikus amd-s voltam. Nem értem miért veszik olyan "sokan".
Wasp91
A tx 3 semmiképpen nem elég egy komolyabb tuningra! Ha 3.8 4 ghz a cél felejtsd el gyorsan. Ha alapórajelen akarod járatni elég. -
-
apollo12
veterán
na úgy néz ki 1.38volton 4.25ghz stabil lesz
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
->Raizen<- #3389 üzenetére
próbáltam, de úgyan annyit bír a hűtő, nem többet
de végül is mind1, úgyis alapon járatom a procit, úgy meg hűti rendesen. max 50 fokig megy a kupakhő...
-
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
ricshard444 #3386 üzenetére
sajna nem
pedig 2db venti is van rajta, sőt a házból egyből kiszippantja a meleget egy 3. venti, sőőőt a házba meg még egy ( 4.) pumpálja be.... este lefotózom
és mégis melegszik mint a disznó... lehet a lefogatással van valami para, bár nem hiszem mert jól megnéztem mindent....
-
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
ricshard444 #3383 üzenetére
hát, 1.55v-on 4200-ig ment, ill. ezzel még felállt a win, és valid-ra megvolt a cpu-z. De prime95-el már nem mertem kipróbálni mert piszok hamar átlépte volna a 62fokot.... sajna nem valami jó hűtőm van....
többet vártam volna tőle.... (mármint a hűtőtől)
-
apollo12
veterán
válasz
ricshard444 #3380 üzenetére
ugyan úgy 62Cfok a max hő mérséklet ??
-
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
ricshard444 #3380 üzenetére
Én is próbálgattam a 1090BE-t, és viszi a 4gigát 1,45v-on! csak nagyon melegszik.... (bios 1,4v de win alatt feltolja 1,45v-ig
)
-
-
apollo12
veterán
heló ismerősöm most vett egy 1090t procit, és azt szeretném megkérdezni hogy mennyi feszt lehet nekik adni, 4.0ghz stabilan el akarjuk érni, mindenképp vagy még többet is, egy corsair h100 hűtjük éppen
-
dunc
nagyúr
Szerintem annyira nem ronda.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
->Raizen<- #3373 üzenetére
sokat utazok, és kell a gép mert esténként mindig játékkal telik el egy pár óra!
notiból meg vagy fél milla lenne egy olyan amivel játszani is lehet...
-
Gaabbaa
aktív tag
szerintem se nagyon éri meg a bull. nem sokkal erősebb az x6-nál viszont jóval drágább...
Én 30k-ba tudtam beszerezni a mostani 1090BE procim, ami szerintem baráti ár érte, főleg hogy garis még 1 évig... vettem mellé egy nv 550ti karit és így meg is oldottam a játékigényem legalább 1 évre. Rájöttem hogy felesleges ettől erősebb videokarit venni, mert a 30-40fps így is megvan (1440x900) és a fogyasztása is minimális az egész gépnek ~300W.Jelenleg alapon pörög az X6 és úgy érzem nincs is értelme feljebb tolni (próbálgattam több játékban is hogy hoz e valami többletet a 3,2ghz vs. 4ghz, de semmi kül. nincs, max. 1-2 fps, azért meg nem éri meg). Inkább minimum feszen járatom, így hűvös, és halk a gépem pedig már nem vizzel tolom hanem mezei légkavarókkal.
Azért egy bulldozert mégis csak beújítottam
ŐT
-
kungzi
veterán
válasz
->Raizen<- #3368 üzenetére
karácsonyig változhat a helyzet
-
kungzi
veterán
válasz
ricshard444 #3366 üzenetére
miért? bár ez még erősen múlik azon, hogy a mi drága jó forintunk mit fog produkálni
-
-
kungzi
veterán
én úgy voltam vele, hogy veszek egy 1100t-t, de utána meggondoltam magam és karácsonykor meglepem magam egy fx 8150-el
-
kavics325i
őstag
válasz
->Raizen<- #3361 üzenetére
Láttam árulod a géped
-
válasz
->Raizen<- #3361 üzenetére
A bull de nem gyozott meg egyaltalan. Ha magonkent +40-50% lenne a PH2hoz kepest akkor az duborogne a gepembe. De inkabb vettem egy G27t es elvezem az X6m
-
->Raizen<-
veterán
válasz
ricshard444 #3359 üzenetére
Megveszed az x6 1100t-t onnan már nincs hova tovább!
Ha am3+-os lapod van veheted a 300w-ot fogyasztó nulldózert.
Én platformot cserélnék de nem tudom sikerül e. i7 2630qm. -
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #3359 üzenetére
bingó. nekem is ezért van X6 az X4 után
-
-
apollo12
veterán
válasz
ricshard444 #3357 üzenetére
hát nálam csak rosszabb volt a 6magos ugyan azon mhz en sajna
-
-
apollo12
veterán
válasz
ricshard444 #3354 üzenetére
mért nem bullt veszel, bf3 már kedveli 40ért fx6100 van már, és még a 5ghz is mehet neki 24/7ben
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #3354 üzenetére
én is ott álltam meg. AUTO beállításokkal 24/7-ben 3,7-en hajtom.
több mint elég nekem. -
válasz
- = Zk = - #3353 üzenetére
Még mindig a számok hatalma
Persze ennél több is van a háttérben
Sok ember van akiknek megáll 3800n. Pedig nincs rossz alaplapjuk
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #3352 üzenetére
mihez kell 24/7-ben 4GHz?
...
pusztán kíváncsiságból kérdezem -
Holnap rendelem a procimat. Végülis még nem dölt el, hogy 1100 vagy 1090 lesz, de végre megcélozhatom a 4ghzt 24/7re
-
apollo12
veterán
heló érdekelne egy jelentkező, akinek megvan a battlefield 3 eredetibe
teszt et szeretnék már pedig a Caspian Border mapra, nálam csak azon a mappon zabálta a procim 100% osan érdekelne hogy érdemes e váltanom 6magosra
remélem van rá jelentkező
-
X Factor
addikt
válasz
- = Zk = - #3349 üzenetére
ja, ezek engem sosem izgattak, csak maga a hardver
-
X Factor
addikt
válasz
- = Zk = - #3347 üzenetére
2gigás kell és gondolom nem ref hűtős ?
-
X Factor
addikt
válasz
KisTopi95 #3342 üzenetére
Bármit kihajt, én 5870cf.hez használtam.
- = Zk = - Ja, kár h. így minden drágult, anno én még azt hiszem 42ért vettem februárban, cf ben próbáltam, de aztán kellet a pénz ugyhogy az egyik karitól megváltam, de hát így is visz mindent úgyhogy nem panaszkodom
leonel itt is grat
-
leonel
aktív tag
válasz
X Factor #3334 üzenetére
Sajnos, hiába a tuning - annyira nem lehet elöl végezni.
Sandy és a Gulf uralja az elejét. Viszont ha a proci ár/pontszám is mérvadó lenne - akkor más lenne a helyzet.24596 3dmark06
Bár itt a Vga miatt bizonytalan vagyok az eredményt illetően. -
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsotokat kérném. Mostani procim egy 555be@x3. Őt szeretném majd lecserélni. Gondolkodtam a bulldózerben, de annyi pénzem sem sose lesz
. Melyiket érdemes inkább megvennem? 6 magos Thuban vagy 4-6 magos bull?
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #3325 üzenetére
jah, azt tudtam.
...
-
Zohan volt az illeto. Nemtudom miert nem mondta hogy o az...
-
-
X Factor
addikt
válasz
ricshard444 #3321 üzenetére
Veled biztos, soha nem üzletelek
-
Tudjatok mi a szopatas? Amit velem csinalnak...megint lebeszeltem egy emberrel a procit erre mara otis kibannoljak. WTF?! ?! Es akkor ne legyek ideges.......
-
- = Zk = -
félisten
ez valahogy eléggé nem hihető számomra.
nyáron behozta X összegért. eladja X+haszonnal (legyen ez Y)
telik múlik az idő, és lám a deviza drágult... mit tesz? emel? miért? vajpn miért?!
és így lesz Y+Z, amiben a Z a devizaáremelkedést jelzi. és ez szépen kihat(ott) az Apró részlegre is. nagy örömömre.de ha ezt nem hiszed, akkor magyarázd el nekem, hogy nyáron hemzsegtek a 18-19k körüli 5770-ek. most 20k alatt nem látok. és ez csak 1 példa
-
aginor
veterán
Ekkora baromságot öreg.
Látszik fingod sincs az IT kereskedelemhez. Azzal a 4-6%-os marginnal akarnak téged meglopni, mennyre igazad van. Ez nem bútoripar vagy vendéglátás ahol röpködnek a 100-200%-ok. Nincs Magyarországon olyan nagyker, aki hónapokra készletezne komponens árut, pont az árfolyam ingadozás miatt. Mert most ok, hogy jelen helyzetben nyerészkedhetne, de többször változnak az árak lefelé, amikor viszont az általános árrésénél jóval többet is bukhat.
Erről ennyit, kérlek ne terjeszd a hülyeséget. -
FireGL
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3317 üzenetére
Csupán haszonszerzésből, amit már régebben kifizetett(behozott) a kisker/nagyker az akkor aktuális forintárfolyamon az most is ugynannyit ér forintban és Te forintban fizetsz érte...
Ha kb 1 hete hozták be vagy tegnap akkor már jogos az emelt ár, mivel ők is több forintot fizettek érte. -
FireGL
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3314 üzenetére
annak az 5770 kártyának ami 2-3 hete, vagy hónapok óta ott porosodik a kisker polcán vagy a nagyker raktárban semmi köze nincs a deviza árfolyamokhoz, nem azért lett most drágább
-
Még mindig keresek 1090 v 1100s X6t
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kavics325i #3310 üzenetére
emlékszem, mikor 19-20k-ért osztogatták az 5770-eket nyár közepén. amit ellehetett hozni 18-19k körül. mostmeg felba..zák 22-25k-ra?! naneee, vicc
nem ér annyit szerencsétlen kártya. újonnan sem ,de sajnos ez lett az ára a devizabazdmegnek(#3311) kavics325i
Nem. -
kavics325i
őstag
válasz
ricshard444 #3312 üzenetére
mert én azt kalkulálom 30 körülre
-
válasz
kavics325i #3311 üzenetére
Nem
-
kavics325i
őstag
válasz
- = Zk = - #3309 üzenetére
a 6770 jobb mint a 6850?
-
kavics325i
őstag
válasz
- = Zk = - #3309 üzenetére
na én mondjuk nem tudom az árakat
de láttam meg annyira nem drágáltam.de ha enged belőle meg elviszi hozzád akkor tök jó..
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kavics325i #3307 üzenetére
only BP, és max 19k-t adok érte. többet nem ér sztem.
ha azt nézem, hogy a 6770 30k, akkor meg sem kéne lepődnöm az ilyen apró árazáson -
válasz
kavics325i #3307 üzenetére
Most nekem linkelj be egy eladó 1100T-t varázsló
-
kavics325i
őstag
válasz
- = Zk = - #3272 üzenetére
[ez]nem jo neked?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #3297 üzenetére
passz!
face-en mutogatták az ökörködéseit. -
X Factor
addikt
válasz
ricshard444 #3300 üzenetére
Ott már leginkább szerencse kérdése, anno én is filóztam rajta, de több pénzbe kerül mint amennyi teljesítményt nyer az ember.
-
válasz
->Raizen<- #3303 üzenetére
Mondjuk igen
De amég 1.4V alatt megy a proci addig a fogyasztas se no annyira
-
->Raizen<-
veterán
válasz
ricshard444 #3302 üzenetére
Az a jobbik eset csak bírja az alaplapod kakaóval.
-
válasz
->Raizen<- #3301 üzenetére
De most nem a fogyasztas a fő szempont
-
->Raizen<-
veterán
válasz
ricshard444 #3300 üzenetére
Már 4 ghz-n is extrém módon megnő a fogyasztása az x6-os procinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest