- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
válasz
antikomcsi #398 üzenetére
ez tuningolva 4,1ghz-re szerintem nem mondható "iszonyatos" melegedésnek...
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #398 üzenetére
Na de nem mindenki "cibálja". A gyári értékeire írta ezeket a jelzőket gondolom.
-
antikomcsi
veterán
-
Eddie141
senior tag
Hát igen, és ez pont jól is van így, mert szerintem elég átgondoltatlan, és logikátlan az intel jelenlegi árpolitikája.
Igen kevés kompromisszumot kell kötnie az embernek, ha rendelkezik már egy 4magos amd rendszerrel, és 6ra akar váltaniNem sokmindent kell jó esetben lecserélni. És közel sem 1000Dollar mint az intel 6magosa
Hajrá ismét AMD!
-
fanti
addikt
Hát akkor igen népszerű lesz ez a procicsalád (X6)
-olcsó
-gyors
-fizikailag 6 mag
-alacsony fogyasztás
-alacsony hő
-kezeli a ddr2 memóriákat is
-stb.Én nem akarom bántani az intelt, de a processzoraikat most hamarosan jócskán le kell árazniuk.
Ott van pl. az i5-750, amit ki venne meg 45-ért, ha 55-ért 4 helyett 6 magot kap.
Vagy ott van az i7-860 amit ki venne meg 70-ért......mostmár. -
helkis
veterán
válasz
- = Zk = - #387 üzenetére
az "up to 1066mhz" azt jelenti, hogy a DDR2 szabvány összes ramját kezeli egészen a legutolsó szabványig, ergo 800-al is menni fog..
-
fanti
addikt
PH-s tesztet !!!!!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
salytmasztor #385 üzenetére
Ugye ugye
Gyufa úr:
Hát, ha ezt a 800as ddr2 mizériát meglépik, akkor xarban leszek erősen! -
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #373 üzenetére
Egy cipőben járunk. Bár inkább már AM3-ra kéne váltani.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
- = Zk = - #384 üzenetére
Igaz nagyon talalo peldat hoztal fel, de talan a tesztnek megsem 1:43949268 az eselye...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
salytmasztor #383 üzenetére
Azt hittem nyertem a lottón. De nem
-
salytmasztor
aktív tag
Azt hittem legkesobb a hetvegere lesz PHs teszt.
-
Gorneck
legenda
Miért is? 200mhz miatt?
4 vs 6 mag + TC...már meg is volt ez előrelépés...nemtom miről beszélsz...nekem nem kell húzkodnom a gépet, hogy gyors legyen...SSDvel tolom...nincs szűk keresztmetszet.
Ha meg 10-15tel olcsóbban kijönne egy 35, akkor miért kéne +10-15-30k-t fizetnem? Én nem te vagyok...
Én magasan fosok az amra2 bughalmaz fpsére...2,6tal is szépen fog menni minden, ahogy eddig is ment 2,8on. Ami meg nem fog menni azzal nem játszom ez ilyen egyszerű...
-
- = Zk = -
félisten
Nekem is 800as ramjaim vannak. Ha cserélni kell, akk nemhiszem hogy lesz tubákom.
Vagy váltok am3ra akkor már. -
Gorneck
legenda
-
sysrq
őstag
BE csak a 1090T-ből lesz?
-
RI/OS
addikt
Az expertben van raktáron 1090T illetve 1055T.
Az árak, amiket korábban linkeltem a topikban, nem változtak. -
Gregorg
tag
Ahogy elnézem a top proci a I7-es 920 kiütésére és talán a 930 megszorongatására lett belőve.
-
Gr3ddy
tag
Tényleg jó lenne már egy ph! teszt.
Viszont segíthetne valaki, ddr2 memóriátcsak az 1066- és fölötte kezeli le?
Jó lenne a ddr2 800+ memóriáimat megmenteni -
HaZsolt
őstag
Lesz benne technológia újítás. Turbo Boost. Annyival fog eltérni a 955-től, hogy ha csak kevés mag kap terhelést akkor az órajelei megugranak pár száz Mhz-vel (400). Ja meg persze azt a maradék magot is kinyithatod ha szerencsés vagy
-
szatocs
őstag
A 960T-ben lesz valami technológiai újítás, ami mondjuk játékban egy 955 fölé emelné? 4v4 maggal tekintve. Mert az lesz a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni a 2, ugye a fogyasztások is hasonló szintre lesznek csökkentve, így abban sem lenne különbség.
-
Lacc88
senior tag
válasz
- = Zk = - #344 üzenetére
1. nem vagyok hülye
2.azért is kérdeztem , mert eladom az i7-et a ramok miatt is , mert nem fogok bele venni 40 K-ért , és vagy az i5 vagy az amd x6 , de rájöttem , arra hogy jobban járok az i5-el vagy az i7-860-al , mivel ezek elá tudok lapot venni 22-25Kért + normális áron ramokat is , ellenben a 920-al ...subaruwrc : ezért is kérdeztem
-
Lacc88
senior tag
Gyerekek most i7-em van , érdemes AMD 1055T X6-ot venni ? Mert most tudok venni jó áron (42K)
-
Komplikato
veterán
-
old gray
addikt
Thuban@6700MHz: [link]
-
subaruwrc
félisten
namivan vettmá valaki?
jövő csütörtökön nitrozom a 955BE-t ( bár ez senkit nem érdekel, de kikívánkozott )
-
mpierre
veterán
válasz
Komplikato #331 üzenetére
Erről, esetleg linket?
-
HaZsolt
őstag
Q2 Második negyedév
-
robyeger
addikt
válasz
Komplikato #331 üzenetére
955T nem lesz, csak 95W-os turbo nélküli Phenom II X4 955, amiben rejtett magok se lesznek.
Ezek várhatók: -
Komplikato
veterán
Kissé sokkalom a magyar árakat. Taiwanban 218USD az 1055T, Japánban meg 22.000 yen.
Persze van ám kisebb 6 magos is, mint az 1055T.Meg nem mellékesen van ugye X4 955T, ami sokkal olcsóbb és ugye nem biztos, hogy UCC bekapcs után nem lesz 6 magos
OCW infók alapján nem csak 890GX/880G + SB850 kombóval, hanem egy "sima" 785G + SB750 alaplappal is sikerült már a 6 magosítás ...
-
kisza25
félisten
válasz
- = Zk = - #328 üzenetére
ha a +4mag meg lesz, a szorzózár ki iktatása már nem jelenthet gondot
ha kész van megy az apróba, sempron 1090T néven keresd
természetesen BIOS-t mellékelek hozzá(ez magától értetődik) -
mpierre
veterán
válasz
- = Zk = - #324 üzenetére
Előtte még megnézem, hogy mit fut azonos órajelen - esetleg 6 szálon - az i7 920-szal.
Aztán, akár mehet is a levesbe...Jó áron...
Ha meg tetszik, akkor az athlon II 630 megy úszni.
-
kisza25
félisten
válasz
- = Zk = - #326 üzenetére
minden eladó, csak meg kell találni az árát
kicsit 1055Tára alá tudok menni -
kisza25
félisten
sokat vacakoltok aktiválok még4 magot a sempronomban
-
mpierre
veterán
válasz
- = Zk = - #321 üzenetére
1055T-vel ér nevezni?
-
Overlocker
veterán
-
Gorneck
legenda
válasz
- = Zk = - #318 üzenetére
Amíg ti járatjátok én megrendeltem a sajátom...
-
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = - #315 üzenetére
már mindenki dobálja a nitros eredményeket baszod, így nem lesz vicces
-
keIdor
titán
Egy haver Strasbourg-ban él, nemrég beszéltem vele, ő is hardware geek, mondta, hogy ott már van 1055T meg 1090T is.
Ha jól emlékszem 189 és 307€-t mondott. Kérdezte vegyen-e nekem, de nekem ráér... lesz az 1055T 40k is. -
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = - #310 üzenetére
addig nem várok az első kettővel
a thubanra fullig töltöm a dewart
-
salytmasztor
aktív tag
Elso tesztek:
[AnandTech]
[HotHardware]
[PC Perspective]
[Hexus]
[Legit Reviews]
[TweakTown]
[TechSpot]Engem Bad Company 2 teszt erdekelt a legjobban.
Egyedul ez hasznalta ki normalisan a 4 magot jatekokban.
Ugy nez ki a +2 magot is tudja haszositani, mert altalaban az i750 alatt vegzett, de BC2-nel megelozte azt a 6 mag miatt.Ha az i750 nem elozne meg a tobbi tesztben nehol sajnos eleg durvan, akkor mar rohannek is venni x6-ot, de egy jatek miatt (hiaba ezzel jatszom a legtobbet mostanaban es ebbol akarok ugye minel tobb FPS-t kisajtolni), nem tudok donteni hogy vegul melyiket vegyem meg...
-
subaruwrc
félisten
szal te tudod akarsz é nitrózni
ez nem kérdés, bármit megnitrozok ha érdemes, csak szeretném olyan procira locsolni a drága anyagot ami meg is éri. léggel elért órajelből nemnagyon lehet következtetni ...
mondjuk a kis sempront meg a sajátomat, egybe lezavarni már lehet megérné.
RI/OS?
-
- = Zk = -
félisten
Vajon a ph mikor kap 6 magos leo-t tesztre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest