Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
sintér_07 #2384 üzenetére
Attol meg nem hibas ha abban a hardware-kornyezetben nem megy alapfeszen. A JEDEC rendszerint alalovi a szabvany feszultseget, a gyartok meg nem is nagyon gorcsolnek rajta.
#2385 kzkz: Az a fesz az NB-nek azert meleg es ertelmetlen is, ha az NB nem birja a gyurodest akkor mukodes kozben lesznek gondok.
#2386 sintér_07: D-Sub-on van a monitor?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
echterion #2327 üzenetére
Alt. amig nem mesz nagyon le a szorzoval megy a C'n'Q. (Nalam ugy remlik 24-es szorzonal pukkant meg.) Az IGP miatt nem erdemes elborult HC-t beallitani, hacsak nincsenek mellette extrem RAM-ok ugysem kapsz kiegyensulyozottan magas teljesitmenyt, pont kritikus helyzetekben fog ugyanugy kapitulalni szerencsetlen.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#92888064 #2314 üzenetére
A 3500MHz-hez 145-os HC-re van szukseged, azert ehhez kell a mazlifaktor eleg rendesen, es az IGP meg ezzel a HC-vel is csak 640MHz-en fog jarni, ami nem rossz, de alig valamivel tobb egy A8-as alaporajelenel.
Ha diszkret VGA-t tervezel akkor nem FM1 kell neked, sok vele a szivas es zsakucca, nincs fejlesztesi lehetoseg. -
VaniliásRönk
nagyúr
A "p" a 24 utan az gondolom picture (per second). Ami nem is 24 hanem 23,976, csoda NTSC szabvany. Kb. annyira jo mint a 115V-os halozat, a laprugos merev hatsotengelyes futomu stb., de ezek szeretnek ragaszkodni az anakronizmusaikhoz es persze erveik is vannak hogy miert jo megragadni a kokorszakban.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Lalikiraly #2291 üzenetére
Sz**e-h***e vesz valami szutyok VGA-t hasznaltan es levan a gond. Ha akar dGPU-t akkor FM1 eleve felejtos, de IGP-s AM3+ lapban sem gondolkodnek.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Tibor_560sec #2278 üzenetére
Konkretan azt az alaplapot kell venned ha FM1-et akarsz tuninggal, nagyjabol egyedul a Gigabyte rakott ossze epkezlab lapot erre a platformra.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
xAttilax #2025 üzenetére
Jelenleg en akkor sem vennek Llanot, noha amire kell arra jo, sot. Ellenben gyakorlatilag mindenrol le kell mondanom ha tuningolni akarok es a Trinity sem fog menni az alaplapomban. Nem mintha az barmilyen problemat is megoldana. Az ANUS megadta a kegyelemdofest a gyatra A75-os hidnak. Talan az A85 egy Trinityvel... de azt majd csak akkor ha mar van vele tepasztalat es tenyleg jo.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha auto-n hagyod a memoria beallitasait, akkor alacsonyabb orajelre allitva szorosabb idoziteseket lo be a BIOS, csak a jovore tekintettel mondom, ha tuningolsz, akkor idozites ne legyen auto-n soha, mindig tudd mennyi az annyi.
Az ANUS lapom teljesen antituning ha a SATA AHCI-ban van, RAID tombot meg tuti nem mernek raereszteni tuning mellett a retek A75 deli hidra ha nem dobna BSOD-t akkor sem. Az USB3 sem megy tuning mellett, sot, ha engedelyezve van akkor minden inditasnal hibauzenetet kapok, hogy nincs PCI-E VGA. (mik nem vannak, tenyleg nincs...)
Tuninghoz annyit, hogy nalam makacskodott a gep, vagy egy tucatszor dobott BSOD-t IDE modban is, aztan gondolt egyet, es osszeszedte magat, azota egyszer nem indult elsore egy aramszunet utan.
Nekem anno Oli segitett, leirom nekem miket kellett szoszmotolni a BIOS-ban:
- minden felesleges integralt szutyi/kimenet le lett tiltva
- IGP/IMC/NB fesz +0.2V
- RAM 1.7V
- SB miegymas ami 1.1V-on megy 1.2V-ra
- CPU tapvezerles agresszivabbra allitasa
- VDDA 2.5V-rol 2.6V-ra
- minimalis VCore emeles csak a miheztartas vegett -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
echterion #1893 üzenetére
Egyreszt eladasnal vagy van meg ra gari, vagy nincs, nem tudjuk. Es attol, hogy adott alaplapban nem megy a RAM alapfeszen meg nem hibas, ugy meg 3 nap utan nem kotelesek cserelni. Max. valamennyiert beszamitjak ha jofejek es rafizetessel vehetsz masikat.
#1900 menyus11: Nem artana figyelembe venni a tap teljesitmenyet sem, mert az A8-3870K valoszinuleg nem eszik 100W-ot maximalis terheles mellett sem, de 65W-nal garantaltan tobbet fogyaszt, es akkor az egyeb alkatreszekrol meg szo sem esett. Ez egy 65W-os tap eseteben problema...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
echterion #1839 üzenetére
Ez alaplaptol, BIOS verziotol is fugg. Minden esetben lutri. A JEDEC szabvanyokat a memoriagyartok egyebkent is mindig telibe****jak. DDR eseteben en egy db. alaplappal nem talalkoztam, ami szabvany 2.5V-ot adott a RAM-nak, mind 2.6V-on jaratta oket. DDR2 eseteben a fapados deszkak kerdes nelkul 1.9-1.95V-ot lottek be, mert nem volt lehetoseg allitasra, 1.8 V-on meg meg se nyekkent egyik sem, de a legtobb esetben 1.95V is keves volt, 2.0-2.1V-on voltak biztonsaggal hasznalhatoak az atlag es a tuning modulok egyarant. DDR3 eseteben sem talalkoztam meg olyan memoriaval, ami szabvany feszen problemamentes lett volna. Ezek utan szerintem tokeletesen mindegy, hogy ker-e plusz feszt az adott modul vagy sem. Adsz neki es elfelejted az egeszet, minek rohangalni memoria utan?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
audi100td #1752 üzenetére
Majd megtanulja amikor megadjak magukat a forrasztasok vagy a kondik. Normal hasznalat mellett is hullanak 1-2 even belul.
#1751 doom3do: Jol ertem, hogy notira akarsz ramenni kisfelxszel? Az, hogy barbar dolog, a kisebbik baj, de a hutest gyakorlatilag kinyirod, mert megszunik a szellozes.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
echterion #1739 üzenetére
A dual graphics is csak Crossfire, semmi extra nincs benne azon kivul, hogy DX10+ fel van keszitve az asszimetria kezelesere, de ettol meg a korabbi CF modok mehetnek DX9-ben, csak a skalazodas lesz pocsek. Mondjuk eleve nem voltam hive a tandemnek soha sem, nincs garancia a mukodesre.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
echterion #1594 üzenetére
Nalam egyszer 17 oran keresztul hiba nelkul ment, aztan inditottam volna mellette egy Firefoxot es instant resetelt a gep... en a magam reszerol azota nem futtatom fel-egy oranal tovabb.
De Memtest86+-nal meg mindig hatekonyabb alattomos memoriaproblemakra. No1 tesztprogram nekem a CS Source.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
edward2 #1591 üzenetére
Ha a Prime veletlenszeruen dob hibat, nem mindig ugyanazon a magon, akkor memoria, de hogy mi a nyug es melyik modullal, arrol ez semmit sem fog mondani. A Memtest86+ jo dolog, de hacsak nem fizikailag hibas a memoria valoszinuleg nem fog hibat jelezni.
Adj egy kis plusz feszt a RAM-nak, baj nem lehet belole, de talan megoldja. Ha 1.5V-osak a modulok akkor 1.65V, ha 1.65V-osak akkor 1.7V. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
echterion #1588 üzenetére
Passz, nalam eddig minden ment FullHD-ban. Nemreg kiprobaltam a CoD MW3-at is. Az Extra texturaminosegnel sem folyamatos alacsony fps volt, hanem csak beakadt amikor uj palyareszletet kellett betolteni, valszeg az 512MB VRAM adta meg magat, nem az IGP. AA-t persze soha semmire nem rakok, mert az a savszeligenyevel azonnal ketvallrafekteti a rendszert.
#1587 audi100td: Annyit nem tudtam elotte ulni, hogy bugokba fussak... Kar erte, anno napokat toltottunk H2-3-4-gyel, hot seat rulez.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A legujabb GPU-Z mar ismeri a Llano-t, mindent kiolvas ahogy kell.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Mumukuki #1567 üzenetére
Pont ez az, hogy emelte a RAM orajelet, es nem lett gyorsabb kicsivel sem, a GPU-knak a kesleltetes nem szamit annyira. Valami mas lesz ott a szuk keresztmetszet, es valoszinu pont azert lett az 1866-os memoria a leggyorsabb amit tamogat, mert afelett masnak is gyorsabbnak kene lennie, azt meg a fogyasztas vagy a gyenge kihozatal miatt nem akartak.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
jorden06 #1526 üzenetére
Az energiagazdalkodasnak vannak kulonbozo beallitasai, azt bogaraszd vegig, esetleg tedd fel a gyarto altal keszitett profilt, a legfrissebb drivereket. Nagyjabol ennyit tehetsz.
Software-esen belekontarkodni nem jo, mert alt. csak a fekvenciahoz es a VCore-hoz van hozzaferesed, de ez csak a P-State-eket jelenti, a C-State-eket meg ilyenkor gyakorlatilag kilovod, amik alvo allapotba kuldenenek hasznalaton kivuli reszegysegeket.
Ha az alacsony fogyasztas, halk mukodes volt a szempont, kerulni kellett volna a diszkret VGA-t. Ha meg szukseged van ra, akkor el kell fogadnod az extra fogyasztast, melegedest, zajt. A tesztekben a valamit-valamiert elvet nyilvan figyelembe vettek. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
jorden06 #1523 üzenetére
Elso korben inkabb nezd meg, hogy van-e ujabb BIOS a masinahoz. Ha valoban baj van a hutes szabalyozasaval, akkor van vagy legalabbis lesz update ami megoldja.
Utana lehet jarni nem-e hibas darab es azert zajos.
De ha szimplan tre a hutes minosege es azert hangos a venti, akkor leszabalyozassal lassan de biztosan megfozod. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
audi100td #1450 üzenetére
Igen, csakhogy nalad legalabb ezzel a BIOS-szal megoldodott a dolog, nalam tovabbra sem. Regebbivel meg senkinek sem ment az AHCI.
#1449 zetecR: GigaByte alaplapokkal a kezdetektol nincs problema.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
audi100td #1431 üzenetére
Valoszinluleg tobb vezetekezes kene az alaplapra, bonyolultabb ergo dragabb nyak. Ennyi. Na most ha Intel platformot herelnek igy ki ilyen altalanosan, premium kategoriaban is, akkor olyan ordas nagy seggberugast kapnak, hogy onnantol kezdve a szajukon keresztul... az AMD-nek meg orulnie kell, hogy addig sem Intel alaplapok potyogtak a gyartosorokrol.
Az, hogy a GigaByte-nal megy az AHCI tuning mellett megint csak azt igazolja, hogy nem a chipset a ludas, vagy ha igen, akkor is ki lehet kuszobolni a hibat. Nyilvan nem ingyen van a megoldas itt sem, szoval a legtobben telibe****tak.#1409 balage25: Jatszogatni az A6 is eleg lehet, de ha a jovore gondolsz azert az A8-ban levo +35% jol johet majd. (meg hat az jopar dolgot HD-ben elvinne a TV-n is) Fogyasztas szempontjabol kimondottan jo a rendszer, egy HD6670 sem zavarna sok vizet, de ha mar szempont a villanyszamla akkor inkabb kihagynam.
Es mivel a tobbiek itt eppen beszelgetnek rola, erdemes megnezned, hogy kepes-e egy idoben kezelni a szukseges kimeneteket a kiszemelt alaplap. Igaz most van egy CRT-d masodlagos kijelzonek, de ha kesobb valtja egy LCD kellhet a ket digitalis kimenet. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
edward2 #1373 üzenetére
Mikor fordult elo olyan, hogy nem egy top ANUS lap lett a tesztgyoztes? Max. akkor, amikor meg tombolt a DFI-kultusz.
Amit hivatalosan tudnia kene, az is bugos. Meg a tesztek szerint tuningban is asz, aztan megsem.
Egyebkent nem irtam semmi olyat, amit szemelyes tamadaskent kellett volna ertekelned, szoval kapcsolj lejjebb egy fokozattal.#1374 echterion: En nem ontottem ra semmifele merget, pusztan jeleztem, hogy vasarlas elott esetleg utana kellett volna itt neznie a lapnak. Nekem ez volt anno az elso gondolatom, csak sajnos amikor nekem mar megvolt az alaplap meg a PH-teszt is csak keszuloben volt. Senkinek sem volt vele tapasztalata.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
echterion #1302 üzenetére
Ez fura, annyira nem uj a lap, a legujabb verzio sem ismeri?
#1303 varga911: En az Abit KN9-emmel voltam igy, az mindent kibirt. Csak sajnos Abit alaplapot tobbet nem fogok venni...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
audi100td #1298 üzenetére
Ezt en is mindig mondom, hibas RAM-ra jo a Memtest, inkompatibilitasra sajnos nem.
#1300 echterion: Nem hiszem, hogy nem ismeri az AIDA a lapot, szerintem inkabb a lap nem tamogatja ezt a funkciot. Mivel olcsobb lap szerintem inkabb errol van szo. Sokat nem vesztesz vele, amig a BIOS-ban tudsz vele babralni tulajdonkeppen mindegy.
#1297 varga911: Lehet, hogy nem artana ujrahuzni a rendszert ilyen beallitasokkal. Egyebkent meg ilyen rohadt haklis platformot meg nem lattam.
Remelem legalabb az FM2 normalisabb lesz.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
varga911 #1278 üzenetére
Az 1.65V elvileg semmifele kart nem tehetett a RAM-ban, ahhoz edeskeves. Probaltal adni feszt az NB-nek? (1.05V az alap, 1.1-1.15V-ot nyugodtan meg lehet probalni) Esetleg az SB-nek is adhatsz egy kis plusz feszt, 1.1V helyett 1.2V.
Egyebkent mivel valoszinuleg nem volt stabil a rendszer mielott feszt adtal a RAM-nak, lehet, hogy csak a Windows kezdett osszeomlani. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
audi100td #1220 üzenetére
Ha Boinc-es @Home dolgokat futtatsz, es akarod, hogy a GPU is golgozzon, akkor kell a DP FP, kulonben csak disznek van az OpenCL tamogatas.
#1223 audi100td: Nekem is kijott kb. ugyanaz az update. Azt mondod ezzel nem szall el az AHCI tuningnal?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Egyik Fusion APU IGP-je sem tamogatja a double precision FP szamitasokat. Nem tudom mast erint-e, de jo lett volna, ha nem meglepeteskent er.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
szacsee #1133 üzenetére
Elobb megvarom mi lesz a Trinity-vel. Mukodik ez is, egy kis tuning is osszejott nagynehezen, szoval kibirhato. Csak hat nem erzem, hogy ez lett volna eletem egyik legjobb vetele.
#1152 audi100td: Ne faradj, en mar irtam nekik. Kb. egy honappal kesobb elkuldtek az aktualis legfrissebb BIOS-t, ami ugyanugy kalap... aztan minden egyes alkalommal, amikor kijott egy ujabb verzio, kaptam egy-egy levelet. Persze az aktualis 1602-vel sem valtozott a helyzet semmit.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
audi100td #1124 üzenetére
Mivel USB 3.0-s eszkozom nincs, siman tiltottam. De jo tudni, hogy az sem mukodik.
Pusztan a teljesseg kedveert, a Pro-n van egy ASMedia SATA-vezerlo, az sem mukodik tuning mellett. Gondoltam igy hatba tamadom az AMD szutyok chipsetjet, de vakvaganyra futottam.
Meg probalkozhatsz egy PCI-E SATA-vezerlovel.#1127 audi100td: Csak egy otlet volt.
Ha nem regisztraltam volna egy Win7 OEM kulcsot erre az ipari hulladekra, akkor lehet, hogy mar reg ritualisan elegettem volna...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
audi100td #1113 üzenetére
Isten hozott az ANUS alaplaptulajok klubjaban. Szuk barati kor ez.
A SATA csak IDE modban fog 107MHz fole menni. Adj feszt a chipsetnek meg az NB-nek is, aztan kitartoan resetelgess, nekem is vagy tucatszor kellett ujrainditanom, mire nem dobott BSOD+reset kombot, pedig IDE modban volt. Azota nem makacskodik.
Szerintem a 24-es szorzot kiprobalhatod, mivel a Turbo addig tolja fel, valoszinuleg nincs letiltva. 125-ig talan a te lapod is elmegy, az mar 3GHz. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha tuningolni akarsz, sajnos meg tanulnod hogyan kell, mert neha hetekig stabilnak tunik a rendszer, aztan jon egy tipikus fagyas, reset, stb., es rajossz, hogy megsem az. A problema jellege alapjan pedig ki kell talalnod hova erdemes nyulni a beallitasok kozott. Ez tapasztalat, erre leiras sincs. Altalanos recept egyebkent is lehetetlen, mert minden egyes konfiguracio teljesen egyedi.
Linkelt egy topikot echterion, pl. annak az elso hozzaszolasaban van egy terjengos leiras arrol, hogy mi fan terem a tuning. Persze ennyivel meg nem mehetsz neki egy FM1-nek (alapvetoen AM2-hoz keszult), de legalabb kepet kapsz arrol, hogyan is kell nekifogni, mire kell figyelni.
Gondolom vezetsz. (Szokasos autos pelda, nem megkovezni!) Mielott megtanulsz vezetni az is eleg ijeszto es nem is 5 perc az egesz. Aztan amikor belejossz akkor szorakozasnak sem utolso. Nem mellekesen olyan szabadsagerzetet ad, amirol igy utolag gondolom nem szivesen modanal le.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A szorzot emelheted, nem lesz gyorsbb a CPU, mert a felfele allitas le van tiltva. A programok csak BIOS-hiba miatt irnak ki magasabb orajelet.
Ha ilyen modon kozelited meg a tuningot, hogy csak ugy feltolod maximumra az ertekeket, akkor tiszavirag eletu lesz a tuningkarriered.#1040 echterion: A Memtest nem nagyon tud mit kezdeni az inkompatibilitassal, csak a hibas modulokat tudod kiszurni vele.
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Skynet258 #905 üzenetére
Valami nincs rendben ezzel a platformmal ugy altalaban, mert ez a szoras tuningban eleg vad. AM2 eseteben teljesen kiszamithato volt, elvetve akadt egy-egy kiugro darab mind pozitiv mind negativ iranyban, plane a chipsetek eseteben...
#907: Nem tudom a te alaplapod mennyire makrancos, nekem eleg sokat makacskodott mire hajlando volt egyaltalan betolteni az OS-t tuning mellett. Aztan egyszer csak megadta magat, azota ha BIOS-frissites utan belovom a beallitasokat siman elindul eslore. Idonkent megprobalhatod kicsit tovabb huzni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Skynet258 #894 üzenetére
Az IGP-nek 531MHz-en kene futnia 120-as HC mellett. Adj a RAM-nak 1.7V-ot, hatha az fogja meg a tuningot. Az alaplapnak kene birnia, a CPU-ban meg az IGP-ben meg meg jocskan van. Az NB-nek/SB-nek adtal plusz feszt?
#895 Auratech: Volt rola bejelentes, de ha jon is, kapsz par MHz-et, meg zarmentes szorzot, ezzel sokra nem mesz. Legjobb esetben kisajtolsz par szaz MHz pluszt a magokbol, es ennyivel veget is ert a fejlesztes.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
echterion #854 üzenetére
A CPU-k/APU-k eleg alapos tesztelesen mennek keresztul, mielott dobozoljak oket, ott inkabb az alaplappal lesz a baj. Probalj feszt adni a RAM-nak, 1.7V-ot.
Egyebkent az, hogy masik alaplappal mentek a RAM-ok csak annyit jelent, hogy nem hibasak, inkompatibilisek meg siman lehetnek. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Oliverda #798 üzenetére
Egeszen biztosan, a WHQL AHCI csomagot raktam fel Custom modban, nem volt hibauzenet a telepites vegen es az Eszkozkezeloben is AMD "akarmi" volt, nem Standard/Generic. Konkretan az alairast nem ellenoriztem, ennyire nem voltam paranoid es bizalmatlan a Windows-zal szemben. Lehet kellett volna.
#799 Kendek: En azert adtam feszt neki gazdagon, es igy sem hajlando "futeni" a gep. A korabbi konfigjaim mind megemeltek a szoba homersekletet 2-3 fokkal alapon is, ez tuningolva sem. (pedig sokszor bekapcsolva hagyom napokra es folyamatosan megy rajta a SETI@Home)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Oliverda #796 üzenetére
Nalam kb. masodik ujrainditasnal ment fel a teljes drivercsomag az alaplaphoz (AMD ref. AHCI driverrel egyetemben), megis vege volt a lapnak 107MHz-nel mint a botnak. Vajon a chipset eseteben is gyartastechnologiai problemak vannak vagy siman a elkarmoltak a chipdesign-t? Fura lenne, mert gondolom a TSMC 40nm-es gyartosoran keszul, nem a GF-fele 32nm-es SOI-n, meg egyebkent sincs semmi extra nincs benne.
#795 Kendek: Ha rosszalkodik valoszinuleg emelni kene a feszultsegeket. Nagyjabol mindent. De ha nem akarsz tuningolni akkor mindegy.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Oliverda #792 üzenetére
Csak azt ne mondd, hogy az F1A75-V Pro-val, mert akkor harakiri lesz.
#791 Kendek: A BIOS-odban a HC melle oda van irva a PCI-E orajele is, de nem emeli a kettot egyutt, csak a HC-t. (de javitson ki akinek ilyen lapja van, ha tevedek) A VGA orajele megint suletlenseg, mert azt is csak a HC emelesevel lehet modositani.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nana, lefele lehet allitani, 16x100-on meg nem tul acelos. Ha tuningolni akarsz, akkor a HC-t kell emelned. Viszont nem tudom Ubuntuval lehet-e, mert AHCI modban 107MHz-nel bedobja a torolkozot a SATA-vezerlo. Ha a BIOS-ban IDE modba allitod, akkor elmehet 130-140-ig, viszont regebben a Linux kernel volt olyan "okos", hogy keresztbe le****ta a BIOS beallitasait, es mindenaron AHCI modban akarta kezelni a lemez alrendszert. (az nVidia SATA vezerloi is eleg bugosak voltak, en azzal szivtam anno)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Te nem erted, a dual-graphics is CF, csak nem ket egyforma GPU dolgozik egyutt, semmi tobb.
#774: Ezer bocs', gondolatolvasasban meg fejlodnie kell a legtobb forumozonak, de mindannyian lelkes tagjai vagyuk a kezdo csoportnak, marcius-aprilisra lehet, hogy hozzaszolast sem kell irnod, es megvalaszoljuk a kerdeseidet telepatikusan.
Komolyra forditva. Ne faraszd se magadat, se minket, ha csak jovo nyaron akarsz gepet venni, addigra valoszinuleg a Llanot mar kapni sem lehet majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gyúrósok ide!
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest