Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz heavygrip #6505 üzenetére
Nem ez nem azt jelenti, hanem azt, hogy mielőtt leszednek egy CPU hűtőt, előtte szokás a profibbak között, járatni egy kicsit terhelés alatt a CPU-APU-t (pl prime95 smallfft vagy blend mód), hogy bemelegedjen a paszta, ami igy valamivel könnyebben enged, vagyis nem téped ki a foglalatból a CPU/APU-t. Viszont, ha szarul rakták fel a hűtést, és nem pasztáztak rendesen, akkor egy prime95 futtatás akár elszaladhat vele addig, amíg a hővédelem leold (régen nem igazán volt hővédelem a CPUkban, ilyenkor sültek meg...leoldás helyett). Ez az amikor pl levegősen rakják fel, vagyis nem egyenletesen van fenn a paszta a cpu/apu kupakon, hanem van egy levegős rész. S ugye a levegő nem igazán jó hővezető.
Újraolvastam: Sosem tudhatod, hogy ki rakta össze a gépet. Pl ismerek olyan bringaszerelő srácot, aki a legutolsó csavarig ellenőrzi ami kimegy a kezéből, és jártam már úgy, hogy képtelenek voltak felrakni egy láncvédőt, mert a régi rögzítője fent volt.. Magamnak meg otthon fogtam, és simán bepattintottam a régi rögzítőjébe az újat. 5 perc. És ezért volt a bringám annál a szerviznél 3 munkanapot.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Kaveri" APU topik
- FM2+ tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11.2 Radeon GPU
- Integrált PCIe 3.0 vezérlő
- DDR3-2133 RAM támogatás
- HSA / Mantle / TrueAudio
- Szorzózármentes "K" modellek
* Kaveri (Steamroller & GCN):
AMD Ax-7xx0
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest